Warning: reset() expects parameter 1 to be array, boolean given in /home/oobe/webapps/oobe/park/sources/action_public/topics.php on line 1463

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/oobe/webapps/oobe/park/sources/action_public/topics.php on line 1465
Sejm A Demony Ld - Forum OOBE

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty

Closed TopicStart new topic
> Sejm A Demony Ld
demony w sejmie
Suma głosów: 8

leon
post 23.11.2007 - 10:15
Post #1

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 1867

W jednym z moich dzisiejszych LD byłem w sejmie RP rozmawiałem z jakąś chyba dozorczynią o demonach w sejmie, że wszyscy o nich wiedzą ale nic nie mówia.Więc kiedy się obudziłem przystąpiłem do mentalnej penetracji sejmu w poszukiwaniu demonów.Okazało się że jest tam ich całkiem sporo/nie mówię o tych fizycznych/,zaczęły się pojawiać różne twarze z poprzednich epok,nie wiem czy coś z nich tam jeszcze zostało ,dlatego zachęcam wszystkich obemaniaków rebeliantów do zmasowanego ataku astralnego nocą na demony sejmu RP,ponadto należy wziąść pod uwagę wszystkie instytucje państwowe,służbę zdrowia ZUS itp-do ataku wpieriod ura .Przepedźmy demony z sejmu i uratujmy naszą ojczyznę od głupoty i marazmu.
Profile CardPM
+Quote Post
Freddy K
post 23.11.2007 - 10:46
Post #2

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 2547

Dobry pomysł, skopmy im tyłki, hahaha...
Profile CardPM
+Quote Post
SORROW
post 23.11.2007 - 11:33
Post #3

Guests

Może Leonie zacznijmy stosować metodę ""nocnej sugestii"" na pracowników sejmu .Jeżeli dobrze ich nastroimy (bo ta metoda nie pozwala przecież na nic złego) ,to wtedy Ojczyzna będzie bezpieczna .. Zostawmy demony w spokoju .
+Quote Post
twistoid
post 23.11.2007 - 13:36
Post #4

http://demotywatory.pl/762
Grupa: OOBE VIP
Ikona Grupy
Nr użytkownika: 1525

Z cyklu leon na tropie: Sejm is death 3: Fatherland in danger and leon avenger.
Profile CardPM
+Quote Post
leon
post 23.11.2007 - 15:24
Post #5

Dusza Towarzystwa

Widzę sorrow że strach przed demonami cię obleciał,a więc nie jesteś nieustraszonym wojownikiem astralnym.No i c o niby ma zmienić sugestia na pracowników sejmowych ,skoro oni są tylko pracownikami nie majacymi zadnego istotnego wpływu na pracę sejmu.
Profile CardPM
+Quote Post
lykash
post 23.11.2007 - 16:00
Post #6

Guests

leon troche jestes w błędzie bo wiesz.. Demony nie są do konca złe ale nie wierzą w Boga w Miłość są to pierwsze promienie światła które odłączyły się od kuli światła nalezy je kochac jak wszystkie inne istoty a nie tępić bo w astralu i tak nic im nie zrobisz a nie chcesz, żeby Cie nawiedziły w swiecie rzeczywistym uwierz nie chcesz... 3maj sie
+Quote Post
leon
post 23.11.2007 - 17:01
Post #7

Dusza Towarzystwa

lykash na początek tobie tyłek skopię,za obronę demonów,a czym są demony doskonale wiem bez czytania ksiązek,odczułem na sobie ich "dobroczynne " działanie ,trzymaj się mocno łózka dzisiejszej nocy ,hłe hłe.
Profile CardPM
+Quote Post
lykash
post 23.11.2007 - 18:19
Post #8

Guests

Daj spokoj stary... źle zrozumiałeś :/
+Quote Post
Apshne
post 23.11.2007 - 18:26
Post #9

Guests

hmmm... uzyskasz co najwyzej słabe ospuo i skopiesz bota, druga sprawa nie groz bo złość odbije sie na tobie.
+Quote Post
Spyro
post 23.11.2007 - 19:27
Post #10

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 1375

Lykash ma racje co do demonów oprócz tego że nie znają miłości. To kościół rozpowszechnil takie przekonanie a demony znają ją nadzwyczaj dobrze. A to LD to bylo tylko LD, wątpie żeby demony zajmowały sie przesiadywaniem w sejmie. Mogą byc to co najwyzej pluskwy astralne lub zle duchy
Profile CardPM
+Quote Post
leon
post 23.11.2007 - 19:35
Post #11

Dusza Towarzystwa

demon to demon,definicja jest jednoznaczna,no chyba że ktoś sam jest demonem to będzie uważał że jaest dobrym,a ja z demonami mam porachunki i im nie daruję tego czego od nich doznałem ,a zdanie kościoła mnie zupełnie nie interesuje
Profile CardPM
+Quote Post
Spyro
post 23.11.2007 - 19:36
Post #12

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 1375

Demony a zle duchy to co innego. Zło i dobro to pojecia subiektywne wiec anioly i demony są tym samym. Bytami dręczącymi ludzi są złe duchy i pluskwy asrtalne które stoją na duzo nizszym poziomie niz poprzednio wymienione formy inteligencji
Profile CardPM
+Quote Post
plantator
post 23.11.2007 - 21:00
Post #13

Guests

Normalnie Leon tworzy Ghost Busters hahahahahha xD

--edit--
No a jak sejm, to i senat trza prześwietlić, bo tam to już jest piekło na ziemi, potem infrastruktura partii - wszystkich, włącznie z mniejszością niemiecką!

A jak z nimi skończymy, to struktury regionalne, urzędy i instytucje, najpierw państwo, potem zajmiemy się organizacjami charytatywnymi, bo tam to dopiero jest demonów, ale kto nas poprowadzi w tej krucjacie świetej???

no tak... LEON :)

Pozdro - masz ziomuś wyobraźnię - znajdź pracę w reklamie i zarabiaj kokosy;)
+Quote Post
Zbyszek
post 23.11.2007 - 21:35
Post #14

cialka.net
Ikona Grupy
Nr użytkownika: 99

Leon kocham cie jak brata. Powiedz mi otwarcie - czy ty choc raz z twoj gupa krwi wyszedles swiadomie ,czy tylko grzebiesz sie w marzeniach sennych?
Swiadomy duch przenika ciala niefizyczne. Dociera do karzdego z nich z innym udzialem swiadomosci. Im gesciej tym mu gorzej idzie.W wyniku napiec psychicznych-zmiana pryzmatu energi- czakry - zwiekszamy standartowy udzial swiadomosci w cialach niefizycznych. Jest to przyczyna powstawania w nas drugiej -niby niezaleznej osoby. Nie ma co z nim walczyc ,bo to my sami jestesmy na 2 czesci rozdarci.
A jesli sie przyklei jakis niefizyczny- duch to tez nie ma go co kopac a obudzic -by sie pokleil do kupy i zajal soba jak nalezy.
Zaburzenia energetyczne sa przyczyna spontanicznych rozdzielen cial niefizycznych. Moze byc to bardzo bolesne. Dodatkowe emocje pogarszaja ten stan. Gdy nikt z poza nie powstrzyma nieszczesnika zalapie sie na schizofrenie.Napedza sie wtedy sam. Jak oobe-perp. mobie.
Demony w sejmie to kolejne lanie wody Leona.
pozdro
Profile CardPM
+Quote Post
lykash
post 23.11.2007 - 22:29
Post #15

Guests

Dzięki Zbyszku ;)
+Quote Post
plantator
post 23.11.2007 - 22:45
Post #16

Guests

CYTAT(leon @ 23.11.2007 - 17:01) *
lykash na początek tobie tyłek skopię,za obronę demonów,a czym są demony doskonale wiem bez czytania ksiązek,odczułem na sobie ich "dobroczynne " działanie ,trzymaj się mocno łózka dzisiejszej nocy ,hłe hłe.

A ja chętnie zapraszam do mnie - mi skop tyłek :]

I olejmy temat bo zmierza właśnie w złym kierunku... może postawić by się przydało tabliczkę:

CLOSED?
+Quote Post
lykash
post 23.11.2007 - 22:46
Post #17

Guests

CYTAT(plantator @ 23.11.2007 - 22:45) *

I olejmy temat bo zmierza właśnie w złym kierunku... może postawić by się przydało tabliczkę:

CLOSED?

!add
+Quote Post
leon
post 24.11.2007 - 10:13
Post #18

Dusza Towarzystwa

per aspera ad astra
Profile CardPM
+Quote Post
Kronopio
post 24.11.2007 - 11:15
Post #19

zdrogi.blogspot.com
Ikona Grupy
Nr użytkownika: 444

CYTAT(plantator @ 23.11.2007 - 22:45) *

CLOSED?

OK koniec tego kopania sie po tyłkach.

closed/klozet
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic