Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty

Closed TopicStart new topic
> Manipulacje Mentalne
leon
post 11.04.2008 - 17:39
Post #1

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 1867

Olbrzymia większośc osób nie zdaje sobie sprawy że mogą być manipulowane mentalnie przez inne osoby dla ich własnych celów/osób manipulujących/.Wiem że zaraz rzucą się na m nie trole które zaprzeczą możliwością istnienia takich manipulacji.Otóż powiem od razu ze posiadam dowody takich manipulacji mentalnychi skutków tych manipulacji.Pierwszym dowodem niech będzie mój temat "eksperyment aerledka" i wszystko co w związku z tym się wydarzyło.Otóż ja wykorzystując swoje zdolności mentalne dokonałem w uproszczeniu mówiąc zmiany w snach aerledki-zamieniłem koszmarne sny w sny konkretne raczej przyjemne,a więc śmiało mogę powiedzieć że dokonałem manipulacji mentalnej i to na odległość bo poprzez gg.Kolejny eksperyment przeprowadazłem z Silverką i okazało się że do eksperymentu mimowolnie została włączona Aerledka i Conchita,a więc prosty wniosek że oprócz osób fizycznych wzięły w tym eksperymencie osoby niefizyczne które wywołały manipulacje na osobach trzecih .
Profile CardPM
+Quote Post
Majster
post 11.04.2008 - 18:10
Post #2

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 2298

Mówiąc o trolach mam nadzieję, że nie miałeś mnie na myśli bo jeśli tak to wpier... taki mały żarcik :P
Ostatnio coś Cię wzięło na tą manipulację.
Nie wiem jak rozumieć Twoje pierwsze zdanie "Olbrzymia większośc osób nie zdaje sobie sprawy że mogą być manipulowane mentalnie przez inne osoby dla ich własnych celów/osób manipulujących". Czy masz na myśli samą możliwość - nie jesteście lecz nie zdajecie sobie sprawy z tego, że mógłby być każdy z was, czy - jesteście i nie zdajecie sobie z tego sprawy. Bo to, że mógłbym być manipulowany w ten sposób byłbym w stanie uwierzyć. Jestem zdania, że ludzki umysł ma wielką siłę. Inną sprawą, że nie dałbym się (bo jestem za twardy xD). Jeśli myślisz, że jesteśmy wszyscy manipulowani mentalnie to jestem zdecydowanie przeciwny. Czemu? Po prostu, po co manipulować (mentalnie) ciemnymi masami jak są na to o wiele lepsze i efektywniejsze sposoby abyśmy robili co nam każą nawet nie zauważając tego.
Profile CardPM
+Quote Post
6umerang
post 11.04.2008 - 18:49
Post #3

Dziadek do ożehuf
Nr użytkownika: 3906

Być może osoby z psychiką pasikonika będą podatne na manipulacje, jednak nikt zdrowo rozwinięty nie będzie słuchał głosiku potajemnie szeptającego do ucha złe rzeczy, hehe ;)

Poza tym, masz Leonie małą manię na punkcie tych manipulacji, ataków astralnych, jakiś bitew międzywymiarowych -- ja chętnie wezmę udział w takim eksperymencie - całkowicie się otwieram - skop mi zadek w astralu, zmanipuluj, zatruj krew, uśmierć - bądź wola twoja - strzaskaj mnie mentalnie, astralnie, eterycznie, czy jak ci wygodniej a ja obiecuję, że jeżeli coś zdziałasz to obwieszczę wszem i wobec, że twoje pomysły/domysły/sugestie/teorie mają ziarnko prawdy i są możliwe - a jestem sceptykiem, więc jeśli ja uwierzę, to pewnie niejedna inna osoba.

Napisz ile czasu potrzebujesz bym odczuł twoje działanie - tydzień? jeden dzień? Wsio ryba mi.
Profile CardPM
+Quote Post
leon
post 11.04.2008 - 19:11
Post #4

Dusza Towarzystwa

Na początek wkleję wam drobny fragmencik rozmowy Aerledki z Silverką i niech każdy z was wyciągnie sam wnioski.W zanadrzu mam jeszcze coś znacznie ciekawszego.
silverka (9-04-2008 22:19)
ja was z leonem tak potraktowalam odbilam
to co do mnie wyslalisci
czulam ze coś robicie mi
obydwoje niemilego
w aurze
i to odbilam poprzez blokade
Profile CardPM
+Quote Post
Silverka
post 11.04.2008 - 19:22
Post #5

Guests

przepraszam nie wyrazilam zgody na forum by wyspisywac rozmowy moje z aerdedka. Blokuje zarowno Ciebie jak i aerledke. poza tym ten fragment dotyczyl moemntu w ktorym czulam ze cos leon mi robil, a raczej atakowal z aerledka, poczulam ze musze cos z tym zrobic i wyrazilam wolę by odbilo to sie w stronę aerledki i leona jak widac skutek na aerledke byl, aerledka opisywala to na forum
+Quote Post
leon
post 11.04.2008 - 19:48
Post #6

Dusza Towarzystwa

No właśnie Silverka czuła że ja jej coś robiłem,a tymczasem ja nic nie robiłem i Aerledka twierdzi że też nic nie robiła,a więc mieszał ktos z astrala-i czyż to nie jest manipulacja.Pomijam już fakt świadomego ataku energetycznego ze strony Silverki.
Profile CardPM
+Quote Post
Silverka
post 11.04.2008 - 19:49
Post #7

Guests

Szkoda mi pisac kontargumenty bo tak nikt leona nie przekona, jest zbytnim ignorantem by cokolwiek mozna bylo mu zarzucic.
+Quote Post
leon
post 11.04.2008 - 19:52
Post #8

Dusza Towarzystwa

Krókie proste pytanie,czy to można uznać za manipulację mentalną czy nie-wysłanie do kogoś energii mentalnej mającej wyrządzić szkodę tej osobie?
Profile CardPM
+Quote Post
6umerang
post 11.04.2008 - 21:32
Post #9

Dziadek do ożehuf
Nr użytkownika: 3906

ja ci rzucam wyzwanie a ty się babą zasłaniasz... :/
Profile CardPM
+Quote Post
leon
post 12.04.2008 - 08:20
Post #10

Dusza Towarzystwa

W zasadzie problem manipulacji przez Silverkę został już dostatecznie wyjaśniony przez nią samą poprzez odwrócenie tzw kota ogonem,i wynika z tego że to nie manipulacja tylko jej szczeniackie zachowanie.Więc na razie poprzestanę na tym co napisałem.I proponuję zamknięcie tematu.
Profile CardPM
+Quote Post
Silverka
post 12.04.2008 - 08:34
Post #11

Guests

ojej ;) leonie mam nadzieję że nie uraziło Cię moje szczeniackie zachowanie <kpnina w glosie> zamykam temat dla zyczenia
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic