Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty

Reply to this topicStart new topic
> Przygotowanie do wyjśćia, Przygotowanie energetyczne do wyjścia.
Dariusz
post 26.02.2007 - 14:47
Post #1

Gość Rodziny
Grupa: Podróżnicy
*
Nr użytkownika: 591

Nie zauważyłem żadnej wypowiedzi na temat, ze do wyjścia powinniśmy być dobrze przygotowani pod względem energetycznym. Jedną z metod jest oddychanie przez dłuższy czas czystym powietrzem / 5 - 10 min /.
Jeden z uczestników forum wspominał o oczyszczeniu i uruchomieniu czakr. Jest to bardzo dobra metoda ale do tych wirów energetycznych przyczepiają się bardzo często różne paskudne byty. W stanie wyjścia ilość energii na dłuższy spacer może być za mała. Te byty traktują te nasze miejsca energetyczne jako idealne miejsca pożywienia energetycznego i następuje ograniczenia w przepływie energii. Im człowiek jest bardziej rozwinięty duchowo to ulega zmianie jakość przepływu energi w czakrach i zwiększa się ilość głodnych bytów.
Postaram się innym razem sprawdzić energetykę kogoś przed i po wyjściu.
Profile CardPM
+Quote Post
kayotek
post 26.02.2007 - 15:13
Post #2

Częsty Gość Rodziny
**
Nr użytkownika: 593

Czy, biorac pod uwage ze na wszystko w oobe mamy wplyw, nie moglyby pomoc wszelakiej masci amulety? Ja mam pierścień atlantów, noszę go i wierze, że dziala(t.j. wytwarza tarcze, wspomaga energetyzację, i w ogole cuda niewidy:P) Myślę że gdy uwierzysz że te male wampiry nic ci nie zrobią, to nic ci nie zrobią.
..ewentualnie mozesz je zlapac, wytresować, i kazać zdobywać energię dla ciebie :P
Profile CardPM
+Quote Post
Pyrokar1990
post 26.02.2007 - 15:43
Post #3

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 473

Zgadzam sie z Kayotkiem jesli chodzi o wiare. Osobiscie slyszalem o wampirach energetycznych, ale nie jako o malych zyjatkach na naszych czakrach a istotach duchowych (nie chce sie tu wypowiadac, tym bardziej ze nie jestem od tego ekspertem). Jesli uwiezysz ze te zyjatka nie istnieja lub nie szkodza, to nie bedziesz mial brakow energii, a to z tej prostej przyczyny, ze kazdy z nas jest bezposrednio polaczony z wszechswiatem i sam jest zrodlem nieograniczonej energii. Trzeba ja tylko umiec wyzwoilic, a w zasadzie zrozumiec i umiec z nia wspoldzialac, umiec ja wykrywac i nakierowywac.

A co do oddychania czystym powietrzem - czy ty myslisz ze w Polsce jest miejsce gdzie jest czyste powietrze :PP. A co do tego ze tematu na temat energetyki wychodzacych nie bylo, to powiem dwie rzeczy:
1) Nie sprawdzalem calego forum, wiec nie wiem, ale moze sie mylisz i gdzies zostalo to poruszone
2) Nie sadze by jakiekolwiek przygotowywania energii przed wyjsciem byly potrzebne, gdyz po wyjsciu czerpiemy energie bezposrednio i bezwiednie z wszechswiata. Badz co badz sami jestesmy wtedy energia. To troche tak jakbys podlaczyl do ładowarki elektrownię ->próbujesz naładować źródło energii, energią przez nie wytworzoną.
Profile CardPM
+Quote Post
Elfkropka
post 28.02.2007 - 23:46
Post #4

Przechodzień

Nr użytkownika: 672

Słyszałam, czy czytałam gdzieś w książce R.Bruce'a o specyficznym działaniu czosnku, no i jestem przekonana że to działa! Demonki albo larwy przyklejają sie kiedy wytwarza sie duza ilosc energi np przy wyjsciu z ciała i ponoc najbardziej do stóp i czakry korony, nacieram sobie stopy czosnkiem i kłade kilka plasterków nad głową obok łóżka tak żeby był aromat bo demonki nie lubią czosnku ;)) Zauważyłam ze poprawiła mi sie jakość snów to znaczy pamietam wszystko co mi sie sniło a dzisiaj w nocy miałam świadomy sen i sobie latałam :))))))
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic