|
|
![]() ![]() |
12.09.2007 - 23:19
|
|
|
Częsty Gość Rodziny ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Mam pytanie. Jak leże na łóżku i chce wywołać Oobe to mogę się przykryć kołdrą czy lepiej nie.Może mi to w czymś przeszkadzać ? Napiszcie czy się przykrywacie czy nie.
P.S Wiecie teraz się zima zbliza i zimno w nocy :/ |
|
|
|
| Artur_flyer |
12.09.2007 - 23:26
|
|
Guests |
HEHEHEEhehe. Ja się przykrywam. Mi wystarczy jak leżę na plecach, a kołdra może być jak najbardziej. Z drugiej strony jak będziesz miał cieplutko w pokoju to możesz spróbować bez kołdry, istnieje wtedy większe prawdopodobieństwo, że podczas prób po prostu nie zaśniesz. Wiesz umysł jest zaprogramowany, kołdra?=spanie, ale tak jak mówiłem mój jest zaprogramowany w ten sposób: kołdra+leżenie na boku= spanie, więc leżenie na plecach całkowicie mi wystarcza i mogę spokojnie się przykryć
hehehehehe POZDROO |
|
|
|
12.09.2007 - 23:31
|
|
|
Dusza Towarzystwa Grupa: OOBE VIP |
Starrrry ty chyba żartujesz?:) Ale dobra, jeżeli cię to uspokoi to szczerze zawsze jestem przykryty, ułożony najczęściej jak do snu. Wygodna pozycja, ostatnio na brzuchu i ogień. Musisz przestać przejmować się takimi pierdołami, i spokojnie świadomie zapadać w sen:). Można od czasu do czasu zmienić warunki wyjścia, jeżeli standardowe metody nie przyniosą skutku, ale przykrycie kołdrą nie ma na to żadnego wpływu. Przynajmniej w moim przypadku tak jest:).
Pozdro. /edit. Arczi;] Mój umysł jest zaprogramowany albo na spanie, albo na oobe. Jeżeli przytrzymam dłużej świadomość, i będzie mi zależało na wyjściu, to nawet w pozycji lotosu mam szansę;). |
|
|
|
12.09.2007 - 23:31
|
|
|
Częsty Gość Rodziny ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Artur_flyer , daywalker dzięki za bardzo szybką odpowiedź,bo zaraz ide do łóżka:)Dobrze że tu ludzie chodzą późno spać :) Ja też zawsze leże na plecach bo w tej pozycji nigdy nie umiałem zasnąć. Po prostu myślałem że jak bede przykryty do moje ciało astralne nie bedzie mogło przejść tak łatwo.
Pozdrawiam!! |
|
|
|
14.09.2007 - 16:00
|
|
|
Świadomie Śniący ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Ja sie nie przykrywam, uważam że tak jest lepiej. ;)
|
|
|
|
15.09.2007 - 07:29
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
A ja nie dość, że się nie przykrywam to jeszcze ćwiczć na golasa. I jest zajebiście na całej linii.
|
|
|
|
21.09.2007 - 10:12
|
|
|
zdrogi.blogspot.com Grupa: OOBE VIP Notatnik |
|
|
|
|
21.09.2007 - 12:12
|
|
|
OBE Maniak 36 Grupa: OOBE VIP Notatnik |
hahaha dobre! Poprawiłeś mi humor:).
No dobra, specjalnie dla Kronopia: - czy mimo ciasnej piżamki mogę dostać wibracji? - czy podczas wibracji wypada język z buzi? - czy UFO może uprowadzić moje ciało fizyczne w czasie OOBE? - czy po 2012 roku OOBE będzie jeszcze potrzebne? ach, wybaczcie czarny humor:) |
|
|
|
| Artur_flyer |
21.09.2007 - 12:23
|
|
Guests |
CYTAT - czy UFO może uprowadzić moje ciało fizyczne w czasie OOBE? hehehe ja się kiedyś nad tym poważnie zastanawiałem ze względu na to, że interesuje się ufo hehehehehe. PS. Darząc uśmiechem uszczęśliwiasz serce. Uśmiech bogaci obdarzonego nie zubożając dającego. -Wincenty Faber |
|
|
|
21.09.2007 - 13:17
|
|
|
OBE Maniak 36 Grupa: OOBE VIP Notatnik |
No i pytanie za 100 punktów:
Skąd Artur_flyer bierze te wszystkie cytaty? |
|
|
|
21.09.2007 - 16:19
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Ja sie przykrywam zeby bylo cieplej , ale jakbym mial sie pocic to pewnie bym sie nie przykrywal.
|
|
|
|
21.09.2007 - 16:22
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
- czy mimo ciasnej piżamki mogę dostać wibracji? - czy podczas wibracji wypada język z buzi? - czy UFO może uprowadzić moje ciało fizyczne w czasie OOBE? - czy po 2012 roku OOBE będzie jeszcze potrzebne? ojejeje hehehe ja mysle ze niektorych rzeczy nie powinno sie mowic nawet w zartach ,,, bo pozniej niepotrzebnie ktos zrobi sobie blokade i za jakis czas zobaczymy " przeczytalem kiedys , ze moze mi jezyk wypasc z buzi,,,,, prawda???" |
|
|
|
21.09.2007 - 16:51
|
|
|
Ja sie zawijam kołdrą xD xD I jest mi z tym dobrze xD
|
|
|
|
| Angello |
21.09.2007 - 18:18
|
|
Guests |
|
|
|
|
| Artur_flyer |
21.09.2007 - 18:35
|
|
Guests |
Hahahaha, BRAVO Angello, zgadłeś i otrzymujesz
100 punktów hehe PS. zaraz, zaraz, co ja tu mam? O! Człowiek, który nie poczuł smaku swoich łez - nie jest prawdziwym człowiekiem. — Wisława Szymborska |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |