Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty

Reply to this topicStart new topic
> Odmienne Stany Swiadomosci, prosze rzuccie okiem
starr
post 05.06.2007 - 18:21
Post #1

Guests

To przydazylo sie dzis w nocy.Uzyje tu wpisu z mojego dziennika:

Dzisiejszej nocy polozylem sie do lozka po 24 z zamiarem wstania o 5 rano.Przed snem postanowilem sie rozluznic by zastosowac jakas afirmacje.
Polozylem sie na plecach, zaczalem spokojnie oddychac.Poczulem odprezenie wiec poglebilem je, potem znow i potem jeszcze glebiej.Oczy mialem zamkniete, zwrocone w gore pod katem 45 stopni.Moje cialo bylo dretwe, odczuwalem cieplo na calym ciele i mrowienie.Zaczalem slyszec wyrazny szum w lewym uchu(moze w 2-och ale w lewym byl intensywniejszy).Oczy lub same powieki(sam juz nie wiem) zaczely mi gwaltownie poruszac sie, drgac.Nie moglem nad tym zapanowacNie przejalem sie tym.W pewnym momencie przestalem odczuwac cialo, byla tylko sama glowa, a raczej umysl ,nic wiecej.Przestalem byc cialem bylem od tego momentu jedynie punktem swiadomosci.Zaczalem sie zapadac w dol, czulem,ze zaraz odlece, strace przytomnosc.Moj wzrok sie wyostrzyl mimo ze widzialem tylko czern lub szarosc z bialymi plamkami.Obraz jakby sie powiekszyl, stal sie bardziej przejrzysty.Nigdy wczesniej nie odczuwalem czegos takiego.Czulem ze jestem na innym poziomie swiadomosci.Zadne z tych prostych slow nie moze oddac tego co czulem wtedy.Wiedzialem ,ze zaraz moge wyjsc!Jednak balem sie, qrrrrna sie przestraszylem.Chcialem isc dalej ale mimo wszystko wewnetrznie sie blokowalem.Po pewnym czasie faza minela, a ja postanowilem zasnac by z rana sprobowac 4+1

pytania:
1 czy to byl trans, co to byl za stan? prosze powiedzcie.Niemalze czulem ze wyjscie jest tuz,tuz
2 Czemu moje powieki tak gwaltownie drgaly(nie jestem pewien moze to mi tak oczy lataly), nie moglem nad tym zapanowac?
+Quote Post
pieczywo
post 05.06.2007 - 18:31
Post #2

Dusza Towarzystwa
Grupa: OOBE VIP
Ikona Grupy
Nr użytkownika: 4

Co do powiek to chyba REM, chociaz to zjawisko pojawia sie podczas snu, a tu jeszcze nie byles w tej fazie.
Bardzo ładnie to opisales!
Byłes juz praktycznie poza cialem, przypomniala mi sie jedna z moich pierwszych podrozy jak to czytalem. Zwyczajnie ciało astralne odrywalo sie od fizycznego. Jestes na dobrej drodze! Strach tez pokonasz... kwestia czasu. Teraz powinienes dostac energetycznego kopa i cwiczyc dalej... siegaj glebiej, bez obaw.
Profile CardPM
+Quote Post
starr
post 05.06.2007 - 19:20
Post #3

Guests

dzieki stary, to bylo niesamowite i zatrwazajace zarazem.wciaz mnie ciarki przechodza gdy o tym mysle!najlepsze jest to, ze nie nastawialem sie na to by miec obe.bede probowal dalej, to byl dla mnie kamien milowy w moich probach
+Quote Post
AuroN
post 07.06.2007 - 16:49
Post #4

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 1274

Dokładnie to samo odczuwałem ^.^ przez krótki czas bo mnie ktoś obudził -.-
Czułem że nie mam ciała, czułem że jetem tylko punktem na miejscu głowy.
Oczy też mi drgały, nie raz. Drganie oczu niekiedy pogłębia mój trans.
Czytałem kiedyś o rozszerzeniu ciała nie fizycznego, poczułem to używając techniki 4 + 1h czy jakoś tak.
Profile CardPM
+Quote Post
noizz
post 08.06.2007 - 10:28
Post #5

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 245

Uuu.. no i coraz wiecej osob wychodzi ;) Na momencik, na chwileczke, ale wychodzi :) Tak trzymac. Pamietajcie, ze trening czyni mistrza!
Profile CardPM
+Quote Post
silverek84
post 13.09.2007 - 22:46
Post #6

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 68

Cieszę się starr z twoich sukcesów. Teraz może być już tylko lepiej. :)
Profile CardPM
+Quote Post
Drag0n
post 14.09.2007 - 15:56
Post #7

Świadomie Śniący
Nr użytkownika: 1691

To ty Starr jeszcze nigdy nie wyszedłeś ??

Ja myślałem ze wychodzisz..... :D
Profile CardPM
+Quote Post
geo
post 15.09.2007 - 17:51
Post #8

Przyjaciel Rodziny
Nr użytkownika: 1694

Starr oby tak dalej...Pozanawaj siebie i wychodź czym prędzej z ciała... :D:D
Profile CardPM
+Quote Post