|
|
![]() ![]() |
29.08.2007 - 06:29
|
|
|
Gość Rodziny ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
No wlasnie - co zrobic z cofka? :) Pojawia sie podczas praktycznie kazdego mojego tripu, czy mozna ja jakos latwo przezwyciezyc? Spojrzyj na wpis w moim blogu:
http://oobe.pl/park/index.php?automodule=b...;showentry=1767 Hehe, i jak rozpoznac atrape w ciemnosci??? Pozdrawiam wszytskich! |
|
|
|
29.08.2007 - 11:56
|
|
|
Świadomie Śniący ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
co to ta cofka oraz trip ?
|
|
|
|
29.08.2007 - 13:43
|
|
|
Gość Rodziny ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
|
|
|
|
29.08.2007 - 23:35
|
|
|
Dusza Towarzystwa Grupa: OOBE VIP |
Myślę że Seth wystarczająco dobrze to podsumował. Boty, przeszkadzajki to był jeden powód. Zostają jeszcze spontaniczne cofki, mające miejsce podczas spłycenia fazy. Po pewnym czasie uczymy się lepiej dostrajać, da się zauważyć gdzie iść, do czego nie wchodzić żeby takowa nie miała miejsca. Tak czy inaczej takie sytuację będą się zdarzały, dobrze jest wtedy po prostu spowrotem odbić w astral:). Możliwe że za drugim, czy trzecim wyjściem, dostrojenie będzie jeszcze lepsze, a my szczęśliwsi;).
Pozdro. |
|
|
|
06.05.2014 - 16:06
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Nie chce mni sie szukać, jak możecie podajcie przykłady jak przeciwdziałać cofce...Wiem że jak takowa sie wydarzy trzeba poprostu leżeć nieruchomo...Czasami mam ciekawą rozmowe i Je.....p wracam do ciała...Jak sobie radzicie?
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |