|
|
![]() ![]() |
26.12.2007 - 21:25
|
|
|
Gość Rodziny ![]() Grupa: Podróżnicy |
Kilka miesięcy temu zakupiłem OOBE i Generator snów.. Oczywiście to była totalna klapa.. Teraz moja sympatia do OOBE powróciła.. Znalazłęm tę strone, zakupiłem książki.. Dochodze do wibracji i paraliżu.. Stosuje różne metody ale nic, niewiem co dalej robić.. Jakieś rady ? Prosze o pomoc.. Z góry dzięx :)..
|
|
|
|
26.12.2007 - 22:07
|
|
|
break the rules. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
ale w jakim sensie nie wiesz co dalej?
jeżeli dochodzisz już do paraliżu i wibracji to nie pozostaje nic innego jak już tylko czekać i wierzyć w to, że się wyjdzie i pragnąć tego z całego serca, cała filozofia wg mnie :) przeczytałeś już te książki i w necie? jeśli tak to wszystko powinno być jasne.. ;) |
|
|
|
26.12.2007 - 22:09
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
rady, to poczytac forum, zdobyc jescze wiecej wiedzy teoretycznej.
relaks, chec wyjscia, cel wyjscia, nie mozesz sie za bardzo tym jarac |
|
|
|
26.12.2007 - 23:11
|
|
|
Gość Rodziny ![]() Grupa: Podróżnicy |
Dzięki za rady.. Ale jeszcze jedno pytanko.. Kiedy czuje paraliż i wibracje mam mieć zamknięte oczy czy może otwarte.. Ja mam zamknięte i jedyne co widze to czerń..
|
|
|
|
26.12.2007 - 23:14
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
To prawidłowo. Zamknij oczy i wpatruj się w głębię tej wszech ogarniającej czerni.
|
|
|
|
27.12.2007 - 20:49
|
|
|
Świadomie Śniący ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
|
|
|
|
| SORROW |
27.12.2007 - 20:53
|
|
Guests |
Przeczytaj dostępną na tej stronie książkę "MIŁOŚĆ I WOLNOŚĆ POZA CIAŁEM""" o nic więcej nie zapytasz ,tylko walniesz się na kozetkę i...wyjdziesz .
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |