Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty

Reply to this topicStart new topic
> Zbieranie Many Pomocne W Oobe?
Viris
post 31.03.2008 - 15:34
Post #1

Częsty Gość Rodziny
Grupa: Podróżnicy
**
Nr użytkownika: 3985

Hej,
słyszałam, że kahuni zbierali manę (energię) i prosili swoje wyższe ja (MTJ; nadświadomość) o OOBE. Jest to teoria Huny. Co o tym myślicie?

ZBIERANIE MANY:
--wyobraź sobie światło, które wpływa do ciebie od stóp aż do czubka głowy (wdech); wyobraź sobie, że teraz wydychasz dym (wydech)
--usiądź wygodnie, po czym weź 8 głębokich i pełnych oddechów. Wyobrażaj sobie przy tym, jak czysta energia wlewa się do Twojego ciała i wypełnia każdą jego część.

Oczywiście możesz po prostu być na świeżym powietrzu i głęgobo oddychać. Zbieranie many polega przede wszystkim na oddychaniu.

Próbowaliście już Huny? Może założyć osobny dział temu poświęcony? :)
Profile CardPM
+Quote Post
Pavlo
post 31.03.2008 - 16:40
Post #2

Znajomy Rodziny
Nr użytkownika: 3653

Hmm to mi trochę medytację przypomina :)
Profile CardPM
+Quote Post
vegnagun
post 31.03.2008 - 17:20
Post #3

Członek Rodziny
Nr użytkownika: 2960

Heh, zakładać nowy dział o czymś co już jest opracowane w tak wielu książkach i o czym toczyło się już tak wiele rozmów? Ta cała teoria Huny to nic innego jak ustanawianie przepływu energii (wpuszczanie świetlistej, migocącej energii przez stopy po czubek głowy, wałkowane przez Bruce'a Moena w jego książce "Świadome podróże w niefizyczne światy") i oczyszczanie/napełnianie czakr (wydychanie dymu). Nie widzę nic odkrywczego w tej teorii.
PS: Viris, jak chcesz nagrania z ćwiczeniami dotyczącymi rozwoju ciała energetycznego poślij mi prywatną wiadomość.
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic