|
Czerwiec 2015
Odzyskałam świadomość w poza. Zobaczyłam siedzącego mężczyznę. Był starszy ode mnie o jakieś 20-30 lat. Usiadłam na nim i zaczęłam wykonywać ruchy naśladujące kopulację. Rozebrałam się do naga i usiłowałam nabić się na jego sztywną maczugę. To nie było miłe. Zlazłam więc z niej, ale dalej ujeżdżałam faceta. Moje nagie ciało rzucało cień. To było takie… sztuczne.
------ Autystyczny chłopiec w wózku-spacerówce. Jego iloraz inteligencji oceniono bardzo nisko. Porównano go do 2-miesięcznego dziecka, tylko dlatego, że nie potrafi się komunikować w normalny sposób.
------ Uczyłam jakąś dziewczynę. Tłumaczyłam jej, że TO JEST SEN. Na ulicy leżały pieniądze. Jedna z dwugroszówek wyglądała całkiem normalnie, ale gdy przyjrzałam jej się bliżej, okazało się, że był na niej rok 19966. What the fuck… Koleżanka gapiła się na monety i trącając je stopą, powtarzała bezmyślnie „to jest sen, to jest sen”. To nie tak… Robisz to źle.
------ Wracam do ciała. Czuję się o jakieś 55 kilo cięższa. Do tego mam wrażenie, jakbym miała na sobie ubranie o jakieś trzy numery za małe…
|