|
|
![]() ![]() |
16.04.2018 - 23:19
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Witam, Panowie i Panie.
Nie bylo mnie tutaj, ochoo Panie, kilka dluhich lat. Niemniej mam do Was sprawe, Panie i Panowie, z calym szacunkiem, ze wzgledu na wspolne lata nassej dzialanosci, ukrytej jak i jawnej. Pomoglibyscie mi utworzyc caly alfabet runiczny wraz ze znaczeniem w jednym miejscu? Kiedys takowy stworzyłem, lecz wystarczyl mu miesiac zeby ktos sobie go pożyczył i tak krąży. Owszem moge go zrobic sam ale to tydzien roboty, pomozecie? Strasznie go potrzebuje.. (do ADMIN: nie usuwaj, bede ten watek nawet i sam uzupelnial, moze sie komus, kiedys przyda) Dziekuje i Pozdrawiam! ~Kajetanmalyevil |
|
|
|
19.04.2018 - 20:45
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Witam, Panowie i Panie. Nie bylo mnie tutaj, ochoo Panie, kilka dluhich lat. Niemniej mam do Was sprawe, Panie i Panowie, z calym szacunkiem, ze wzgledu na wspolne lata nassej dzialanosci, ukrytej jak i jawnej. Pomoglibyscie mi utworzyc caly alfabet runiczny wraz ze znaczeniem w jednym miejscu? Kiedys takowy stworzyłem, lecz wystarczyl mu miesiac zeby ktos sobie go pożyczył i tak krąży. Owszem moge go zrobic sam ale to tydzien roboty, pomozecie? Strasznie go potrzebuje.. (do ADMIN: nie usuwaj, bede ten watek nawet i sam uzupelnial, moze sie komus, kiedys przyda) Dziekuje i Pozdrawiam! ~Kajetanmalyevil O jaki alfabet runiczny Ci dokładnie chodzi? |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |