oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

2 Stron V   1 2 >  
Reply to this topicStart new topic
> Pełnia Księżyca
marcinekk
post 24.08.2007 - 15:23
Post #1

Znajomy Rodziny
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Witam, mam pytanie. Czy są jakieś przeciwskazania podczas wychodzenia np. w pełnię księżyca? Czy w ogóle są jakieś przeciwskazania do OOBE związane z datą?
Go to the top of the page

+Quote Post
daywalker
post 24.08.2007 - 16:11
Post #2

Dusza Towarzystwa
Ikona Grupy
Grupa: OOBE VIP

Moim skromnym zdaniem, nie istnieją żadne przeciwskazania związane z datą, pogodą czy fazą księżyca. Zastanawiam się w ogóle skąd ten pomysł?:) Ja przynajmniej nigdy o czymś takim nie słyszałem..

+Quote Post
KCW
post 24.08.2007 - 16:13
Post #3

Znajomy Rodziny

Ja chocież sie tam nie znam zbytnio na tych zabobonach, uważam że to są pierdoły i brednie moim skromnym zdaniem :D(Ale może ktoś myśli inaczej?)

+Quote Post
Angello
post 24.08.2007 - 17:20
Post #4

Guests

IMHO kwestia wiary. Jeśli zaczniesz wmawiać sobie, że wychodzenie jest możliwe tylko w pełni albo na odwrót to tak się może stać. Stworzysz sobie własną blokadę, kolejny element systemu przekonań. Po co się ograniczać. :)

+Quote Post
bachu
post 24.08.2007 - 17:25
Post #5

Członek Rodziny

Notatnik

Cholera widze ludzie na sile wymyślają przeszkody i problemy.

+Quote Post
amen
post 24.08.2007 - 18:17
Post #6

Dusza Towarzystwa
Ikona Grupy

Jak ja bym chciał wmówić w siebie, że tylko w pełnię nie jest możliwe wyjście:)

+Quote Post
Angello
post 24.08.2007 - 18:31
Post #7

Guests

CYTAT(amen @ 24.08.2007 - 19:17) *
Jak ja bym chciał wmówić w siebie, że tylko w pełnię nie jest możliwe wyjście:)

Hehehe.. też prawda. :)
Szkoda, że w tą dobrą stronę ciężko sobie coś wmówić. Na pewno wymaga to więcej wytrwałości.

+Quote Post
Kronopio
post 24.08.2007 - 19:51
Post #8

zdrogi.blogspot.com
Ikona Grupy

Notatnik

Kilka lat temu czytałem artykuł o anomaliach związanych z księżycem. Pewien gość opowiadał historię jak to wracał z sąsiedniej wioski i zgubił drogę chociaż chodził nią od dzieciństwa. Usiadł żeby odpocząć a kiedy wstał nie wiedział gdzie się znajduje. Błąkał się po nieznanych sobie okolicach wiele godzin. Cały czas miał wrażenie, że księżyc ma na niego wielki wpływ i niejako kpi sobie z niego. W końcu wycieńczony zasnoł. kiedy się obudził bez problemu znalazł drogę.
hmm? Bardzo możliwe, że wywaliło go do astrala. Sam miewam czasem bezsenne noce kiedy jest pełnia oraz znam wielu ludzi którzy czują podobnie. Bardzo możliwe że jest to zakodowane w związku z przesądami nt. pełni księżyca, sabatem czarownic etc.
pozdrawiam

+Quote Post
amen
post 24.08.2007 - 22:20
Post #9

Dusza Towarzystwa
Ikona Grupy

a może jesteś zodiakalnym rakiem? Bo ten związek z księżycem na to wskazuje...

+Quote Post
Noobek
post 25.08.2007 - 03:33
Post #10

Dusza Towarzystwa

CYTAT(Angello @ 24.08.2007 - 19:31) *
Hehehe.. też prawda. :)
Szkoda, że w tą dobrą stronę ciężko sobie coś wmówić. Na pewno wymaga to więcej wytrwałości.

Jedyna pozytywna rzecz, jaka udało mi sie wmówić, to to, że 13 piątek jest dniem szczęśliwym.
Ostatnio zabiłem pająka - dosyć duży jak na polski klimat - na prośbę siostry. Myślę, że ona jest dosyć przesądna. Nie minęła godzina, jak rozpętała się straszna burza, która połamała wiele drzew... mieszkańcy Krakowa za pewne o niej słyszeli....

+Quote Post
KCW
post 25.08.2007 - 07:34
Post #11

Znajomy Rodziny

CYTAT(amen @ 24.08.2007 - 23:20) *
a może jesteś zodiakalnym rakiem? Bo ten związek z księżycem na to wskazuje...

A jeżeli jestem rakiem to niby co ma się stać? :/

+Quote Post
amen
post 25.08.2007 - 08:31
Post #12

Dusza Towarzystwa
Ikona Grupy

CYTAT(KCW @ 25.08.2007 - 08:34) *
A jeżeli jestem rakiem to niby co ma się stać? :/

Moja teściowa na przykład jest rakiem i zawsze ma ogromne problemy z zaśnięciem w pełnię. Jest to zresztą charakterystyczne dla tego znaku, który ma księżyc za dominującą planetę.
Co się niby ma stać?.... nic- po prostu nie zaśniesz szybko w pełnię, jeśli jesteś rakiem. Oczywiście typowym rakiem, bo są wyjątki:)

+Quote Post
KCW
post 25.08.2007 - 09:25
Post #13

Znajomy Rodziny

eee tam ja jestm rakiem i usypiam po 5ciu minutach zawsze bez wyjątku :D. A jak jest jasno na Dworze to tym bardziej:D Naprawde

+Quote Post
kornii
post 27.08.2007 - 00:08
Post #14

Przyjaciel Rodziny

Ja też jestem rakiem, i też mam problemy z zaśnięciem... heh... A propo tego czy w pełnie można doświadczać oobe to nie ma przeciw wskazań jeśli nie jesteś wilkołakiem :P

+Quote Post
Drag0n
post 27.08.2007 - 09:40
Post #15

Świadomie Śniący

Notatnik

jak na mnie swiecie księzyc w nocy to mam koszmar i sie budze.... musze zawsze zasuwac zasłony bo jak na mnie swieci to mam takie sny.... nie wiem dlaczego... moja siostra tak samo ma, ze ma koszmary jak w nocy ksiezyc na nią swieci. Ja jestem z pod znaku Ryby, ale chyba to mam mało wspólnego.

+Quote Post
bobek_balinek
post 27.08.2007 - 10:17
Post #16

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Hm.... wczoraj pełnia nawiedziła moje niebo.... i powiem iż byłem podirytowany... full warunki by wyjść.. trans mnie wciągał.. wystarczyło leżeć.. lecz pełnia mnie strasznie rozbudza i nonkonformuje.. zaczeła mnie piec stopa :/ I czułem sie niewygodnie gdy zasypiałem... : / Ale świetnie sie odpływało w półsen xD Szkoda że to zjawisko nie jest codziennie xD

+Quote Post
Kronopio
post 27.08.2007 - 10:23
Post #17

zdrogi.blogspot.com
Ikona Grupy

Notatnik

No to jeszcze się możesz nacieszyć bo pełnia dopiero jutro:)

+Quote Post
Drag0n
post 28.08.2007 - 14:55
Post #18

Świadomie Śniący

Notatnik

Ale wiecie moze dlaczego jak jest pełnia i przez okno na mnie swieci ksiezyc to mam koszmary ?

+Quote Post
starr
post 28.08.2007 - 15:16
Post #19

Guests

CYTAT(dragon1 @ 28.08.2007 - 15:55) *
Ale wiecie moze dlaczego jak jest pełnia i przez okno na mnie swieci ksiezyc to mam koszmary ?

bo w to wierzycie? ;]
nieraz spalem w pokoju gdzie przez szklane drzwi balkonowe wpadalo na mnie swatło ksiezyca w pełni a mimo to spałem bardzo przyjemne sny

+Quote Post
Drag0n
post 29.08.2007 - 11:53
Post #20

Świadomie Śniący

Notatnik

CYTAT(starr @ 28.08.2007 - 16:16) *
bo w to wierzycie? ;]
nieraz spalem w pokoju gdzie przez szklane drzwi balkonowe wpadalo na mnie swatło ksiezyca w pełni a mimo to spałem bardzo przyjemne sny

nie sądze, ja nigy o czyms takim nie wiedzialem dopiero potem mi siostra powiedziala ze tez tak ma....

a zreszta jak mialem wiedziec ze na mnie swieci ksiezyc skoro spalem ? a sie obudzilem przez koszmar i patrze a tu ksiezyc na mnie swiecie...

+Quote Post
marcinekk
post 29.08.2007 - 11:58
Post #21

Znajomy Rodziny

Notatnik

Może i to moja podświadomość, ale wczoraj nie mogłem zasnąć...

+Quote Post

2 Stron V   1 2 >
Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park