CYTAT(warmine @ 04.04.2018 - 18:52)

Cześć Garot ! :) miło Cie widzieć . Jednak pojawiają sie tu jeszcze starzy znajomi . Super . Jakby sie zebrała ekipa to możliwe , że zawitam :) Se7en samowolka sie skończyła od początku marca . Klony Ziela poblokowane , próbuje teraz ogarnąć ten syf jaki użytkownicy tu zrobili . Juz dużo pousuwałam śmieci . Możecie mi pomóc podając linki do tematów, którymi trzeba się zająć . Założę osobny temat gdzie możecie raportować bo skrzynka to sie zaraz zapcha . Obiecuję przejrzeć każdy temat , który zaraportujecie, że trzeba zrobić w nim porządek . Jestem w szoku co tu sie stało . Forum ma służyć ludziom jako pomoc . Myśle, że nie jest wymarłe patrząc ile w obecnej chwili jest tu ze mną osób - ponad 30. To , że nie piszą , nie oznacza że ich nie ma :) zachęcam wszystkich , nawet tych co nigdy nie udzielali się na forum do wspólnego spotkania się bo to są niezapomniane chwile . Nie ma znaczenia czy się znamy czy nie . Jest właśnie okazja żeby sie poznać i na pewno będzie super . Zawsze było :)
Jak miło wiedzieć, że w końcu forum wraca do łask i czyszczone jest od trolli :) może znowu będzie tu można powymieniać się doświadczeniami i nauczyć się czegoś nowego