|
|
![]() ![]() |
03.03.2020 - 11:13
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Tak jak w temacie, szok niedowierzanie
|
|
|
|
03.03.2020 - 20:08
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Zaglądam na forum po przerwie, a tu taki temat. Leczysz się czy jeszcze nie? Swoją miłość życia - Przemka odzyskałeś?
Pozdrawiam |
|
|
|
05.03.2020 - 21:17
|
|
|
Leczyłem , nic nie dało xd z łaski swojej możesz sie nie wpierdalać jak nie wiesz o co chodzi, w dodatku prywatne sprawy wyciągasz, z których sie zwierzalem tobie ? Zresztą w sumie nie prywatne bo pisałem o tym w notatniku oraz w artykułach moich na tym forum. Chcesz mnie ośmieszyć przed innymi tym tekstem o przemku, mimo że kurwa kazdy o tym wie ? dobre
|
|
|
|
06.03.2020 - 21:54
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Leczyłem , nic nie dało xd z łaski swojej możesz sie nie wpierdalać jak nie wiesz o co chodzi, w dodatku prywatne sprawy wyciągasz, z których sie zwierzalem tobie ? Zresztą w sumie nie prywatne bo pisałem o tym w notatniku oraz w artykułach moich na tym forum. Chcesz mnie ośmieszyć przed innymi tym tekstem o przemku, mimo że kurwa kazdy o tym wie ? dobre Nie każdy wie, nikogo Twoje życie nie interesuje |
|
|
|
08.03.2020 - 15:34
|
|
|
Dzejson, może byś tak wytrzeźwiał chory debilu? Zapomniałem, że już od dawna w sumie masz łeb zjebany od narkotyków i alkoholu to mimo ze bierzesz leki to dalej używasz tych substancji. Ja tobie polecam terapie w Monarze na rok lub dwa to może jeszcze sie wyprostujesz.
|
|
|
|
10.03.2020 - 00:33
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
hehe :D
|
|
|
|
12.03.2020 - 14:09
|
|
|
Nikt tego tematu nie usunie?
|
|
|
|
14.03.2020 - 17:00
|
|
|
cialka.net Grupa: OOBE VIP Notatnik |
Marcin prosze ciebie, skasuj ten watek, albo zmien jego tytul.
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |