Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty

Reply to this topicStart new topic
> Co To Było ?
mto
post 08.03.2008 - 14:57
Post #1

Znajomy Rodziny
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 3722

Wczoraj położyłem się spać przed 24. O 7 się przebudziłem i poszedłem się wysikać po czym wróciłem do łóżka. Postanowiłem spróbować czy uda mi sie tym razem osiągnąć OOBE.

Położyłem się, rozpocząłem proces relaxacyjny i leżałem na plecach w łożku cały czas z zamkniętymi oczami wpatrujac się bez ruchu w czerń pod powiekami i mówiłem do siebie "chcę opuścić ciało". Po jakiś 30min czułęm jak przehodzą mnie takie prądy po całym ciele, czułem takie mrowienie wszędzie a po chwili już wogóle nie czułem mojego ciała. Potem co jakis czas następowały tak jakbi wibracje, tak jakby moje ciało wibrowało ale gdy tylko to następowło to miałem taki odruch lękowy i wystraszony tym wypadałem z transu. To przychodziło co chwilę... co to było ? czy dużo mi brakuje ? Proszę podpowiedzcie coś...

pozdrawiam
Marcin
Profile CardPM
+Quote Post
Toba94
post 08.03.2008 - 15:02
Post #2

Częsty Gość Rodziny
**
Nr użytkownika: 3772

nie czułem mojego ciała

Udalo ci sie rozluznic cialo. W poradniku przeczytalem ze rozluznienie ciala mozna w rozny sposob odczuwac. Ja odczuwam to tak ze wydaje mi sie ze moje cialo jest jak by cale z kamienia.
Profile CardPM
+Quote Post
mto
post 08.03.2008 - 15:07
Post #3

Znajomy Rodziny
Nr użytkownika: 3722

CYTAT(Toba94 @ 08.03.2008 - 15:02) *
nie czułem mojego ciała

Udalo ci sie rozluznic cialo. W poradniku przeczytalem ze rozluznienie ciala mozna w rozny sposob odczuwac. Ja odczuwam to tak ze wydaje mi sie ze moje cialo jest jak by cale z kamienia.

Ja zawsze mam tak, że po jakimś czasie juz nie czuję ciała jednak nigdy nie miałem tak żeby moje ciało wibrowało. Tym razem tak sie stało. Nastąpiło to kilka razy po kilka sekund... niestety później ustało więc otworzyłem oczy.
Profile CardPM
+Quote Post
Szopen
post 08.03.2008 - 15:17
Post #4

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 2905

Zpróbuj bardziej się rozluźlić i może lekko przysnąć. Wizualizuj potem sobie że podmosisz nie fizyczną rękę, bądź leżysz na podłodze i pocierasz ręką o dywan/łóżko. Jesteś bliko. Jest to normalny stan przed ześnięciem. Codziennie tak masz :D:D. Musisz się przyzwyczaić - nie bać i nie jarać się tym zjawiskiem. Wtedy się uda :)
Profile CardPM
+Quote Post
Cibola
post 09.03.2008 - 13:49
Post #5

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 2700

CYTAT(mto @ 08.03.2008 - 14:57) *
Wczoraj położyłem się spać przed 24. O 7 się przebudziłem i poszedłem się wysikać po czym wróciłem do łóżka. Postanowiłem spróbować czy uda mi sie tym razem osiągnąć OOBE.

Położyłem się, rozpocząłem proces relaxacyjny i leżałem na plecach w łożku cały czas z zamkniętymi oczami wpatrujac się bez ruchu w czerń pod powiekami i mówiłem do siebie "chcę opuścić ciało". Po jakiś 30min czułęm jak przehodzą mnie takie prądy po całym ciele, czułem takie mrowienie wszędzie a po chwili już wogóle nie czułem mojego ciała. Potem co jakis czas następowały tak jakbi wibracje, tak jakby moje ciało wibrowało ale gdy tylko to następowło to miałem taki odruch lękowy i wystraszony tym wypadałem z transu. To przychodziło co chwilę... co to było ? czy dużo mi brakuje ? Proszę podpowiedzcie coś...

pozdrawiam
Marcin

z tego co piszesz jasno wynika ze w tych okolicznosciach brakowalo ci około 30-40% do osiagniecia projekcji
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic