oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

Reply to this topicStart new topic
> Pytania I Odpowiedzi, szybkie, krotkie pytania i takie same odpowiedzi
Lukasz
post 17.11.2006 - 10:50
Post #1

Dusza Towarzystwa
Grupa: Adept OOBE Kurs: 05-19.10.2006

Notatnik

Stworzyłem ten temat by nie zaśmiecać forum, ale też po to by zadawać tu krótkie pytania na temat OOBE i LD.

Zasady:
-Nie zadajemy pytań jeżeli nie ma odpowiedzi na wcześniejsze
-Znajdują się tu tylko i wyłącznie pytania i odpowiedzi

------
Ja zaczne :)

Czy podczas relaksacji i wyjścia z ciała ważne jest położenie ciała względem biegunów?
Go to the top of the page

+Quote Post
pieczywo
post 17.11.2006 - 10:55
Post #2

Dusza Towarzystwa
Ikona Grupy
Grupa: OOBE VIP

Notatnik

W moim przypadku nie wplywa to na wyjscia... nie badalem tego dokladnie.

+Quote Post
ICE
post 17.11.2006 - 11:00
Post #3

Członek Rodziny
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

nigdy w zyciu dla mnie to kolejny mit. czlowiek moze wychodzi kiedy chce i jak chce. pełnie - niepełnie księżyca, jezeli da rade sie wystarczajaco zrelaksowac skoncentrowac i zgromadzic odpowiednia ilosc energii to wyjscie gotowe :P

+Quote Post
mavej
post 20.11.2006 - 09:48
Post #4

Dusza Towarzystwa
Ikona Grupy
Grupa: OOBE VIP

Notatnik

Witam mam pytanie
Gdzie lądujemy po przejściu w OBE ? czy jest to obszar przy cielesny czy może OSPUO ? czy jest to zawsze ten sam obszar „wyjściowy. Czy technika przejścia w OBE ma na to wpływ ?
Mam nadzieję, że nie zamieszałem, dzięki za odpowiedzi :)

Pozdrawiam

+Quote Post
paciorek
post 20.11.2006 - 16:26
Post #5

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Kazdy ma na ten temat odmiene zdanie czesc tych teori jest prawdziwa i moze miec miejsce czesc nie...

Jak dla mnie LD, OOBE, WILD czy inne sa to poprostu rozne rodzaje projekcji astralnej.

Sa rozne spojzenia ale dla mnie jest to poprostu nasza podswiadomosc poukladana w odpowiedni sposob...

+Quote Post
SadaM
post 22.11.2006 - 15:37
Post #6

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Robert Monroe w swoich książkach pisał, że we wczesnym okresie jego eksterioryzacji po wejściu w OOBE znajdował się przy ciele, w swoim gabinecie bądź unosił się nad łóżkiem. Pod koniec swojej 30-letniej praktyki stosował inną technikę wyjścia - mianowicie Przeskok Świadomości. Przełączał swoją świadomość na ciało astralne i automatycznie znajdował się w świecie astralnym, a dokładniej tam, gdzie chciał, bądź gdzie dostał pojwił się sygnał wezwania.

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park