oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

Reply to this topicStart new topic
> Chrapanie
Ciesla
post 06.09.2007 - 13:45
Post #1

Członek Rodziny
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Od 2 dni mam problem (przynajmniej mi się tak zdaje). Kiedy próbuje wyjść z ciała po kilkudziesięciu minutach chrapie, przez co od razu się wybudzam, trace wibracje i musze zaczynac od nowa. Kiedy pierwszy raz tak miałem wystraszyłem się. Teraz się już nie boję i wiem że to dobry znak (czytałem że to jeden z wielu objawów jaki pojawia sie przy wychodzeniu z ciała), lecz mimo to sie rozpraszam. Poradzicie mi cos na to?
Go to the top of the page

+Quote Post
starr
post 06.09.2007 - 23:16
Post #2

Guests

moze zrób cos z zatokami?To one odpowiadaja za chrapanie.Poszukaj informacji w necie , ewentualnie lekarz ci pomoże.
Nie wiem czy to cos da ale sprobuj przed snem dlugo oddychac przeponą wciagajac powietrze przez nos.Wdychanie goracych ziolowych naparow tez powino pomóc:)

+Quote Post
pieczywo
post 06.09.2007 - 23:19
Post #3

Dusza Towarzystwa
Ikona Grupy
Grupa: OOBE VIP

Notatnik

Ja uzywam zatyczek/stoperow... zaden dzwiek z zewnetrznego nie jest mnie w stanie rozproszyc, chyba ze naprawde jest glosny (nie wiem jak Twoje chrapy).

+Quote Post
daywalker
post 06.09.2007 - 23:33
Post #4

Dusza Towarzystwa
Ikona Grupy
Grupa: OOBE VIP

A ja sie przyzwyczaiłem już do chrapania:D. I odizolowałem od wielu upierdliwych dźwięków. Zatyczki też by pewnie pomogły. Może przed snem porządnie przeczyść zatoki;). Ja raczej chrapania nie zaliczył bym do objawów przed OBE. Ogólnie wszyscy za bardzo skupiacie się na wibracjach, a niektórzy sami nie wiedzą o jakie wibracje tak naprawdę chodzi. Zyskujesz je tracisz... kurde może jeszcze leżysz 5 godzin w jednej pozycji? Świadome zasypianie... to jest chyba łatwiejsze..

+Quote Post
Ciesla
post 07.09.2007 - 12:42
Post #5

Członek Rodziny
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Dzięki za porady! Chyba skorzystam z zatyczek (bo najmniej roboty) :D

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park