|
|
![]() ![]() |
02.01.2008 - 13:58
|
|
|
instytutnoble.pl Grupa: OOBE VIP Notatnik |
Użytkowników na forum ponad 3000
Wychodzi z ciala poniżej 30 Wniosek rejestrując sie na tym forum masz szanse poniżej 1% że wyjdziesz z ciała :D:D:D. |
|
|
|
02.01.2008 - 14:08
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
to bardzo motywujące dzięki...
|
|
|
|
| Silverka |
02.01.2008 - 14:43
|
|
Guests |
ale jeszcze dodac ten % ktorzy sie nie udzielaja na forum, z molwie jest ze wyszli, wiec tych co wyszli mozliwe jest z 2 % :)
|
|
|
|
02.01.2008 - 14:52
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Validating Notatnik |
Można by było przy rejestracji użytkowników umieścić pole - Miałeś OoBE - Tak Nie
I byłaby bardziej wiarygodna statystyka |
|
|
|
02.01.2008 - 15:03
|
|
|
http://demotywatory.pl/762 Grupa: OOBE VIP |
Statystyki to populistyczny szit majacy na celu udowodnic wyzszosc jakiejs idei, oraz ustalenie demokracji secie.h przekochany nie ma czegos takiego jak uniwersalna prawda :)
|
|
|
|
02.01.2008 - 15:46
|
|
|
Przyjaciel Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
http://www.oobe.pl/park/index.php?showtopic=579&st=0
Może czas odświeżyć ankietę o częstotliwości wychodzenia, to nam da dokładniejszą statystykę :) |
|
|
|
02.01.2008 - 16:25
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
|
|
|
|
02.01.2008 - 19:15
|
|
|
break the rules. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
bierzmy też pod uwagę lenistwo ludzi oraz tych, którzy się zarejestrowali a tak naprawdę byli może raz na forum... bo takich zapewne nie jest mało (jak na każdym forum) ;P
|
|
|
|
02.01.2008 - 20:33
|
|
|
ha noe to wiecej juz jeden procent ja jestem 31 poróznikiem bo mi sie dzisiaj udało wyjsc:D
wiec no:P |
|
|
|
03.01.2008 - 07:58
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Validating Notatnik |
|
|
|
|
03.01.2008 - 20:50
|
|
|
Użytkowników na forum ponad 3000 Wychodzi z ciala poniżej 30 Wniosek rejestrując sie na tym forum masz szanse poniżej 1% że wyjdziesz z ciała :D:D:D. Statystyka to największe kłamstwo. Popytajcie po innych forach, czy ludzie wyszli kiedyś z ciała i okaże się nagle, że rejestrując sie na tym forum wasze szanse WZRASTAJĄ do 1% :D |
|
|
|
03.01.2008 - 20:52
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
hmm... wiec postaram sie dolaczyc do tych 2% ktorym sie to udalo :D
|
|
|
|
| Artur_flyer |
03.01.2008 - 21:02
|
|
Guests |
Wyrocznia: – A to ci niespodzianka.
Architekt: – Grałaś w niebezpieczną grę. – Zmiany zawsze takie są. – Jak myślisz, jak długo potrwa ten pokój? – Tak długo, jak to będzie możliwe. Co z innymi? – Jakimi innymi? – Tymi, którzy będą chcieli wyjść. – Oczywiście, zostaną uwolnieni. – Mam twoje słowo? – Czym ty myślisz, że jestem? Człowiekiem? (Za kogo ty mnie masz? Za człowieka?) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |