|
|
![]() ![]() |
06.09.2007 - 13:45
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Od 2 dni mam problem (przynajmniej mi się tak zdaje). Kiedy próbuje wyjść z ciała po kilkudziesięciu minutach chrapie, przez co od razu się wybudzam, trace wibracje i musze zaczynac od nowa. Kiedy pierwszy raz tak miałem wystraszyłem się. Teraz się już nie boję i wiem że to dobry znak (czytałem że to jeden z wielu objawów jaki pojawia sie przy wychodzeniu z ciała), lecz mimo to sie rozpraszam. Poradzicie mi cos na to?
|
|
|
|
| starr |
06.09.2007 - 23:16
|
|
Guests |
moze zrób cos z zatokami?To one odpowiadaja za chrapanie.Poszukaj informacji w necie , ewentualnie lekarz ci pomoże.
Nie wiem czy to cos da ale sprobuj przed snem dlugo oddychac przeponą wciagajac powietrze przez nos.Wdychanie goracych ziolowych naparow tez powino pomóc:) |
|
|
|
06.09.2007 - 23:19
|
|
|
Dusza Towarzystwa Grupa: OOBE VIP Notatnik |
Ja uzywam zatyczek/stoperow... zaden dzwiek z zewnetrznego nie jest mnie w stanie rozproszyc, chyba ze naprawde jest glosny (nie wiem jak Twoje chrapy).
|
|
|
|
06.09.2007 - 23:33
|
|
|
Dusza Towarzystwa Grupa: OOBE VIP |
A ja sie przyzwyczaiłem już do chrapania:D. I odizolowałem od wielu upierdliwych dźwięków. Zatyczki też by pewnie pomogły. Może przed snem porządnie przeczyść zatoki;). Ja raczej chrapania nie zaliczył bym do objawów przed OBE. Ogólnie wszyscy za bardzo skupiacie się na wibracjach, a niektórzy sami nie wiedzą o jakie wibracje tak naprawdę chodzi. Zyskujesz je tracisz... kurde może jeszcze leżysz 5 godzin w jednej pozycji? Świadome zasypianie... to jest chyba łatwiejsze..
|
|
|
|
07.09.2007 - 12:42
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Dzięki za porady! Chyba skorzystam z zatyczek (bo najmniej roboty) :D
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |