|
|
![]() ![]() |
11.10.2007 - 18:04
|
|
|
Świadomie Śniący ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Prosze o ten poradnik
|
|
|
|
11.10.2007 - 18:54
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Żyje, żyje tylko za cholere nie umiem znaleźć płytki ze sterownikami, a na necie nie umiem znaleźć do tego mojego przedwojennego skanera :/
|
|
|
|
13.10.2007 - 09:22
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
I jest pierwszy poradnik.
Hipnoza i Autohipnoza: KOD http://rapidshare.com/files/62210545/hipnoza__poradnik.rar PS. Sorki ze nie zedytowałem ;) |
|
|
|
| Angello |
13.10.2007 - 12:18
|
|
Guests |
Kubaaaaa żyjesz ?? :D Daj ten poradnik Może użyłbyś w tym temacie chociaż raz słowa "proszę"? No sorry, ale Kuba za to zapłacił i nie ma żadnego obowiązku udostępniać tego reszcie forumowiczy. Nie lubie pisać takich uwag, lecz za bardzo mnie to kuło w oczy, żeby wszystko przemilczeć. |
|
|
|
13.10.2007 - 15:38
|
|
|
rozśmieszył mnie post angello... nie wiem czemu :)
ojjj angello przesadzasz troszke... o ile sie nie myle to kuba32 i dragon1 świetnie sie rozumieją... nie robił bym z tego problemu :) "POLSSSKAAAAA GOOOLAAAAA" :) |
|
|
|
| Angello |
13.10.2007 - 17:13
|
|
Guests |
rozśmieszył mnie post angello... nie wiem czemu :) ojjj angello przesadzasz troszke... o ile sie nie myle to kuba32 i dragon1 świetnie sie rozumieją... nie robił bym z tego problemu :) "POLSSSKAAAAA GOOOLAAAAA" :) Wczoraj spędziłem 3h na komisariacie widząc olbrzymią dawkę chamstwa, pogardy, obojętności. Wchodząc na forum oobe.pl wolałbym jednak czytać posty przepełnione wzajemnym szacunkiem. Może masz rację i jestem lekko przewrażliwiony. |
|
|
|
13.10.2007 - 17:31
|
|
|
A co ty tam robiłeś ZIOM :)
myśle że dragon1 ma wiele szacunku do nas jak i do Kuby ale zapomniał o magicznym słowie... i troche niestosownie napisał do kuby... bo z dragona1 już taki zimny drań :) heh >:-) |
|
|
|
| Angello |
13.10.2007 - 19:10
|
|
Guests |
Zgłaszałem z kumplem kradzież radia.
|
|
|
|
18.11.2007 - 15:46
|
|
|
Przechodzień Grupa: Podróżnicy |
ja kiedys sobie ściągnąłem z darkwareza taki generator tylko że był na mp3
powinno być na audio bo mp3 okraja dźwięki ale nawet ten generator wprowadził mnie w świadomy sen tylko trzeba mieć dobre słuchawki i ustawić odtwarzanie na "pętle" |
|
|
|
18.11.2007 - 19:21
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
kto przetestowal juz te nagrania od Kuby ? sa efekty ?
|
|
|
|
28.11.2007 - 15:00
|
|
|
No ja nie wiem, po co Kuba kupił te mp3, jeżeli na Emule jest za free - właśnie ściągam 4 tracki z hipnozą, jest oczywiście szerszy wybór, ale na razie zostaje przy hipnozie.
Ciekawe jest to, że mówi jakiś facet, który nas hipnotyzuje. Wersja angielska, ale mi to nie przeszkadza. |
|
|
|
28.11.2007 - 16:32
|
|
|
Ej a morze bawic sie w sciaganie pojedynczych rarow to morze daj wszystko do jednego torrenta zeby sciagnac to wszystko za jednym razem? :)
|
|
|
|
28.11.2007 - 16:43
|
|
|
Nie liczcie na to, że będę seedował :) Jak ktoś już ściągnął to może poseedować ;)
|
|
|
|
28.11.2007 - 16:47
|
|
|
Ja poseedowac moge z przyjemnoscia tylko najpierw musial bym sciagnac
|
|
|
|
28.11.2007 - 17:00
|
|
|
I jak bys robil tego torrenta po powiedz ile zajmuje zebym zrobil miejsce na dysku jak sciagne to puziniej bede seedowal. :) chyba ze ci sie niechce z tym bawic XD
|
|
|
|
29.11.2007 - 16:27
|
|
|
Świadomie Śniący ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
torrent to shit, mi scaga jakies 10 kb/s z torrentów a z rapidshare ściaga około 65 kb/s... -.-
jest różnica p.s. i jak tam kuba, widac juz jakies postępy ? |
|
|
|
29.11.2007 - 16:28
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
a mi torrent sciaga czasami nawet i 3mb/s, dlaczego mowisz ze to shit?:P
|
|
|
|
30.11.2007 - 14:12
|
|
|
Ja się za torrenta nie biorę :)
|
|
|
|
30.11.2007 - 14:31
|
|
|
xec dlatego że mi słabo pobiera, a w dodatku nie kazdy cały czas seeduje i raz jest 100 seedów a na drugi dzien 30 seedów... -.-
|
|
|
|
01.12.2007 - 18:14
|
|
|
Przechodzień Grupa: Podróżnicy |
Ktoś dostał wogóle oob/LD dzięki temu nagraniu od Kuby, bo nie wiem czy warto ściągać...
|
|
|
|
01.12.2007 - 19:30
|
|
|
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |