Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty

Reply to this topicStart new topic
> Moje Zainteresowanie Na Youtube.com, Wiem że był, ale wole nowy ;)
Blixtar
post 07.10.2007 - 17:05
Post #1

Znajomy Rodziny
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 2232

http://youtube.com/watch?v=NqQMU469DwU
Profile CardPM
+Quote Post
liber
post 07.10.2007 - 18:21
Post #2

Przyjaciel Rodziny
Nr użytkownika: 1948

spoko , ja jednak wole noże od kija :)
Profile CardPM
+Quote Post
silverek84
post 07.10.2007 - 19:00
Post #3

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 68

Ludzie opamiętajcie się i nie róbcie syfu na forum. I tak już tu niezły bajzel jest że ledwo co idzie znaleźć. Już są 2 takie tematy więc po co zakładać 3 ? Nie łaska się podpiąć ?

raz ---> http://oobe.pl/park/index.php?showtopic=1007

i

dwa ---> http://oobe.pl/park/index.php?showtopic=1013

Pozdr :)
Profile CardPM
+Quote Post
Artur_flyer
post 07.10.2007 - 19:08
Post #4

Guests

Ładnie, ładnie, widzę, że nie tylko oobe się interesujesz. Ale do Chucka Norrisa jeszcze ci trochę brakuje hehe.

Pozdrawiam

PS>
Ja w klubie disco mogę robić wszystko
wyciągam damy spod opieki mamy
I małolaty spod opieki taty
Na bramce stoję, nikogo się nie boję
Ja jestem King Bruce Lee Karate Mistrz

-Franek Kimono
+Quote Post
Marcin181
post 07.10.2007 - 19:57
Post #5

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 1152

CYTAT(silverek84 @ 07.10.2007 - 20:00) *
Ludzie opamiętajcie się i nie róbcie syfu na forum. I tak już tu niezły bajzel jest że ledwo co idzie znaleźć. Już są 2 takie tematy więc po co zakładać 3 ? Nie łaska się podpiąć ?

raz ---> http://oobe.pl/park/index.php?showtopic=1007

i

dwa ---> http://oobe.pl/park/index.php?showtopic=1013

Pozdr :)

Tak w końcu trzeba zrobić porządek na Forum... bo robi sie naprawde wielki Bajzel...
Profile CardPM
+Quote Post
Drag0n
post 08.10.2007 - 13:21
Post #6

Świadomie Śniący
Nr użytkownika: 1691

Fajny filmik, muze tez ale ja na twoim miejscu wyciął bym te fragmenty w których ci kij spadał.

P.S. Jaki jest tytuł tej piosenki.
Profile CardPM
+Quote Post
OBE Maniak
post 08.10.2007 - 13:31
Post #7

Guests

CYTAT(Blixtar @ 07.10.2007 - 18:05) *

Zajebiście:) Biorę Was na dicho-bandżo tudzież na mecza hehehehe, jak nam nie pójdzie Miszaszuszysz nam pomoże:) Mishash to dobry wojownik, uciekinier z klasztoru szaulin:) kulde, kulde, ale fajnie...
DS
+Quote Post
OBE Maniak
post 08.10.2007 - 14:13
Post #8

Guests

CYTAT(Marcin181 @ 07.10.2007 - 20:57) *
Tak w końcu trzeba zrobić porządek na Forum... bo robi sie naprawde wielki Bajzel...

Bajzel się robi, to się zgadza bo Ludzisk brzybywa:) i tematy trzeba rozmnożyć. Różne, przeróżne i różniste tworzyć. Nowe zakładki, nowe tematy, działy... jestem zawsze za FUZJĄ i Łączeniem, nigdy nie dzieleniem. A OBE Drzewo rośnie w tępię logarytmu dziesiątnego... Nawet jeżeli ktoś zarzuci nowy temat typu: "jak nabrać siły, bom suchy i słabym fizycznie jest" jestem "ZA". Oprócz OBE, mamy inne zainteresowania, może nie aż takie pasje jak OBE, ale fajne-zdrowe-odskocznie-uziemiacze, jakże potrzebne by mieć ciężkie buto-nogi i stać mocno na ziemi w trosce o Nasze Duchowy Rozwoju... Jestem cały "ZA"!!! Ketrab zna się np na motocyklach i kurde kiedyś se kupię, jak boga kocham! I jestem ciekaw jaką maszynę se zakupić: czy "sukę", czy "kawę" czy też klasyka-nie-przecinaka:) By dobrze latać i całym wracać trzeba mieć solidne buty-uziemiacze: inne odskocznie umysłu... To tak na marginesie. Wracając do tematu: ja się znam, prócz na OBE na: treningu siłowym, diecie, lekach, ale nie koksie! Znam się na: socjologii, psychologii, antropologii, dbaniu o zdrowie psycho-fizyczne, znam się na diecie, na tym ostatnim to miałem przez wiele lat zajoba:) Kiełki te sprawy, soja, tablice z zawartością składników itp. Znam sie jeszcze na relacjach między ludzkich, umiem niekiedy pomóc w ciężkich sytuacjach emocjonalnych, oj z reszto... nie będę się przechwalał... ale wiem, że na forum jest wielu OBE Maniaków, którzy mają oprócz OBE inne bardziej przyziemnie pasje i warto je uaktywnić i wyanonsować. Forum się rozrastała, to fakt. Przybywa Nowych, a i Starzy, by się nie zanudzić potrzebują niekiedy zdrowej odskoczni-butów. Proponuję maksymalnie, by nie było bajzlu poszerzyć forum o nowe działy. Owszem, adres stronki jest jednoznaczny, a mianowicie: oobe.pl i wyraźnie swoim identem nakierowuje na cud-zjawisko jakim jest OBE, ale, ale... hermetyczności nia jest wskazana. Enklawy, granice, obudowane szuflady... także, uważam by Nasze Forum Rozbudować i otworzyć je na maksa... bo w otwartości i szczerości SIŁA... a i wówczas bajzlu unikniemy:)
DS
+Quote Post
plantator
post 09.10.2007 - 03:06
Post #9

Guests

czy ja wiem... może jednak, swoje hobby pisać lepiej na forum poświęconym właśnie temu hobby ;)

to mimo wszystko jest forum o OBE -- choć sam bym był za pewnymi podkategoriami dodatkowymi (np. ld, wszystko o wibracjach, focusy, metody i powiązane, wyjście, mój pierwszy raz, problemy, sny, etc) nawet w HP bym dał: powiązane z obe, ezoterocośtam, zabawy, inne...

ale najpierw trzeba przekonać gienerała do tego :)

rozbicie forum na więcej kategorii zmusi każdego w tym zwłaszcza nowego do rozejrzenia się po nim i sięgnięcia do określonych tematycznie wątków - łatwiejszy dostęp do wiedzy, usability, kategorii więcej - same plusy... no i nie ginęłyby tak szybko tematy, które warto by mieć czasem na wierzchu - jakieś archiwum, dla postów starszych niż.... hmmm... starych dosyć.
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic