|
Obudzilem sie dzis rano o 8 ,chcialem sobie jeszcze troszke pospac . Jednak jakos nie udawalo mi sie to ,obracalem sie w jedna ,w druga strone. Po jakims czasie cos dziwnego zaczelo sie dziac. Gdy tak lezalem na lewym boku co ok. 10 sekund pojawia? sie BARDZO INTENSYWNY pisk w prawym uchu.(wydawaly mi sie znajome). Po okolo 5-7 takich piskach poczulem jak uwalniam sie z ciala (co? pieknego) ,zsunalem sie z lózka i stanalem na podlodze.(bylem lekko przestraszony ,ale opanowalem sie) . Nagle zaczalem widzie? swoj pokoj. Przeszed?em si? ,spojrza?em na ?ó?ko - nie by?o cmego ciala. ?... podszedlem do lózka i zaczalem macac je czy czasem nie ma ciala heh... (kto ogl?da? wczoraj The X Files wie o co chodzi) :P Nagle poczulem ze jestem z powrotem w ciele ,piski nadal byly lecz ledwo slyszalne po chwili zanikly. Otworzylem oczy i pomysla;lem ... to napewno nie OOBE ,zbyt wiele sie nie zgadzalo ,miedzy inymi to ze moglem dotykac przedmioty ,czulem je ... , przedmioty ,pokoj róznily sie troche od rzeczywistosci.
Najbardziej realne by?y piski (na pewno je mia?em) i uczucie opuszczania cia?a ! Reszta ju? nie... By? mo?e LD ? Jaki? miesi?c temu mia?em BARDZO PODOBNE zdarzenie ,z tym ?e realne uczucie unoszenia a potem ma?o realny ,,pobyt w swoim pokoju'' - czyli identycznie jak w tej sytuacji :/ Napewno nie by?o to OOBE wi?c co ? Dzi?ki za jak?kolwiek pomoc na ten temat !
|