Jak w temacie - czy ktoś tu jeszcze dba o to forum, czy zostało skazane na wieczne potępienie i będzie się staczać dalej??
Połowa wątków z głównego forum wrzeszczy w niebogłosy o przeniesienie do hydeparku, część to tematy powtórzone po stokroć, które już są, część powinna się znaleźć w dziale dla początkujących - temat o focus10 - o matko, no przecie każdy kto choćby tydzień ćwiczy osiągnął ten podstawowy stan transu!!! Co ten temat robi w głównym forum - od cholery tu bzdur się pałęta - a ten klan wampirów??
Porządki się szykują spore, bo inaczej to forum będzie traktowane z innymi badziewnymi ezotero-pierdołami!!
Świetnie że chcesz pomóc. Pod każdym postem znajduje się przycisk "Raport" jeśli zobaczysz jakiś post który uważasz za błędnie umieszczony zawsze możesz z niego skorzystać. Przyśpieszysz prace wszystkim moderatorm.
Zawsze mniej na uwadze że łatwiej krytykować niż robić.
Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 1736
I co się wtedy dzieje? Mogę przetestować na sobie? Lubię nowe przyciski :) Pewnie go nie użyję, ale chciałabym zobaczyć jak działa. Ok, przetestowałam już wiem jak działa, dzięki :) jeszcze tylko TOP nie próbowałam. Ahaaa na top strony. Okay i nie ma tajemnic, dzięki.
wiem, że łatwiej się mówi, niż robi - ale czyż nie fajniej jak od razu ktoś nowy wejdzie i na głównym forum zobaczy treściwe tematy dotyczące oobe, a nie wampirów, religii, pentagramów, duchów, piramid, końca świata, etc :D
Dusza Towarzystwa
Grupa: OOBE VIP
Nr użytkownika: 4
Juz troche posprzatalem, fakt ostatnio nie mialem zbyt wiele czasu nawet na zagladanie na forum. Dzieki! PS. Cat rozwaz moja propozycje nowego dzialu - Spotkania/Zloty
nie ma problemu - większość postów już poprzenosiłem, teraz ewentualnie, mógłbym się zająć pozamykaniem wątków nieaktywnych, lub w zadadzie zakończonych...
mam tylko pytanko - czy łączenie wątków polega na tym, że np. jeśli jest 20 tematów o wibracjach i każdy taki sam, to można je wszystkie złączyć w jeden?