Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty

Reply to this topicStart new topic
> Super Sposob Na Oobe, zobaczcie :P
Minotauro
post 01.12.2007 - 20:11
Post #1

Częsty Gość Rodziny
Grupa: Podróżnicy
**
Nr użytkownika: 2740

METODA WIZUALIZACJI: Wyobraź sobie siebie samego chodzącego po całym domu rozmawiającego z ludźmi. Przenoś swą świadomość to do ciało urojonego to do fizycznego zacznij zadawać sobie pytanie: "który z nich to ja" staraj się wmówić sobie, że twoje ciało fizyczne, to tak naprawdę tylko złudzenie, że żyjesz w tym drugim świecie. Po pewnym czasie możesz się zorientować, że tak też jest w rzeczywistości.

jak dla mnie niezle, trzeba miec dobra wyobraznie i potrafic wykreowac obrazy ktore sa ci potrdzebne, ale jak dostaniesz sie w dobry trans, jest duze prawdopodobienstwo sukcesu!!!!!!
Profile CardPM
+Quote Post
Ferenczy
post 01.12.2007 - 20:25
Post #2

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 1753

hmm ciekawe...:P ja potrwafie wizualizowac ale prawie tylko jak jest juz ciemno czyli przed pujsciem spac.
Profile CardPM
+Quote Post
Marcus Tibor Ferenczy
post 01.12.2007 - 20:35
Post #3

OBE Maniak 101
Nr użytkownika: 1860

No przyznam że ciekawe... i zapewne sprawdzę to jeszcze dziś...
Próbował ktoś tego
Profile CardPM
+Quote Post
Meshu
post 01.12.2007 - 20:43
Post #4

Pisać na PW jak chcecie GG.
Nr użytkownika: 2427

nie wiem czy mi dzisja wyjdzie... Lol :D Jestem narąbany jak zetor :D heheh :D Pozdro ale sprubuje
Profile CardPM
+Quote Post
Minotauro
post 01.12.2007 - 22:40
Post #5

Częsty Gość Rodziny
**
Nr użytkownika: 2740

WIZUALIZACJA WYPADKU: Wymaga mocnej wizualizacji. Przykładowo jedziesz samochodem 300 km/h i nagle widzisz przed sobą, samochód czy drzewo, następuje uderzenie, wylatujemy przez okno i tracimy świadomość, potem (uwaga) wizualizujemy siebie jako martwe, rozczłonkowane ciało, wszelki rozlew krwi na miejscu. Następnie patrzymy tak jakby z góry na to co się zdarzyło, jesteśmy odłączeni od ciała fizycznego. Dzięki temu trickowi możemy oszukać naszą podświadomość. Nie polecam metody tu info otrzymałem od pewnej osoby za co jej stokrotne dzięki. Dlatego że wyobrażanie sobie złych rzeczy może się urzeczywistnić. Dlatego wymieniłem ją tylko ale nie polecam. Przyznam się raz próbowałem rezultat nie był taki jak oczekiwałem ale był lepszy niż przy niektórych innych. PAMIĘTAJ, ŻE UŻYWASZ TEJ TECHNIKI NA WŁASNĄ ODPOWIEDZIALNOŚĆ.

ta tez jest niezla, choc troche porabana i dla psycholi...podoba mi sie
Profile CardPM
+Quote Post
Artur_flyer
post 01.12.2007 - 22:56
Post #6

Guests

hehe, czego się dla oobe nie robi:)

Fajnie się wizualizuje z otwartymi oczami, spróbujcie, da się hehe. Trzeba ćwiczyć wyobraźnie.

Meshu
CYTAT
nie wiem czy mi dzisja wyjdzie... Lol :D Jestem narąbany jak zetor :D heheh :D Pozdro ale sprubuje

Hehehe, no to daliście czadu hehe.

PS.>Ale jutro będę trzeźwy, a pani, madam, nadal będzie brzydka.

- do Bessie Braddock która oskarżyła Churchilla o to, że jest pijany.
+Quote Post
Ferenczy
post 01.12.2007 - 23:29
Post #7

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 1753

haha wizualizacja z otwartymi oczami zdaza mi sie na lekcjach jak jestem zajebiscie znudzony:P zajebiste to jest :D a najlepsze jak sie ockne xD
Profile CardPM
+Quote Post
luchessi
post 02.12.2007 - 09:44
Post #8

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 1370

Musisz wiedziec ze wizualizacja to tworzenie I jesli stworzysz wypadek samochodowy to odbije sie to na twoim zyciu. Metoda jest dobra jednak, ale trzeba sport praktyki I wiary by byly skutki. Pozatym bardzo latwo jest zasnac, co jest dobre bo w tym czasie mozna miec ld i bawic sie dalej.
Profile CardPM
+Quote Post
plantator
post 02.12.2007 - 10:05
Post #9

Guests

---
+Quote Post
luchessi
post 02.12.2007 - 10:15
Post #10

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 1370

No przeciez pisze ze mozna miec ld z ktorego mozna zrobic oobe
Profile CardPM
+Quote Post
raffal
post 02.12.2007 - 20:47
Post #11

Gość Rodziny
*
Nr użytkownika: 2764

Tak wizualizacje moga byc skuteczne. Ja swego czasu nie majac jeszcze pojecia o jakichkolwiek technikach obe cwiczylem wizualizacje. Nie pamietam autora ale byl to miesieczny zestaw cwiczen wizualizacyjnych na kazdy dzien. Cwiczac je regularnie wielokrotnie przytrafialy mi sie ciekawe efekty. Jak sie duzo wizualizuje przestrzenne obrazy do ktorych czlowiek przenosi cala swoja swiadomosc to pozniej bardzo czesto mozna uzyskac swiadomosc podczas obe , ktore dzieja sie nieswiadomie kazdej nocy.
Profile CardPM
+Quote Post
ReCaLL
post 02.12.2007 - 21:07
Post #12

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 2478

ja mam podbna metode tzn zaczynam wchodzic sen ale caly czas rozmawiam z tymi wymaginowanymi postaciami o oobe zeby zachowac swiadomosc. Co chwile przerywam wpadanie w sen i patrze sie w czerń. Daje to spore efekty naprawde.
Profile CardPM
+Quote Post
Meshu
post 04.12.2007 - 15:37
Post #13

Pisać na PW jak chcecie GG.
Nr użytkownika: 2427

he :D Zapomniałem to przećwiczyć :D A co do Artura :D No, było fajnie na zlocie :D hehe :D
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic