CYTAT(Goku @ 05.04.2007 - 10:30)

Jesze podczas prób niedoznałem niekontroplowanego strachu jeśli mój strach jest niekontrolowany to jak mam z nim walczyć?? obee niejest wczale takie łatwe jak by sie mogło wydawać
Narazie musisz uwierzyć na słowo że nic ci nie grozi .Teraz tylko myślisz że chcesz osiągnąc Obe,obe bedziesz chcaił osiągnąc dopiero wtedy gdy już je osiągniesz i będziesz miał trudności z jego ponownym osiągnieciem wtedy bedziesz chciał wyjść tak jak topielec powietrza,napisałem że wyjść jest łatwo w stosunku do połapania się w drugim świecie ,czujesz się w nim jak dziecko nie potrafisz się poruszać,nie potrafisz rozróżnić czy to real czy jesteś w poza,niektórzy mają problemy z widzeniem,paralizujacy strach lub uczucie wolności wraca nas spowrotem do CF,wiec jak widzisz wyjście to przy tym najmniejszy pikuś(:,nie myśl sobie że u ciebie tez tak powinno być , moze wyjdziesz i bedziesz się czuł jak w SF ale to jest pewne jak 6 w totka,ja np wyszedłem i tylko nie potrafie rozróżnić tych dwóch światów.Nie ma tu mowy o podobieństwu "Jak Dwie krople wody"
pozdro