oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

Reply to this topicStart new topic
> Z: 10 Lat I Wow, Z tematu o ID: 9629
Zielarz Gejawy
post 21.11.2016 - 10:59
Post #1

Dupa Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

CYTAT(Zielarz Gajowy @ 20.11.2016 - 14:22) *
Praca u podstaw czyli praca w realu

Pracuję u podstaw, pouczam, oświecam, bo jestem pracowity jak cholera. Osiągam połaczenie z podświadomościo i nadświadomościo w realu tu i tera, gdysz astral to cuda na kiju, nie wiem co to jest bo nigdy nie miałem, to takie cuś, że chodzi sie z garkiem na głowie.
Jestem "wartościowy człowiek", jestem wodzirejem, jestem mędrcem, trwam w ciszy na tym forum i tylko mówię sercem:)
Mam trzy przebudzenia i cztery oświecenia na dobę, zwykle na sedesie:)
Przybyłem tu w iluzji oddzielenia aby zbadać całą cudowność istnienia i mam pragnienia aby wszyscy uwolnili się od cierpienia:)
Moja mądrość i oświecenia płyno z relaksacji w wannie jak Einstein i Skłodowska Curie:)
Jestem specem od kosmitów, piramid, grobowców, pustej ziemi, fizyki, metafizyki, budownictwa, botaniki, polityki, ezoteryki i właściwie od wszystkiego:)
Skończyłem pierdologię stosowaną na ASP:)
Spełniam się jako mąż i ojciec:)
Mam złotą odznakę krwiodawcy:)
Jestem doskonale zorganizowany dlatego godzę forum, rodzicielstwo i biznes:)
Jestem zdolnym biznesmenem a moja firma dynamicznie się rozwija przynosząc mi niebotyczne zyski:)
Robię to na co mam ochotę, bo mam podpisane umowy całoroczne i nic nie muszę robić, a frajerzy i tak mi płacą:)
W domu wszystko robi żona i mam wszystko w dupie:)
Jak mam dobry humor to testuję ciastka za gruba forsę:)
Mam prawdziwych przyjaciół też testerów ciastek, których widuję raz na rok przez 10 minut podczas unikalnych na skalę europejska paneli w knajpie:)
Emanuję tylko dobrymi emocjami, dzięki temu zejdę świadomie i jeśli znów się tu inkarnuję, to tylko z własnej woli:) Ale raczej się inkarnuję bo poznałem cudowność istnienia tzn. na forum cudowność pierdzenia:)
W czym problem?
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park