Dziadek do ożehuf
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 3906
Jeżeli ktoś jest w posiadaniu linku, bądź pm3 ze zwyczajnym szamańskim bębnieniem, bez udziwnień, muzyczek i innych cudów, tylko samo bębnienie do podróży szamańskiej, to będę ogromnie wdzięczny za podzielenie się tym muzycznym cudem :awe:
Częsty Gość Rodziny
Nr użytkownika: 3927
CYTAT(6umerang @ 26.03.2008 - 17:29)
Jeżeli ktoś jest w posiadaniu linku, bądź pm3 ze zwyczajnym szamańskim bębnieniem, bez udziwnień, muzyczek i innych cudów, tylko samo bębnienie do podróży szamańskiej, to będę ogromnie wdzięczny za podzielenie się tym muzycznym cudem :awe:
Dziadek do ożehuf
Wszystko cacy, tyle, że ono trwa 15 min a przez 15min to ja nawet oczu dobrze nie zamknę a gdzie tu mówić o wpadnięciu w trans i doświadczanie, ale dzięki, może jakoś w audacity sobie obetnę przywołanie i zloopuję w dłuższy (1,5h) kawałek. Pozdrawiam.
Częsty Gość Rodziny
Nr użytkownika: 4421
polecam http://hemi-sync.com/store/product.php?pro...at=0&page=1 klikajac na nutki mozna odsluchac minutowy fragment-mam to i uwazam ze jest to jedna z lepszych pozycji muzycznych monroe,choc zaznaczam ze przez godzine muzy samych bebnow nie ma...moge zrobic z plyty audio mp3 i udostepnic chetnym np.przez tlen czy gg
Dziadek do ożehuf
Zrobiłem tak, mam chyba gdzieś na dysku to jeszcze - tyle, że nie jest czysto zlepione - leciutki jakby trzask,puknięcie słychać - przyczym tylko przy pierwszym razie, potem już nie przeszkadza - wyszło chyba prawie godzinka.