|
|
![]() ![]() |
19.09.2007 - 18:48
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
wczoraj jak lezelem to czulem jak by moje miesnie (nogi) dostaly padaczki a w czesniej nic nieczulem czy jestem na dobrej drodze?co dalej mam robic?
|
|
|
|
| Artur_flyer |
19.09.2007 - 19:04
|
|
Guests |
padaczka? hmmm... Wiele osób myśli, że to padaczka gdy po raz pierwszy dostaje dziwnego stanu WIBRACJI. Ale tylko w nogach poczułeś? Ja zazwyczaj czuję to w całym ciele.
Jeżeli rzeczywiście doznałeś prawdziwych wibracji( a słyszałeś szum w uszach, (kurcze Arturku co ty pleciesz, przecież to nie musi być reguła hehe)) to jesteś zaje*iście blisko OOBE. No mogły być też to jakieś delikatne skurcze rozluźniających się mięśni, takie tiki nerwowe. Musisz napisać coś więcej o tym stanie. A póki co, jeżeli jeszcze nie czytałeś to poczytaj pomoc dla początkujących, tam znajdziesz coś o wibracjach http://oobe.pl/park/index.php?showtopic=616 PS Nie bój się cieni. One świadczą o tym, że gdzieś znajduje się światło. — Oscar Wilde |
|
|
|
19.09.2007 - 22:41
|
|
|
Dusza Towarzystwa Grupa: OOBE VIP |
Na twoim miejscu był bym tak oburzony zaistniała sytuacją że kazał bym zastrzelić tego gościa który powiedział mi oobe;). A na poważnie, nikt za ciebie prawdy nie odkryję. Jeżeli zacznie się coś dziać, napewno to zauważysz. Usilnie staraj się dążyć do celu. A jak masz wątpliwości, to poszukaj już założonych tematów na forum, żeby nie robić tutaj śmietnika, dzięki.
|
|
|
|
20.09.2007 - 12:15
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Artur, skad Ty bierzesz takie genialne cytaty? :)
|
|
|
|
| Artur_flyer |
20.09.2007 - 16:54
|
|
Guests |
CYTAT Artur, skad Ty bierzesz takie genialne cytaty? :) hehe, a to takie moje małe hobby.W wolnym czasie przeszukuję internet w poszukiwaniu ciekawych cytatów. Cieszę się, że się podobają, są dla was. Czasem dodadzą otuchy, innym razem skłonią do myślenia lub po prostu zwyczajnie rozśmieszą. hehe PS. Czasami ludzie potkną się o prawdę. Ale prostują się i idą dalej, jakby nic się nie stało. - Winston Leonard Spencer Churchill |
|
|
|
20.09.2007 - 17:38
|
|
|
Świadomie Śniący ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Jesteś na dobrej drodze, ćwicz i próbuj a sie wkoncu uda.
|
|
|
|
25.09.2007 - 19:26
|
|
|
Znajomy Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
|
|
|
|
10.01.2011 - 15:12
|
|
|
Przechodzień Grupa: Podróżnicy Notatnik |
witam!
ja też czułem coś podobnego,dostałem drgawek,tak jak przy ataku padaczki,ale chyba trochę słabszych,wiem,że działo się to naprawdę,że nie są to wibracje, bo pod poduszką leżał telefon,i słyszałem,jak wciskam głową klawisze. |
|
|
|
10.01.2011 - 22:50
|
|
|
pewnie chodzi o te cale wibracje. Nie wolno brac slowa wibracje tu doslownie, bo u kazdego beda inaczej odczuwane, a jak do tego dojdzie paraliz i hipnagogia, to mozna miec ciekawe jazdy.
Jesli jednak te stany faktycznie przypominaja wam padaczke, to rady nie szukalbym na forum o oobe, tylko zaszedl do lekarza. |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |