Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
2 Stron V   1 2 >  
Reply to this topicStart new topic
> Spotkania Astralne świadome, ćwiczenie czyni mistrza
e_pomarancza
post 23.03.2008 - 16:49
Post #1

Dusza Towarzystwa
Grupa: OOBE VIP
Ikona Grupy
Nr użytkownika: 2211

W związku z ostatnio powtarzającymi sie spotkaniami w wyjściach astralnych moich i Kazika, postanowiliśmy dziś umówić sie na spotkanie, wykorzystać przesilenie wiosenne i świadomie opuścić ciało do astrala. Moze razem łatwiej będzie. Jak ktoś jest chętny sie przyłączyć to proszę bardzo. Po prostu ćwiczymy sobie.

Kazik ma naprawdę duże osiągnięcia w wyjściach na zawołanie ostatnio. Jak ktoś ciekawy - to opis jego wyjścia i powtarzające elementy w moim - jest w moim blogu pod tytułami wpisów:
1) Spójność W Oobe Ja I Kazik, Zdejmowanie Ciała
oraz:
2) Kazika Wyjście, Wklejam Do Konfrontacji

buziaki, obeloty ;)
Profile CardPM
+Quote Post
Zbyszek
post 23.03.2008 - 20:33
Post #2

cialka.net
Ikona Grupy
Nr użytkownika: 99

W tygodniu miałem 2 gości. Ocknąłem się w snie ,na łózko w mieszkaniu z dzieciństwa.2 osoby leżały obok mnie i zagadywali. Hej Zbyszek , jak tam twoja energia!!! Wyzwałem ich od zboczeńców i poszedłem sobie parę metrów w bok, zamierając w bezruch
W tym snie rozbudziłem sie stopniowo,zdając sobie sprawę ze śpię na wielkim łózko.Trwałem tak jakaś chwilkę w bezruchu, aż ich postrzegłem . Niewyraźne ich szare kształty świadczyły, ze się zwiesiłem w w duchu uwaga.Zdając sobie sprawę z ich obecności osiodłałem jakoś ciało astralne . Ciało to , posłusznie wykonało ruch lecz nie wpuściło mnie oczami w astral.To chyba mnie trochę zirytowało .Nie moglem rozpoznać ich identow.Wpadli do mnie miedzy REM, gdy bylem na postoju. . hehe
Profile CardPM
+Quote Post
e_pomarancza
post 23.03.2008 - 20:42
Post #3

Dusza Towarzystwa
Ikona Grupy

Moze to bolek i lolek ;) hehe
Zbyszku, szkoda, ze Kazik nie ma czasu częściej udostępniać swoich wyjść, czesto jesteś w nich. Jakby co to łapiesz sie dziś w nocy na oobe? możesz być wielkanocnym Zającem ;))

*** Zapraszam ***
Profile CardPM
+Quote Post
Zbyszek
post 23.03.2008 - 21:31
Post #4

cialka.net
Ikona Grupy

O 4 w nocy dołączam. Jeśli zona mnie zatrzyma przemocą to spróbuje na pól śpiąco. Ściągnę Draqa,
Profile CardPM
+Quote Post
Artur_flyer
post 23.03.2008 - 23:10
Post #5

Guests

:D

:D:D

Będę z wami, choćby oczami wyobraźni....

Kto wie...?
A może dziś będzie mój pierwszy wielki odlot.

Drogi dywanie, stanowczo.... nie!!!

Koniec z lizaniem i pocieraniem wykładziny.
polecimy, Polecimy, ...................POLECIMY!!
+Quote Post
Zbyszek
post 23.03.2008 - 23:30
Post #6

cialka.net
Ikona Grupy

Z Kazikiem rozmawiałem w drodze powrotnej ze zlotu. Zapamiętałem dobrze jego rozsądne wypowiedzi. Czasami zalatujemy do siebie w realu na pogawedke mentalna.

Hejka Artur, To o 4 szukamy jajek w astralu . śmieszne dowcipy mile widziane.
Profile CardPM
+Quote Post
Artur_flyer
post 24.03.2008 - 10:49
Post #7

Guests

Królik Wielkanocny zrobił mi psikusa.
Prawie nic nie pamiętam, tzn. coś się działo. Na pewno Pomaranczka była .
Byłem też w jakimś lesie, jakieś stanowisko archeologiczne.
Ktoś krzyczał: Odkopaliśmy szkielety krasnoludków.
Zbliżyłem się, to nie krasnale ale rzeczywiście bardzo mali ludzie, tzn. te szkielety.

Drążę moją pamięć i drążę. .........
Zbyszka nie mogę jakoś Wyłapać. Chyba, że przybrał postać księdza. Tak, spotkałem jeszcze księdza. Jechałem rowerem do sklepu, chciałem kupić sobie coś słodkiego :D. I jakiś ksiądz też tam był, chciał wziąć coś na " krechę " ale sprzedawczyni nie zgodziła się.
+Quote Post
grzee
post 24.03.2008 - 10:57
Post #8

break the rules.
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 2963

CYTAT
Odkopaliśmy szkielety krasnoludków.

Arti... leze i kwiczę ze śmiechu normalnie :D a może to hobbici byli? ;>
Profile CardPM
+Quote Post
Artur_flyer
post 24.03.2008 - 11:19
Post #9

Guests

Grzee :) :*

Gdy usłyszałem o tych krasnalach bardzo mnie to zdumiało.
Pomyślałem sobie, a więc jednak. One istnieją.
Gdy znalazłem się na tym stanowisku troszkę się zawiodłem.
Rzeczywiście te szkielety przypominały bardziej Hobbitów niż krasnoludki.
Bo ja wyobrażałem sobie, że taki krasnal jest nie większy od mojego palca.
+Quote Post
Zbyszek
post 24.03.2008 - 12:01
Post #10

cialka.net
Ikona Grupy

Dziwnie minęła mi noc, w większości na czuwaniu.O 1:30 ktos rzucał we mnie jajkami z okopów.
Chciałem go rozpoznać ale mnie wróciło do ciala.W 2 snach przeciskałem się przez grupy ludzi- wspomnienia z liceum .Parę razy odzyskiwałem klarowność myśli w nocy ale znajdowałem się w ciemności.2 razy całkiem rozsądnie rozmawiałem z Kazikiem.Do Flayera poleciałem z NP ale jakoś nieobecnie.Tak jak by ciało astralne się mi uniezależniało, pozostawiając świadomość w ciele fizycznym.Musiało sie coś dziać, bo NP obiecywał niezłe figle.
o 4:30 0 mało co nie wyszedłem z ciała.Gdy zaczęło mnie huśtać na boki, to postrzegłem niezadowolenie zony , -wskoczyłem w marzenia senne.Jej czujna cześć ducha w ciele astralnym przytrzymała mnie za rękę.Poddałem sie.
Hm , Flayer -wczoraj przed zaśnięciem oglądałem program archeologiczny i H.Potera .-hehe
Draqa szukałem ale go nie znalazłem w astralu- dziwna cisza..Musiał siedzieć gdzieś widocznie i coś planować.
Tak naprawdę to się przejadłem i nie wykazywałem zbytnio chęci na wojaże.
Profile CardPM
+Quote Post
e_pomarancza
post 24.03.2008 - 12:09
Post #11

Dusza Towarzystwa
Ikona Grupy

Jezu, a u mnie sie działo i to porządnie i z naukowymi wnioskami !!!! Zabieram sie do opisu mojego OOBE.
;) zaraz wkleje, jest dużo ;)

oki jeest tu:
http://www.oobe.pl/park/blog/e_pomarancza/index.php?

pod tytułem:
dzisiejsze OOBE, znów "zdejmowanie ciała"

- miłej lektury ;)
Profile CardPM
+Quote Post
Artur_flyer
post 24.03.2008 - 13:05
Post #12

Guests

CYTAT(Zbyszek @ 24.03.2008 - 12:01) *
Tak naprawdę to się przejadłem i nie wykazywałem zbytnio chęci na wojaże.

Hehe, wyszło szydło z worka :D

Muszę się przyznać, że ja też wczoraj trochę przesadziłem z jedzeniem, echh te święta.
A teraz przeczesuje pamięć, prześwietlam sny i szukam was w nich :D

Hmm, ciekawe z tym programem, może jakoś to odebrałem i stąd mój sen.
+Quote Post
e_pomarancza
post 24.03.2008 - 13:20
Post #13

Dusza Towarzystwa
Ikona Grupy

Arti, nie wchodziłam w nocy do kompa, nie doczytałam ze sie dołączasz, następnym razem po Ciebie lece ;)
ps. do zobaczenia Arti wiesz kiedy ;)

Zbyszku, Kazik tak jak i Ty często lata do mnie mentalnie i dzieli sie swoimi ciekawostkami. jesteście podobnie aktywni w mentalu ;) Gadacie jak nakręceni ;)
Profile CardPM
+Quote Post
Kazik
post 24.03.2008 - 14:20
Post #14

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 1649

A ja z dzisiaj niewiele pamiętam. ;(
Swiedomego wyjścia nie miałem. Za to ze strzępków obrazów ułożyłem dwie sceny.
W jednej ide z siostrą na jakiś targ, kupujemy po kawałku mięsa wielkości ahmburgera i smażymy go na jednym ze stiois pod okiem kucharza. Smakowicie wyglądał... (to pewnie przez te święta ;) ).
Później zas szedłem z dwiema panienkami (też chyba z moją siostrą) na basen. Pognaliśmy do podziemii na metro, one wskoczyły do wagonu i odjechały, a ja się spóźniłem. Krążyłem później po stacji, bo nie wiedziałem, w którą stronę pojechać i na którym przystanku wysiąść. W końcu znalazłem jakąś skrzynkę, w której były plany papierowe lini metra. Dopiero wtedy zorientowałem się, że jestem w Lipsku (w Niemczech) :-).
Później miałem jeszcze dzwonić do dziewczyn... Dalej niestety nie pamiętam. ;(
Może następnym razem pójdzie lepiej. :-)
Profile CardPM
+Quote Post
Zbyszek
post 24.03.2008 - 14:22
Post #15

cialka.net
Ikona Grupy

tez tak myślałem ze to byłaś ty-Pomarancza . Przywołałem ta sekwencje z walki w Norymberdze jakie kiedyś toczyliśmy w parę osób. . Wtedy rzucaliśmy się trawa a Draqu był szpiegiem w kancelarii Hitlera. Przywołałem cie i przywiozłaś wtedy ciezarowke pomarańczy- granaty. Te dzisiejsze okopy były mi jakoś znajome.
Niezwykle jest budowanie podwarstw astralnych w jakimś pomieszczeniu . Można zrobić sobie okopy z walka na jajka i towarzysz zabawy nie musi być tego świadomy, choć bierze w tym udział.Zabrzmi to trochę naciąganie ale filmy H Potera dostałem o kolegi, którego córka mieszka w Lipsku.

jeje badacze.
Profile CardPM
+Quote Post
leon
post 24.03.2008 - 18:22
Post #16

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 1867

Myślę że Lipsk nnie był przypadkiem,wszak pod Lipskiem odbyła się słynna bitwa narodów.Tym kims w okopach mogłem być ja-w realu byłem kiedyś na polu bitwy,no i nic dziwnego że Zbyszka obrzucałem jajkami.Jak się okazało Pomarańcza mnie i Zbyszka widziała u siebie,ja co prawda miałem zupełnie inne sny, ale się w jednym z nich okazało że ktoś nie może mnie rozpoznać.Co prawda nie zgłosiłem oficjalnie chęci uczestnictwa w eksperymencie ale czytałem propozycję i postanowiłem się przyłaczyc.ale nie byłem pewien czy mi się uda,ale skoro e-pomarańcza mnie widziała i czuła to znaczy że się udało.
Profile CardPM
+Quote Post
Zbyszek
post 24.03.2008 - 18:45
Post #17

cialka.net
Ikona Grupy

Chyba cię rozczaruje Leon.Rzucałem dla zabawy świątecznymi pisankami ,bo wydało mi się to zabawne tak jak rzucanie tortami.Ot frywolne rzucanki nie miały nic wspólnego z walkami narodów ani zdobywaniem Berlina.
W Lipsku często bylem i malowałem wnętrza ścian w wielu lokalach .
Nie sadze, byśmy wspólnie jak bratanki przebywali u Pomaranczy :))),
To były atrapy.
pozdro

dzisiaj lecę do Dalaj Lamy.
Raz udało się nam już w grupie z AP jedna przygoda. Wizyta w świątyni. Wtedy było jeszcze wesoło.:(
Profile CardPM
+Quote Post
e_pomarancza
post 24.03.2008 - 21:16
Post #18

Dusza Towarzystwa
Ikona Grupy

Nie było mowy o zabawianiu , czułam energie bycia jedynie. Spokojnie z nadinterpretacjami. ;)
Profile CardPM
+Quote Post
Artur_flyer
post 24.03.2008 - 23:42
Post #19

Guests

CYTAT(e_pomarancza @ 24.03.2008 - 21:16) *
Nie było mowy o zabawianiu , czułam energie bycia jedynie. Spokojnie z nadinterpretacjami. ;)

:D

Widzę, że dziś nie latamy :D Nikt nic nie zaproponował.
Warto ciągnąć ten temat :D
Zaczyna się robić milusio, jak za starych dobrych czasów :)

No nic, w miarę możliwości postaram się was dziś wyłapać :) Spróbuję o 24 przed snem i później około 4.

Wczoraj wielkiego odlotu nie było ale dziś mamy nową noc.

Piękna zimowa noc, parę stopni poniżej zera. Zimowa? Cholercia, przecież to już koniec marca :D:D:D Zima troszkę się spóźniła :D

Oki, piszę tu. Była jedna ciekawa rzecz :D
Obudziłem się o 4:30 i ponownie położyłem.
Usnąłem, nagle budzi mnie dźwięk smsa. Sięgam po komórkę, sms od Zbyszka, było jedno słowo, HERO (mimo, że nie posiadam numeru Zbyszka a on nie posiada mojego nie złapałem, że to sen). Sięgnąłem po telefon i dzwonię do niego.
Odezwała się poczta głosowa. To był nagrany głos Zbyszka, mówił coś o ciałkach. Opowiadał coś o jakiś grupach. Czekałem aż skończy mówić bo chciałem się mu nagrać. Skończył, usłyszałem sygnał i nagrałem się. Powiedziałem jejeje :D
Odłożyłem komórkę i odpłynąłem.
Dopiero rano zorientowałem się, że to był sen.
+Quote Post
Zbyszek
post 25.03.2008 - 10:54
Post #20

cialka.net
Ikona Grupy

0 4komurka( br br) komórka mnie obudziła .Zona nie omieszkała powiedzieć paru cierpkich slow,ze znowu hałasuje po nocach a ona musi z rana do pracy …..
Poćwiczyłem trochę wyostrzanie świadomości otwierając i zamykając na przemian wewnętrzne oczy.Przyjemne chrobotanie pojawiło mi się pod powiekami i rozpłynąłem się wkrótce w ciszy .Ocknąłem się ponownie . Świadomość napływała mi powolutku ,Znajdowałem się gdzieś w głębi siebie ,nie mogąc określić miejsca. Wzrastająca ostrożność rozglądała się niepewnie, nie mogąc znaleźć punktu zaczepienia. W tym momencie, odczułem wsparcie mojej woli z zewnatrz. Bez ruchu a tylko oczekując, poddałem się fali ożywczego wiatru, przejmującego na de mną kontrole i narzucającego mi pragnienie odwiedzenia już raz widzianego miejsca.
Pojawiłem sie w znajomym mi klasztorze w Tybecie .Tym razem, nie postrzegałem żadnej formy a czułem obecność ludzi. Ich myśli wprawiały mnie w niespokojny ruch nadając kształt pojawiającym się przyszłym wydarzeniom w moim umyśle. Zadałem pytanie . Jaka przyszłość czeka złych ludzi?
Odczułem zgrzytanie na całym ciele przypominające trochę wyrywanie zębów z jeżdżącym traktorem wzdłuż ciała. Ciężkie i bolesne uczucie przelało się mi przez cale ciało. A powiedzcie mi , powiedzcie mi , zadawałem w pospiechu pytania nie moim głosem ,nie będąc jak by twórca tych pytań.
Właśnie oni ci odpowiedzieli. zabrzmiało mi w uszach.

Reszta na prywatnym blogu(notatniku lot nad Tybetem plus Rozmowy z myśliwym.) bo zbacza z tematu.
Profile CardPM
+Quote Post
e_pomarancza
post 25.03.2008 - 20:12
Post #21

Dusza Towarzystwa
Ikona Grupy

Ide sie położyć, dziś spróbuje odwiedzić centrum planowania i spytać o NOC Majów, wielkie oczyszczanie od listopada 2007 do listopada 2008, które ponoć trwa właśnie. Chcę znać szczegóły i wskazówki dla siebie i innych.
pozdrówka.
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
2 Stron V   1 2 >
Start new topic