oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

Reply to this topicStart new topic
> Drgawki?, -------
Kajetanmalyevil
post 19.09.2007 - 18:48
Post #1

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

wczoraj jak lezelem to czulem jak by moje miesnie (nogi) dostaly padaczki a w czesniej nic nieczulem czy jestem na dobrej drodze?co dalej mam robic?
Go to the top of the page

+Quote Post
Artur_flyer
post 19.09.2007 - 19:04
Post #2

Guests

padaczka? hmmm... Wiele osób myśli, że to padaczka gdy po raz pierwszy dostaje dziwnego stanu WIBRACJI. Ale tylko w nogach poczułeś? Ja zazwyczaj czuję to w całym ciele.
Jeżeli rzeczywiście doznałeś prawdziwych wibracji( a słyszałeś szum w uszach, (kurcze Arturku co ty pleciesz, przecież to nie musi być reguła hehe)) to jesteś zaje*iście blisko OOBE. No mogły być też to jakieś delikatne skurcze rozluźniających się mięśni, takie tiki nerwowe.

Musisz napisać coś więcej o tym stanie. A póki co, jeżeli jeszcze nie czytałeś to poczytaj pomoc dla początkujących, tam znajdziesz coś o wibracjach
http://oobe.pl/park/index.php?showtopic=616

PS

Nie bój się cieni. One świadczą o tym, że gdzieś znajduje się światło.
— Oscar Wilde

+Quote Post
daywalker
post 19.09.2007 - 22:41
Post #3

Dusza Towarzystwa
Ikona Grupy
Grupa: OOBE VIP

Na twoim miejscu był bym tak oburzony zaistniała sytuacją że kazał bym zastrzelić tego gościa który powiedział mi oobe;). A na poważnie, nikt za ciebie prawdy nie odkryję. Jeżeli zacznie się coś dziać, napewno to zauważysz. Usilnie staraj się dążyć do celu. A jak masz wątpliwości, to poszukaj już założonych tematów na forum, żeby nie robić tutaj śmietnika, dzięki.

+Quote Post
suwak
post 20.09.2007 - 12:15
Post #4

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Artur, skad Ty bierzesz takie genialne cytaty? :)

+Quote Post
Artur_flyer
post 20.09.2007 - 16:54
Post #5

Guests

CYTAT
Artur, skad Ty bierzesz takie genialne cytaty? :)

hehe, a to takie moje małe hobby.W wolnym czasie przeszukuję internet w poszukiwaniu ciekawych cytatów.

Cieszę się, że się podobają, są dla was. Czasem dodadzą otuchy, innym razem skłonią do myślenia lub po prostu zwyczajnie rozśmieszą. hehe

PS.
Czasami ludzie potkną się o prawdę. Ale prostują się i idą dalej, jakby nic się nie stało.
- Winston Leonard Spencer Churchill

+Quote Post
Drag0n
post 20.09.2007 - 17:38
Post #6

Świadomie Śniący

Notatnik

Jesteś na dobrej drodze, ćwicz i próbuj a sie wkoncu uda.

+Quote Post
Vitec
post 25.09.2007 - 19:26
Post #7

Znajomy Rodziny

Notatnik

CYTAT(Kajetanmalyevil @ 19.09.2007 - 19:48) *
... moje miesnie (nogi) dostaly padaczki a w czesniej nic nieczulem czy jestem na dobrej drodze?co dalej mam robic?

Jesteś na dobrej drodze. Pod dzisiejszą datą w moim notatniku napisałem o drgawkach. Może to Ci się przyda.

+Quote Post
issey
post 10.01.2011 - 15:12
Post #8

Przechodzień

Notatnik

witam!
ja też czułem coś podobnego,dostałem drgawek,tak jak przy ataku padaczki,ale chyba trochę słabszych,wiem,że działo się to naprawdę,że nie są to wibracje, bo pod poduszką leżał telefon,i słyszałem,jak wciskam głową klawisze.

+Quote Post
Mano
post 10.01.2011 - 22:50
Post #9

Dusza Towarzystwa

Notatnik

pewnie chodzi o te cale wibracje. Nie wolno brac slowa wibracje tu doslownie, bo u kazdego beda inaczej odczuwane, a jak do tego dojdzie paraliz i hipnagogia, to mozna miec ciekawe jazdy.

Jesli jednak te stany faktycznie przypominaja wam padaczke, to rady nie szukalbym na forum o oobe, tylko zaszedl do lekarza.

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park