oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

Reply to this topicStart new topic
> Na Poczatek Alfabet I Znaczenie 001, Witam, po latach... kope lat! (WYROZUMIALOSCI!)
Kajetanmalyevil
post 16.04.2018 - 23:19
Post #1

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Witam, Panowie i Panie.
Nie bylo mnie tutaj, ochoo Panie, kilka dluhich lat.
Niemniej mam do Was sprawe, Panie i Panowie, z calym szacunkiem, ze wzgledu na wspolne lata nassej dzialanosci, ukrytej jak i jawnej. Pomoglibyscie mi utworzyc caly alfabet runiczny wraz ze znaczeniem w jednym miejscu? Kiedys takowy stworzyłem, lecz wystarczyl mu miesiac zeby ktos sobie go pożyczył i tak krąży. Owszem moge go zrobic sam ale to tydzien roboty, pomozecie? Strasznie go potrzebuje.. (do ADMIN: nie usuwaj, bede ten watek nawet i sam uzupelnial, moze sie komus, kiedys przyda)
Dziekuje i Pozdrawiam!
~Kajetanmalyevil
Go to the top of the page

+Quote Post
Nieświadoma...
post 19.04.2018 - 20:45
Post #2

Członek Rodziny
Grupa: Podróżnicy

CYTAT(Kajetanmalyevil @ 17.04.2018 - 00:19) *
Witam, Panowie i Panie.
Nie bylo mnie tutaj, ochoo Panie, kilka dluhich lat.
Niemniej mam do Was sprawe, Panie i Panowie, z calym szacunkiem, ze wzgledu na wspolne lata nassej dzialanosci, ukrytej jak i jawnej. Pomoglibyscie mi utworzyc caly alfabet runiczny wraz ze znaczeniem w jednym miejscu? Kiedys takowy stworzyłem, lecz wystarczyl mu miesiac zeby ktos sobie go pożyczył i tak krąży. Owszem moge go zrobic sam ale to tydzien roboty, pomozecie? Strasznie go potrzebuje.. (do ADMIN: nie usuwaj, bede ten watek nawet i sam uzupelnial, moze sie komus, kiedys przyda)
Dziekuje i Pozdrawiam!
~Kajetanmalyevil

O jaki alfabet runiczny Ci dokładnie chodzi?
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park