|
|
![]() ![]() |
12.10.2007 - 19:22
|
|
|
Przechodzień Grupa: Podróżnicy |
A więc...Interesuje sie oobe juz od dluzszego czasu, a wczoraj w nocy bylo cos dziwnego i nie wiem czy to bylo oobe. Cwiczylam sobie 4+1 tak ok 40 min po czym zasnęlam. Nagle stalam tak jakby za lozkiem i widzialam spisace cialo. Najpierw bylo ciemno az tu nagle tak jakby ktos swiatlo zapalil. Wtedy zobaczylam swoją twarz. Ale od razu po tym ujrzalam czern i taka nicosc a dalej nie pamietam. Czy to bylo oobe i dla czego wessalo mnie od razu zpowrotem do ciala??
|
|
|
|
12.10.2007 - 20:01
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Taka ilość info to wystarcza tylko na bardzo nieścisłe gdybanie. Albo sen albo odzyskanie świadomości w poza [nom czyli OBE]. O do ciała cię mogło ściągnąć z różnych powodów. Może jakaś spontaniczna myśl się zabłąkała w głowie i bach, jesteśmy w ciele :)
|
|
|
|
13.10.2007 - 07:08
|
|
|
Gość Rodziny ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Wczoraj tuż przed snem próbowałem wejść w oobe. Wpatrywałem się w ciemność i wyczułem nieznaną mi energię rozpływającą się po całym ciele, ciało stało się jakby ciężkie i zesztywniałe, ale dalej muj trening się urywa bo rozprasza mnie kaszel. Jeszcze podczas transu słyszałem, jakby ktoś codził koło lodówki, dosłownie tylko pare kroków, ale brzmiało to jakby stopy miał pokryte jakimś śluzem.
Czy jestem na dobrej drodze do oobe? |
|
|
|
13.10.2007 - 11:08
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Twój opis to po prostu kopalnia info :) Nie wiem czy jesteś na dobrej drodze bo taki opis mi dużo nie mówi. To, że Ci ciało zesztywniało i zrobiło się ciężkie to nawet nie ćwierć-metek :) A słyszenie kroków itp. to też wcale nie tak dużo, pewnie jakieś halucynacje od nakręcania się xD aczkolwiek nie mówię, że na pewno. Walnij jakiś dokładny opis tego jak to robisz. Dokładny schemat to ewentualnie ja albo ktoś inny powiem co można by ulepszyć według nas. :)
Pozdrawiam. |
|
|
|
13.10.2007 - 12:42
|
|
|
To tak jak bys sie nas pytal czy to co teraz widzisz nie jest snem? Hej a mozesz snisz? Obudz sie ! to swiadomy sen !
Nikt oprocz Ciebie na to Ci nie odpowie |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |