|
No coz, Luntek jest zenujacy ale jeszcze bardziej zenujace sa wypowiedzi ludzi na ten temat, zwlaszcza jezeli chodzi o komentarze do antyLuntka. Widac wyraznie jak ludzie sie ciesza , ze komus dokopano, kogos osmieszono,to jest niestety czeste. Jezeli ktos sie wychyli niezaleznie czy w sposob pozytywny czy negatywny to znajdzie sie ktos, kto mu dokopie a tluszcza sie cieszy. Dzis nie ma juz publicznej chlosty i tego typu dzialan ale mentalnosc pozostala ta sama, ludzie potrzebuja sie smiac z czyjegos niepowodzenia, ponizenia itd. Jakis czas temu bylam swiadkiem kiedy jeden ze znajomych mojego chlopaka pokazywal nam w internecie "smieszne sceny"- np. jak ktos skacze i upada na glowe i inne tego typu, ktore nas wcale nie smieszyly a on nie mogl pojac jak to mozliwe i wciaz usilowal nam pokazac cos jeszcze bardziej smiesznego, co tylko coraz bardziej wzbudzalo nasze politowanie. Nie smieszy mnie glupota a tym bardziej nie smieszy mnie osmieszanie innych ani dokopywanie komus. To, ze wielu ludziom to sie podoba - jak widac po komentarzach na youtube jest bardzo smutne...
Dobrze powiedziane Herbino, nic dodac , nic ująć. Temat wyrzucam do kosza. Dragon przeginasz z tym spamem, dostajesz ode mnie kolejne ostrzezenie/starr
|