|
  |
Wasze Najgłupsze, albo najstraszniejsze sny ;) |
|
|
Ovca
|
03.01.2008 - 21:11
|
Członek Rodziny
Grupa: Podróżnicy

Nr użytkownika: 2984

|
Jakie są wasze najgłupsze sny albo najgorsze koszmary?
Mnie kiedyś śniło się, że chodzę po mieszkaniu z głową mojego polonisty w reklamówce, a jak na nią spojrzałam to otworzyła świecące na czerwono oczy, więc się wystraszyłam i wyrzuciłam siatkę przez okno, ale ta głowa wleciała z powrotem drugim oknem i patrzyła na mnie z parapetu xD Kiedyś, jak byłam jeszcze mała, śniły mi się kury sąsiadów mówiące kwestie z "Króla lwa." xD Czego to umysł nie potrafi wykreować... ;) Jednak najlepiej (nie wiem czemu) wspominam sen, w którym umarłam (oczywiście pomijając sny o lataniu - te są chyba najpiękniejsze ;D). Postrzelono mnie w serce, więc poszłam do szpitala, a tam zajęli się mną lekarze w czarnych kitlach (?). Potem pamiętam mój pogrzeb i twarz mojej mamy przyjmującej kondolencje. Niesamowite przeżycie :) A gdy się obudziłam, czułam straszny ból dokładnie w miejscu, w którym we śnie mnie postrzelono xD
|
|
|
|
|
|
AlektO
|
03.01.2008 - 22:20
|
Guests

|
Kiedyś często mi się śniło że wchodze do szkoły przez szatnie na dole, ide do góry po schodach tam gdzie są klasy. Potem chciałam wyjść i nie mogłam zejść na dół. Wszystkie wyjścia były pokręcone i pomylone.A jak już wyszłam to trafiałam z powrotem do punktu wyjścia......... męczący strasznie sen
Albo jak byłam mała wtedy bałam się spać odkryta i dusiłam się pod kołdrą, bo bałam się Frediego Krugera. juz nawet o snach nie wspomne...........a do kibla na obozie chodziliśmy w grupach, hehe
Śni mi się czasami do tej pory lekcja matematyki (tylko czemu prowadzi ja polonistka?).Miał być sprawdzian. Nieźle się napociłam. Ale klasa się zbuntowała i na szczęście nie było.... często się przez takie sny budze i nie wiem gdzie jestem bo takie realne..............
|
|
|
|
|
|
Silverka
|
03.01.2008 - 22:47
|
Guests

|
heheh misie keidys snilo, ze jestem sama bez rodzicow jw jakims miescie.. no i na paczatku wszystko cacy. Jade sobie w autobusie z jakimis ludzmi, gdy nagle we snie robi sie ciemno, a raczej zaczal zapadac zmierzch... i wtedy nagle wokol mnie zaczela byc masa wampirow. Zaczelam krzyczec, bo otaczaly mnie ze wszystkich stron :-) chcialy mnie zjesc, i zaatakować by mnie ugryźć bym stala sie jedna z nich. Potem mialam LD :-)
|
|
|
|
|
|
tom
|
04.01.2008 - 15:51
|
Dusza Towarzystwa
Grupa: Moderator

Nr użytkownika: 1435

|
ja już nie mam jakoś koszmarów :| w dzieciństwie jak miałęm, to potrafiłem "przemówić" do siebie "to tylko sen" i sie obudzić jak najszybciej ;p wtedy o LD/oobe nie słysząłem ;-) A tak to zdażyło mi sie chyba ze 3 razy że w śnie, pod wpływem jakiegoś stresu który wywołała jakaś sytuacja, dostawałem szczękościsku do tego sktopnia że kruszyły mi sie i wypadały zęby... okropne. Boli perfidnie ;/ ale to było jakiś czas tamu ;p
|
|
|
|
|
|
Plantator-Dziubas
|
04.01.2008 - 18:02
|
Guests

|
---
|
|
|
|
|
|
Ovca
|
05.01.2008 - 12:28
|
Członek Rodziny
Grupa: Podróżnicy

Nr użytkownika: 2984

|
CYTAT(MUKA @ 04.01.2008 - 17:26)  hehe ciekawy sen:) czytałaś może książkę ,,Nekroskop" Brian Lumley? :))) Nie czytałam ;) a warto? A ostatnio śniło mi się jeszcze, że w domu, w którym kiedyś mieszkałam zaatakowali moją rodzinę terroryści. Jakiś irakijczyk latał po domu z karabinem i chciał do nas strzelać. Hehe ciekawe uczucie mieć przed oczyma lufę karabinu, jak na jakimś filmie xD Potem uciekałam z moją siostrą jakąś ulicą, na której było pełno starych samochodów. Chciałyśmy prosić kogoś o pomoc, krzyczałyśmy, że irakijczycy nas gonią, ale nikt nas nie zrozumiał bo wokół byli sami murzyni. Teraz to wydaje się śmieszne, ale we śnie naprawdę się bałam xD I mnie też często się zdarza, że przed kimś uciekam. Zdarzyło mi się już uciekać przed batmanem xD ale najgorsze koszmary to są te, w których uciekam, ale nawet nie wiem przed kim i tego właśnie najbardziej się boję - że zobaczę to coś, co mnie goni.
|
|
|
|
|
|

|
 |
|