oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

Reply to this topicStart new topic
> Cześć, Piszę, Bo Nie Mogę Zasnąć, Czyli..., jak los lubi nam przeszkadzać!!!
nerhaa
post 11.07.2007 - 21:17
Post #1

Guests

Sytuacja z wczoraj (dzisiaj właściwie).

Znowu mnie natchnęło na oobe - długi czas nic w tym kierunku nie robiłem, ale się znowu Darka naczytałem i pomyślałem sobie - Do boju!

Przerwałem pracę, wyłączyłem kompa. Jest godzina 00:15. Nastawiam budzik na piątą. Drugi na 5:10. Komórkę odkładam na drugi koniec pokoju. Myślę sobie - 4+1 super, ale nic się nie stanie jak sobie już teraz spróbuję! Zamykam okno, co by mnie nic nie rozproszyło. Pies utulony do snu. Poduszki ułożone idealnie, napiłem się wody, wysikałem. Piękna rzecz - sytuacja opanowana, umysł też. Leżę sobie na wznak. Wygodnie mi. Pomijam teraz szczegóły wchodzenia w theta, etc - jakoś straciłem chyba świadomość na jakiś czas, ale odzyskałem władzę nad umysłem i patrzam w czerń i co? I nie mogę tej czerni uchwycić bo mi wszystko miga i się dwoi, szarpie mną i takie tam - mówię sobie - omfg! No wreszcie! Już cały happy jestem, już wiem, że dziś ten dzień!!!

Sms...

Mam powtarzanie dźwięku wiadomości co 2 min. a niestety zapomniałem wyłączyć głos!!!!! No nie da się opisać jak mnie krew zalała! Musiałem wstać, bo komórka przecie na drugim końcu pokoju!! Masakra.

Wiecie co? Czytam sms a tam moja druga połówka mi pisze, że nie może spać więc chce pogadać!!! O 1:30 w nocy - ona spać chodzi max o 00:00!! To był jej pierwszy raz!

Los dziwnym trafem nie pierwszy raz mi taki figiel zgotował w kulminacyjnym momencie, lub przy dobrym dniu. Napiszcie, czy też wam się przytrafiają takie rzeczy, co o tym sądzicie i jak sobie z nimi radzicie?

A ja w weekend podrzucę pdf mojego autorstwa z kilkoma przydatnymi rzeczami jak maxymalnie wyeliminować różne przeszkadzajki - od swędzenia, właściwych warunków i łóżka, aż po szereg chorób i dolegliwości i rzeczy niedozwolonych, przez które nam nie wychodzi (tym którym nie wychodzi:)).
Go to the top of the page

+Quote Post
set.h
post 11.07.2007 - 21:41
Post #2

instytutnoble.pl
Ikona Grupy
Grupa: OOBE VIP

Notatnik

Jak to mówią przypadki podobno nie istnieją. :D
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park