Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty

Reply to this topicStart new topic
> Oobe Po Raz -nty
Dusza
post 04.01.2008 - 19:08
Post #1

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 1974

Nie daje mi spokoju caly czas to ze doszedlem do wniosku ze ld=oobe i wiekszosc jest wytworem ospuo. Cos mi tu nie gra. Przeciez Monroe by chyba potrafil rozroznic oba stany. I tu dochodze do wniosku , ze albo to jest jedno i to samo , albo ze robimy cos zle i nie potrafimy tego co robil Monroe.

Dzisiaj z godzine medytowalem i podczas medytacji zaczal mnie wir wciagac. Taki niebieski. O taki

http://www.swiat-grafiki.ovh.org/tapety/1024x768/wir2.jpg

prawie identyczny byl.

Na poczatku serce szybko bilo , ale czym bardziej mnie wciagalo tym serce zwalnialo. Czasami sobie zmierzam cisnienie i puls przed i po. I podczas normalnych aktywnosci dziennych moj puls wynosi okolo 80 uderzen. Po niektorych medytacjach kiedy serce przyspiesza to wynosi 100. Ale jeszcze nie zdazylo mi sie zeby zwolnilo. Dzisiaj bylo okolo 50-60 uderzen.

Podczas tego wciagania przez wir czulem mrowienie na twarzy i charakteryczny pisk w uszach. Te objawy juz kiedys mialem w momencie kiedy zemdlalem jak bylem maly wiec dobrze zapamietalem.Slyszalem tez o tym jak to przed smiercia pojawia sie tez mrowienie.Zreszta mozna je latwo zobaczyc , wystarczy wlaczyc TV i patrzec na sniezacy ekran.To nic innego jak wibracje czyli fale elektromagnetyczne.Zreszta to co my czujemy to takze nic innego jak bioelektrycznosc. Nasze ciala sa sile powiazane z elektrycznoscia i magnetyzmem ziemi. Wiedzialem , ze jak pozwole sie wciagnac to strace swiadomosc i gdzies wyladuje. I tu pojawil sie strach , bo serce coraz wolniej bilo i pojawila sie mysl , ze moge nie wrocic hehe. Dalem sobie spokoj na dzisiaj.

Zastanawia mnie tylko jedno , bo metoda 4+1 ( u mnie to 5 lub 6+1 hehe) wychodze praktycznie w kilka minut bez zadnych "efektow" i laduje w ospuo albo czyms podobnym.

Wiec co to bylo? Moze to jest prawdziwe oobe? Zagladniecie do swiatla zmarlych?

Moze jednak robimy cos nie tak i 4+1 to jedynie zabawa na wlasnym podworku , a prawdziwe wyjscie to przezycie nie zabardzo mile bo przypomina smierc.
Profile CardPM
+Quote Post
Drag0n
post 04.01.2008 - 19:19
Post #2

Świadomie Śniący
Nr użytkownika: 1691

A ja cos podobnego dzisiaj widziałem, cos jak ten wir (tez niebieskie) tyle ze to była kula światła, miała kolor niebieski i ciemno niebieski, widziałem ją przez 10 sekund po czym zniknęła...
Profile CardPM
+Quote Post
Silverka
post 04.01.2008 - 19:58
Post #3

Guests

ten niebieski kolor to prawdpodobnie aura:)
+Quote Post
Drag0n
post 04.01.2008 - 20:14
Post #4

Świadomie Śniący
Nr użytkownika: 1691

CYTAT(Silverka @ 04.01.2008 - 19:58) *
ten niebieski kolor to prawdpodobnie aura:)

Do mnie pisałaś ? jak tak to odpowiadam : nie, to nie była aura. :p
Wiem jak wygląda aura bo sie zajmowałem widzeniem aur :)
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic