oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

Reply to this topicStart new topic
> Unikanie Kontaktu
MarcinM
post 18.03.2018 - 20:33
Post #1

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Słuchajcie opisuję sytuację, którą mialem wielokrotnie. opisuję tutaj spotkanie we śnie z osobą, z którą od długiego czasu nie miałem kontaktu. Osoba ta unikała mnie, jednakże podobne motywy senne miałem z tą osobą nawet wtedy kiedy między nami było wszystko w porządku. Czy mieliscie w snach takie dziwne wrazenie ze ktos was specjalnie unika?

Schodziliśmy wąską uliczką przepełnioną ślicznymi, białymi domkami . Oślepiało nas zewsząd białe światło. Czułem w sobie pełnię szczęścia. W końcu udało mi się odnaleźć Przemka. Mogliśmy razem spędzić czas po naprawdę długim czasie rozłąki.

Sposób w jaki zlokalizowałem mojego przyjaciela, tak samo jak okoliczności mojego przybycia w te miejsce były dla mnie zupełnie nie znane. Nie przejmowałem się jednak w zupełności tą kwestią. Co i rusz mijaliśmy śniadych,kolorowo ubranych, ochoczo uśmiechających sie do nas ludzi.

Kolega obiecał zabrać mnie do lokalnej, knajpy. W środku czekali już na nas jego znajomi. Bardzo szybko znaleźliśmy wspólny język. Czas mijał nam w naprawdę przyjemnej, serdecznej atmosferze. Po mniej więcej dwóch godzinach Przemysław zmuszony był udać się do domu. Przyjaciel musiał odebrać młodszą siostrę z zajęć plastyki. Ja postanowiłem jeszcze trochę posiedzieć.

Wracając nocą do swojego apartamentu, miałem nieodparte wrażenie, że Przemek ma jakiś dziwny problem, który w jakimś stopniu związany jest z moją osobą. Ciężko mi było rozgryźć tą kwestię.

Cały następny dzień spędziłem na szukaniu kumpla. Jego telefon milczał. Cała ta sytuacja bardzo mnie bolała.
Go to the top of the page

+Quote Post
bielik110
post 15.04.2018 - 22:50
Post #2

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

wiele razy:) minie

Pamiętam jachwunia jeszcze jak Darek (sw.Piotr) księge objawił :):) minie kiedy zrozumiesz siebie.
Tak czy owak :) daj mu odejść,żyj
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park