|
|
![]() ![]() |
11.08.2007 - 14:28
|
|
|
Gość Rodziny ![]() Grupa: Podróżnicy |
a więc tak jako dj wiadomo całą noc nie spałem bo gałem w Clubie. Wróciłem do domu przed 5 położyłem się do łózka i już nie miałem sił na OOBE a więc myśłe zrobie to kiedy indziej. Wstałem dziś o 12 i posżłem na fajeczke zjadłęm wykąpałem się i poczułem że chce mi się spać a więc myśłe dobry moment na OOBE i p[ołożyłem się przykryłem się kordłą położyłem się wygodnie i zaczełem liczyć od 100 w dół i wpatrywać się w ciemnośc przed oczami i wsłuchiwać się w pisk który zaczełęm słysześ w uszach, odliczajać będąc jakoś przy 48 poczyłem mrówki w rękach bedąc przy 10 zauważyłem że nie czuje rąk a więc odliczam dalej doszłem do 0 i zaczełem prosić swojego "stróża" o pomoc w wyjściu prosiłóem prosiłem i zaczewłem odliczać znowu od 100 będąc przy 70 poczułem mrówki w nogach a za chile jakoś przy 50 poczułem coś czego nigdy dotont nie czyłem a mianowicie tułów jak b opad mi w dół a głowa była wyrzej wspaniałe uczucie i starałem się pogłębiać ten stan ale nagle dostałem sms i się zdekoncentrowałem ... ;(((((((((((
co o tym sądzicie ????? |
|
|
|
11.08.2007 - 15:44
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
I co w tym jest denerwującego? To, że Ci się udaje?
|
|
|
|
11.08.2007 - 16:10
|
|
|
Dusza Towarzystwa Grupa: OOBE VIP |
|
|
|
|
11.08.2007 - 18:30
|
|
|
to że laska napisała sms a co jest w tym najdziwniejsze cwicze to od poniedziałku ;) oobe ;) myślicie że jestem coraz bliżej ?
|
|
|
|
| kamglow |
11.08.2007 - 18:35
|
|
Guests |
Jesteś coraz bliżej :) ćwicz chłopie, telefon rozwal albo zdezintegruj głosniczek. Zazdrosze tym ktorzy mogą normalnie ćwiczyć wychodzenie ;D
|
|
|
|
11.08.2007 - 18:41
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Ja cwicze od 2 miesiecy i nic. Ty dobry jestes:)
ps. takie tematy dodaja mi wiary :) |
|
|
|
12.08.2007 - 14:31
|
|
|
sam się dziwie ze mi tak łątwo to przychodzi zapomniałem dodać ze jak byłem niby w tej przepaści to moja głowa czuła się jak by była w jakimś balanie
|
|
|
|
13.08.2007 - 07:30
|
|
|
Kurde Ty to masz fajnie... Ja przy moich próbch to się zazwyczaj dusze :P
|
|
|
|
13.08.2007 - 11:42
|
|
|
mi czasami tylko cięż ko się odycha ale nie dusze się : )
|
|
|
|
14.08.2007 - 12:43
|
|
|
Świadomie Śniący ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
ja juz za trzecią próbą wychodziłem ,,rękami" mam nadzieje ze wkoncu wyjde, ze poznam jak to jest byc wolnym... :)
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |