|
|
![]() ![]() |
25.08.2007 - 20:28
|
|
|
BÓG ZAZDROSNY ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
A wiec... Hej! Mam drobne ale wielkie pytanie, co oznaczają skróty: MTJ, OSPUO, LD. jeżeli taki temat już istniał- BARDZO przepraszam.
Pozdrowienia i wielkie dzięki . |
|
|
|
25.08.2007 - 20:47
|
|
|
Przyjaciel Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
LD-Lucid dream (świadomy sen)
OSPUO-Obraz Stworzony Przez Umysł Obserwatora MTJ-Niewiem co oznacza może ktoś ci odpowie :D |
|
|
|
25.08.2007 - 20:55
|
|
|
BÓG ZAZDROSNY ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
|
|
|
|
25.08.2007 - 21:02
|
|
|
Dusza Towarzystwa Grupa: OOBE VIP |
LD-Lucid dream (świadomy sen) OSPUO-Obraz Stworzony Przez Umysł Obserwatora MTJ-Niewiem co oznacza może ktoś ci odpowie :D Jeżeli już udzielasz odpowiedzi na takie pytania, upewnij się czy masz rację:p. I tutaj mała poprawka, OSPUO- Nie obraz, ale OBSZAR stworzony przez umysl obserwatora. MTJ-MOJA(twoja)TOTALNA JAŹŃ. Te skróty, i tak nie maja znaczenia, i nic ci nie powiedzą jeżeli nie czytałeś książki Darka Sugiera. Pozdro. |
|
|
|
25.08.2007 - 22:26
|
|
|
Przyjaciel Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
oj sory sory za pomyłkę :D
|
|
|
|
26.08.2007 - 11:52
|
|
|
A więc muszę przeczytać poradnik Darka. Dzięki.
|
|
|
|
26.08.2007 - 21:25
|
|
|
no... przeczytałem Poradnik Darka i doszło jeszcze kilka skrótów, mianowicie: POZA, PARK, PO. Prosze o pomoc.
|
|
|
|
27.08.2007 - 23:54
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
POZA - eksterioryzacja czyli projekcja astralna, oobe
PARK - obszar wierzeń w astralu, niezwykłe miejsce, często zmarli, którzy tam trafiają myślą że to raj PO - obszar przycielesny głęboki lub płytki. W PO można natrafić na NG-C (następny skrót ^.^) NG-C - naelektryzowane gumo-ciasto czy jakoś tak. Coś jak błona, utrudnia opuszczenie OP. Jeżeli coś się nie zgadza to z góry przepraszam |
|
|
|
| Angello |
28.08.2007 - 09:44
|
|
Guests |
Ad POZA - Nawet nie wiedziałem, że to jest skrót. Zawsze tłumaczyłem to dosłownie. POZA, czyli nie w ciele fizycznym.
Ad PARK - Miejsce, w którym zmarli mogą otrząsnąć się po śmierci fizycznej. Ad. PO - Platforma Obywatelska albo Przysposobienie Obronne ;P. Tobie chodziło raczej o OP czyli Obszar Przycielesny. Zresztą, masz przecież słownik w poradach Darka - LINK. |
|
|
|
28.08.2007 - 10:04
|
|
|
Wielkie dzięki! Słowik widocznie gdzieś mi umknął przed oczami.
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |