oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

Reply to this topicStart new topic
> Skupienie
m0nia93
post 21.12.2007 - 14:36
Post #1

Znajomy Rodziny
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Od ok. tygodnia codziennie robie próby wyjścia z ciała.
Jak mam się skupić podczas wizualizacji metody oobe ?
Gdy tylko próbuje się skupić coś mi przeszkadza i moje myśli odpływają... Jak temu zaradzić ?
Z góry dzięki za sugestie ;D
Pozdrawiam ;]
Go to the top of the page

+Quote Post
PPPX
post 21.12.2007 - 15:40
Post #2

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Ja też nigdy nie potrafię tego opanować - co bardzo przeszkadza. Ale myślę, że to jest do wypracowania. Należy tylko bardziej się na tym skoncentrować i wyjdzie. ;) Co prawda jak już się skupię to wtedy zasypiam, ale kiedyś mi wyjdzie. ;P

+Quote Post
Draq
post 21.12.2007 - 16:07
Post #3

Dusza Towarzystwa
Ikona Grupy
Grupa: OOBE VIP

Notatnik

Zasypiasz bo sie skupiać, sztuka w tym by sie nie skupiać i utrzymać świadomość. Ciężko to wytłumaczyć ;). Poza tym, jak dobrze się rozbudzisz to nie musisz się skupiać, wręcz przeciwnie, bedziesz musiał się silować z zasnieciem hehe.

+Quote Post
tommac20
post 23.12.2007 - 12:19
Post #4

Przechodzień

Notatnik

"Kluczem do sukcesu jest osiągnięcie stanu "śpiącego" lub "ciężkiego" ciała i rozbudzonego umysłu." z jakiegoś artu, może lepiej się sku[ić kiedy już właśnie przysypiasz, nie odrazu, kiedy co chwila możesz się wiercić? sam nie wiem

+Quote Post
grzee
post 24.12.2007 - 23:14
Post #5

break the rules.

Notatnik

a ja mam taki problem że może być to środek nocy a gdy zaczynam relaksować się to automatycznie się rozbudzam. kompletnie nie czuję zmęczenia ani nie jestem śpiąca... ;/ ale mimo wszystko potrafię się w pełni zrelaksować, więc jak to jest?

+Quote Post
Pinoczino
post 26.12.2007 - 05:02
Post #6

Częsty Gość Rodziny
**
Grupa: Validating

A ja mimo wszystko sugeruje i powtarzam, ze tylko sugeruje zakup jakiej kolwiek książki która Cie dobrze nakieruje i zrozumiesz wszystko od podstawy bo o ile nie przeczytałaś a zapewne nie przeczytałaś skoro zadajesz tego typu pytanie to powinnas zdecydowac sie na skromny wydatek. Latwo mozesz popelnic wiele bledow i nawet zaszkodzic samej sobie wyjsciami co moze odbijac sie na twoim zyciu prywatnym jak i na ciele fizycznym. Daj sobie troszke czasu i poswięć go na czytanie dobrej książki a zacznij od TEGO artykułu ! mały spamik ;)
Pozdrawiam, Wesołego Nowego Roku :)

+Quote Post
Artur_flyer
post 26.12.2007 - 10:28
Post #7

Guests

Hmmm.... książki? A może pójść na skróty,
polecam

http://obemaniak.pl/index2.php?id=techniki

Draq
CYTAT
Zasypiasz bo sie skupiać, sztuka w tym by sie nie skupiać i utrzymać świadomość. Ciężko to wytłumaczyć ;).

Dokładnie

+Quote Post
grzee
post 26.12.2007 - 11:41
Post #8

break the rules.

Notatnik

CYTAT
A ja mimo wszystko sugeruje i powtarzam, ze tylko sugeruje zakup jakiej kolwiek książki która Cie dobrze nakieruje i zrozumiesz wszystko od podstawy

spokojnie, już zamówiłam ;) ale myślę, że to będzie upominek na nowy rok dopiero. ajć.

+Quote Post
mind trainee
post 26.12.2007 - 12:59
Post #9

Guests

Jeśli chodzi o książki to sugieruje yyy.... żółto-czarne oczywiście.
Myślę, że OBE-Trio Monroe, Moen, Sugier wystarcza.

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park