|
Witam! Przeglądam sobie to forum już od jakiś dwóch lat,i postanowiłem w końcu napisać o moich doświadczeniach z OOBE (Jak dotąd dosyć mizernych). Przez jakieś trzy lata udało mi się osiągnąć tylko jedno wyjście z ciała i to całkowicie spontanicznie (Powrót z długiej podróży,zmęczenie). Potem był już tylko długi okres niepowodzeń.Zmieniło się to dopiero trzy dni temu i to drastycznie. Teraz jest końcówka roku szkolnego,każdy pospolity nastolatek tydzień przed końcem roku zabiera się za wyciąganie ocen (W moim przypadku 8 zagrożeń). Jako że miałem się nauczyć całego roku Niemieckiego w jedną noc,nakupiłem sobie cztery Energy Drinki,Plusz,naparzyłem zgrzewkę kawy i zabrałem się do dzieła.
3.00 w nocy - Wszystko opróżnione,w pokoju duszno od fajek,Niemiecki opanowany no to idę sobie spać. Położyłem się,oczy mnie pieką,ciało mam kompletnie wykończone ale mózg po tej mieszance nadal jedzie na wysokich obrotach. Jak się uczyłem to puściłem sobie muzykę w tle,potem jak się położyłem ta muzyka leciała mi sama,jakbym miał mp3 w mózgu :) Następnie nastąpiło błyskawiczne przejście w paraliż senny,tutaj mocno mnie strach chwycił ale zalałem go dosyć pozytywnymi myślami. Kolejne doznanie to było przesuwanie się ciała ewidentnie w tył,próba otwarcia oczu i widzę siebie zza siebie. ;]
Zaraz po tej nocy z powrotem się zapaliłem na OOBE. Postanowiłem Jeszcze raz zrobić sobie taką szaloną noc z Energetycznym syfem żeby zobaczyć czy sytuacja się powtórzy. I był Efekt, ponownie dostałem OOBE drugiej nocy z rzędu.Tym razem wyrzuciło mnie z ciała nad siebie a potem nastąpiło uczucie spadania (Dosyć dezorientujące).
W moim wypadku powstał schemat:
Stres + Napoje Energetyzujące/Plusssz/Kawa/Fajki + Wytężony wysiłek umysłowy + Brak Snu = OOBE
Technika dosyć męcząca (Człowiek chodzi potem jakby miał Kaca mordercę) ale jak na razie jest w moim wypadku efektywna.Muszę jeszcze popróbować z kilka razy żeby obaczyć czy to będzie działać na dłuższą metę.
:)
edit twistoid: NASTĘPNYM RAZEM PRZY ZAKŁADANIU TEMATU SKORZYSTAJ Z OPCJI SZUKAJ BO POLECI OSTRZEŻENIE
|