Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty

Reply to this topicStart new topic
> odpowiedzcie plx
Gandlaf
post 06.03.2007 - 22:57
Post #1

Przechodzień
Grupa: Podróżnicy

Nr użytkownika: 721

Mam pytanie.... Jestem nowicjuszem i kompletnie sie nie znam tym... dziewczyna mi to pokazala i sprobowalem...i sie skoncetrowalem bardzo na czyms..pochwili..poczulem sie bardzo inaczej...nagle światło..i sie przestraszylem..otworzylem oczy... i mnie zaczeła strasznie głowa bolec.... oco chodzi?? czekam na dopowiedzi.... aha czy zażywanie środków odurzyjacych typu ganja moze miec zły wpływ na tego typu rzeczy?
Profile CardPM
+Quote Post
kater
post 06.03.2007 - 23:29
Post #2

OBE maniak 15
Nr użytkownika: 717

Polecam tak. NAJPIERW CZYTAJ, POTEM PISZ. Chodzi tu o to, że na polskich stronach i w książkach o tym jest tyle napisane, że aż wystarczająco. Za pierwszym razem musiałbyś mieć straszne chody u swoich pomocników żeby jakieś światlo zobaczyć więc mnie raczej do tego nieprzekonasz, a z głową, powiem szczeże że niemożliwe, żeby kogokolwiek zaczęła boleć od się wyciszenia i zrelaxowania, może STRASZNY zbieg okoliczności. Jeśli jednak jesteś zapaleńcem i nie masz słomianego zapału, to żeby zapalić sobie gandzie (np. za mną u mnie na mojej planecie (zapraszam wszystkich)) to musisz ćwiczyć przynajmniej miesiąc, a jeśli jesteś energiczny i niepotrafisz wysiedzieć na jednym miejscu przez 5 minut to ćwiczenia mogą potrwać i rok:) miłej zabawy. Tak pozatym, jak bym wiedział to co teraz wiem, ale jeszcze tego niedoświadczał, to ćwiczył bym i całą wieczność, po prostu dotąd aż mi się uda, bo muj drogi zapalenie np. gandzi Tam jest 4-10-100 razy ciekawsze, fajniejsze, bardziej excytujące, milksze i itd. że warto ćwiczyć. co do samej gandzi to już pisałem, że pomaga się zrelaksować i wejść w trans, ale łatwiej zasnęć i łatwiej zacząć myśleć o czymś innym (i znów ten interpretator:)) hehe poczytaj Roberta Monroea Moena i wtedy będziesz wiedział o co tu chodzi, i że żyjesz tylko po to bo byłeś ciekawy i po to aby inteligentniejszym od siebie dać troszkę luszu hehe bateryjak, matriź tak to dobre słowo matrix, tylko jeszcze bardziej brutalny aczkolwiek dla tych którzy go przeniknęli dosłownie świetny, bo mogą się ćwiczyć, mając świadomość siebie, i świadomość swoich czynów a przedewszystkim Świadomość po co te czyny robią i do czego te doświadczenia się kiedyś przydadzą, hehe żesze ludzi tu na ziemi powiedziało by co za ...... niepotrafie wymyślić określenia, a ja jeszcze będę się śmiał z tych co się teraz może ze mnie smieją że utknęli np przez setki lat w ich, tylko przez nich wytwożonym "czyścu" dobra kończe bo coś mi się na Prawde zebrało. Ćwicz chłopaku i ciesz się tym dzisiejszym wynalazkiem, bo właśnie dostałeś coś największego ale to naprawde najwiekszego w swoim życiu i podziękuj osobie która Ci to powiedziała oraz później swojemu przewodnikowi, który Ci pozwolił na odkrycie tej prawdy, tylko walcz o nią i się jej ucz. Powodzenia i ariwederci:):D
Profile CardPM
+Quote Post
Gandlaf
post 06.03.2007 - 23:43
Post #3

Przechodzień

Nr użytkownika: 721

Powiem ci tak... nigdy nie myślałem na tymi rzeczami..bo bardziej jestem realista...i nie wierze raczej w Boga..dla mnie po smierci jest game over...ale ale..moja dziewczyna,ona wierzy w duchy itp.Nie raz mialem tak że wychodzilem z ciała ale to mialem ogrmna faze...a teraz naprawde to zrpróbowalem i teraz sie zastnawiam czy nie popełniłem błędy nie wierząc w Boga...bo moze to jakis znak..nie wiem juz.
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic