Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 2999
ha po 1wsze czy są tu ludzie z łodzkiego województwa oprócz mnie? po 2 czy ktos byłby zainteresowany spotkaniem obemaniaków w łodzi jakos w ferie jak temat wyzej np galeria łodzka albo silver screen pozniej jakis pubik piwko itd??
Dusza Towarzystwa
no to co ze zaczynasz:D mozna pomóc sobie wzajemnie:) :D cos mało ludu:D nie no bedzie trzeba na pifko skoczyc w feerie;] bede juz pełnoletni to bedzie gitarka;]
A ja myślałem, że tu nikogo nie ma z Łodzi (no prawie nikogo). Ja też aktualnie w Łodzi przebywam, więc jeśli tylko będzie mi termin pasował, to oczywiście się zgłaszam :D
Dusza Towarzystwa
Grupa: OOBE VIP
Nr użytkownika: 4
Chcialem zrobic temat, ale postanowilem wstrzymac sie az zalicze sesje :P jesli termin bedzie mi odpowiadal mozecie liczyc na mnie i moja kamere :) a i Bułeczke tez moze zabiore!
W moim przypadku to zależy jak pozaliczam sesję i kolokwia. Na ten moment na 90% nie ma mnie w Łodzi w dniach 2-10 lutego. Do tego czasu też raczej nie bardzo to widzę, bo sesja.... Ale być może w ostatnim tygodniu stycznia jeśli będę w Łodzi to będę miał czas. Odleglejszych terminów nie wymienię na razie, bo nie mam pojęcia jak to będzie wyglądało :(
Dusza Towarzystwa
Grupa: OOBE VIP
Nr użytkownika: 4
Studiuje Kulturoznawstwo (specjalistyka film) na UŁ zaocznie. Mam takie same terminy. Do 9go nie bebe dostepny... chociaz nie wiem jeszcze do konca. Dam znac scislej po tym weekendzie.
Dusza Towarzystwa
piszcie kiedy mozecie miedz od tego 10 lutego w góre:D trza dopasowac tak zeby było jak najwiecej nas:D zeby kazdy mógł sie poznac dla mnie to bedzie 1wsze spotkanie obemaniaków :D i chciqałbym zeby na nim było jak najwiecej ludu ci doswiadczoni i Ci co dopiero zaczynaja kazdy sie czegos od kogoss nauczy a pozniej piwko i bilardzik np:D ja tak to sobie widze;D