oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

Reply to this topicStart new topic
> Ciekawe doświadczenie z efedryną
Quel
post 09.01.2007 - 21:09
Post #1

Członek Rodziny
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Wczoraj postanowiłem wziąć efedrynę. Był to mój pierwszy raz i zrobiłem to dla treningu. Okazało się jednak, że treningu nie ma. Postanowiłem przejść się z kolegą, pogadać, pośmiać się. Wróciłem opcjonalnie o 22. Wykąpałem się, zjadłem itd. Położyłem się do łóżka przed północą. Już od paru tygodni dzień w dzień przed samym pójściem spać medytuję, rozluźniam ciało i przygotowuję się do oobe. Niestety do tej pory nic mi nie wychodziło. Tej nocy zdarzyło się coś ciekawego. Ogólnie czułem się dziwnie po efedrynie. Byłem bardzo pobudzony mimo to przysnąłem. Następnie świadomie zacząłem się wybudzać zwracając szczególną uwagę na mięśnie. Ona tak jakby spały. Czy ktoś z was miał już jakieś doświadczenia związane z oobe po efedrynie?
Go to the top of the page

+Quote Post
zaku
post 02.02.2007 - 14:20
Post #2

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Ja jeszcze nie miałem OoBE i efedryny nie biorę. Nie wiem czy ktoś może ci pomóc. Może za bardzo się rozluźniłeś :)

+Quote Post
Quel
post 03.02.2007 - 13:05
Post #3

Członek Rodziny

Notatnik

W ogóle dużo słyszy się o narkotykach, które pomagają w osiągnięciu oobe. Ja efedrynę brałem w innym celu ale bardzo to wpłynęło na doświadczenia z oobe. Wśród środków wspomagających góruje podobno Ketamina. Jeżeli ktoś nie wie, to jest to środek znieczulający punktowy. Ale jeśli dostanie się do układu krążenia w odpowiedniej ilości to znieczula na jakieś 20 minut całe ciało. Kiedyś może spróbuję a teraz polecam każdemu wychodzenie z ciała 'uczciwie' bo nigdy nie wiadomo, jakie przeżycia będziemy mieć po wzięciu takich środków.

+Quote Post
SadaM
post 03.02.2007 - 13:40
Post #4

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Tak, podobno po ketaminie prawdopodobieństwo na OOBE jest baardzo duże. Jednak nie wiadomo, czy takie oobe byłoby w 100% świadome. Poza tym ketamina to narkotyk i nie wiem czy tak prosto będzie ci go zdobyć(przynajmniej legalnie:).

+Quote Post
Karakan
post 03.02.2007 - 14:31
Post #5

Listek
Ikona Grupy
Grupa: OOBE VIP

Notatnik

Ja uważam, że stosowanie jakichkolwiek chemicznych wspomagaczy do uzyskania oobe nie jest ani dobre, ani skuteczne. Nie tylko taka chemia może zniszczyć nam życie, ale co więcej takie postępowanie w jakimś stopniu przeczy samej istocie oobe. Doświadczenia poza ciałem z założenia mają być jakimś aktem duchowym, mają nam pomóc w rozwoju umysłu i ducha. Mieszanie do tego środków farmaceutycznych robi z tego wyjście na siłę, kiedy jeszcze tak na prawdę nie jesteśmy na to do końca gotowi.

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park