Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty

Reply to this topicStart new topic
> Jestem nowa!, help me!!!
ada16lat
post 12.02.2007 - 22:32
Post #1

Gość Rodziny
Grupa: Podróżnicy
*
Nr użytkownika: 567

Od zawsze miałam takie.. sny. Tak mi sie zdawało. Często w nocy budziłam się nieświadomie ale nie w sobie tylko gdzies.. nie umiem tego określić. Czasem miałam tak ze fruwałam po pokoju i coś mnie ciągło ale nigdy nie osiągnęłam.. szczytu. Tak to odczuwam. Mam 16 lat i przedwczoraj dowiedziałamsie o OOBE. Wezcie mi napiszcie wszystko od a-z! Pytalamm kolezanek one nie miały czegoś takiego... lewitowania. A dzisiaj siadłam sobie i zamknelam oczy i poczułam jak ktos mnie wyciąga za głowe jakby mozg mi wygiagali. Wystraszylam sie. Matko ja nie wiem czy jakas inna jestem? Co to w ogole jest.. ;(
Profile CardPM
+Quote Post
ada16lat
post 12.02.2007 - 22:53
Post #2

Gość Rodziny
*

aha wiecie co juz poczytałam o tym, ale nadal niewiem czemuto ma słuzyc. Czy moge sie przeniesnaprzyklad do domu Britney Spears?! co wy robicie podczas OOBE? opicicie mi swoje pierwsze razy ale inne tez i czy mozna to kontrolowac bo janie zawsze chce wychodzic.
Profile CardPM
+Quote Post
LightRevan
post 12.02.2007 - 23:10
Post #3

Członek Rodziny
Nr użytkownika: 227

Możesz się przenieść do domu Brtney Spears. Wystarczy, że o niej pomyślisz :P. W OOBE możesz robić prawie wszystko, co chcesz.
Może ktoś próbował ciebie wyciągnąć, albo sama pomyślałaś, że chcesz się oderwać od rzeczywistości. Też mam czasem takie coś. Jak przed tym uciec ?
Może to być trudne, ale staraj się nie myśleć o tym wszystkim, albo oszukuj siebie, że OOBE nie istnieje ^^. Wtedy powinno ustać to wyciąganie. Przynajmniej w moim przypadku tak jest, ale nie zawsze to skutkuje. Możesz pomyśleć, że nie chcesz wyjść z CF. To też czasem skutkuje.
Też mam 16 lat :P
Profile CardPM
+Quote Post
ada16lat
post 12.02.2007 - 23:34
Post #4

Gość Rodziny
*

ej nmooje gg4628874 napisz lala ja chce sie tego nauczyc :D
Profile CardPM
+Quote Post
pieczywo
post 13.02.2007 - 15:01
Post #5

Dusza Towarzystwa
Grupa: OOBE VIP
Ikona Grupy
Nr użytkownika: 4

przede wszystkim nie ten dzial.
Profile CardPM
+Quote Post
Kazarossi
post 13.02.2007 - 16:18
Post #6

Członek Rodziny
Nr użytkownika: 364

Dział fakt faktem nie ten - ale jaki pomysł z tym domem Britney Spears :P
Profile CardPM
+Quote Post
Ketrab
post 14.02.2007 - 18:22
Post #7

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 496

Na początku przedstaw się tu(przy okazji odświeżysz temat)
http://oobe.pl/park/index.php?showtopic=177
Nikt ci nię będzie pisał tu wszystkich wiadomości od A-Z ponieważ wszystko jest ogólnie dostępne ,na dodatek za darmo(: przeczytaj książke Darka Sugiera a w niej znajdziesz wszystkie odpowiedzi na swe pytania Wydaje mi się że masz predzyspozycje więc nie zniechęcaj się .Metoda 4+1 + technika liny (5 artykuł Moena)dają spore efekty
pozdrawiam i życze sukcesów
p.s
Dziewczyny to chyba o Leonardo Dicaprio marzą(:,lecz ja bym się skusił na Britney(:
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic