Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty

Reply to this topicStart new topic
> Ogromny Pisk W Uszach.
Lerin
post 22.09.2008 - 21:15
Post #1

Częsty Gość Rodziny
Grupa: Podróżnicy
**
Nr użytkownika: 5340

Witam, czasami przed snem, gdy już się wygodnie rozloże i minie troche czasu, slysze w uszach ogromny pisk, na samym początku było to uciążliwe, z czasem się do niego przyzwyczaiłem, w każdym razie, podczas tego nie jestem w stanie się ruszać. Czuje jak moje ciało się rozjeżdza na boki, gdy w tym stanie próbuje się podnieść, sprawia mi to ogromny kłopot, ledwo odklejam się od ziemi mam wrażenie jakby grawitacja była wieksza conajmniej 3 razy, z początku myślałem, że to cieżko mi się podnieść przez ten stan, lecz po każdej nieudanej próbie, i upadku, nigdy nie czułem bólu, a moje ciało wciaż pozostawało w pozycji wyjściowej, co dało mi do myślenia, że może jednak ulegam OOBE.

Przez ostatnie kilka tygodni dość intesywnie się energetyzowałem, przez ten czas tego wyżej wymienionego statu nie doznałem.. do dzisiaj, z tą różnicą, że dzisiaj się podniosłem bez najmniejszego problemu, i klęczałem na kolanach, w tym samym pokoju spałą moja matka, i uslyszałem coś Typu "Kamil wstał", więc zrezygnowałem, po przebudzeniu okazało się, że matka do mnie nic nie mówiła, i znów nie pamietałem momentu w którym wróciłem na swoje leżące miejsce..

No i moje pytanie brzmi, czy mój przypadek jest jakimś odosobnionym ? Czy to jest normalne podczas prób wyłażenia z ciała.. ?

Wybaczcie mi, za brak składni w powyższym tekście, ale spieszy mi się do łóżka i niespecjalnie chce mi się analizować moją stylistyke. :P
Profile CardPM
+Quote Post
Ketrab
post 23.09.2008 - 07:11
Post #2

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 496

Podpowiem ci tylko : Paraliż senny -resztę musisz znaleźć sobie sam. Pozdrawiam. Temat do zamknięcia .
Profile CardPM
+Quote Post
sqnik
post 23.09.2008 - 12:41
Post #3

Znajomy Rodziny
Nr użytkownika: 4350

czesc, dawno tu nie zagladalem, chcialem sie o cos spytac odnosnie tych piskow
jeszcze nie wszedlem w oobe piski i takie tam rozne rzeczy mam ale ostatnio byla mini imprezka u kolesia a ze musialem isc rano do pracy poszedlem spac do duzego pokoju... wchodzac do tego pokoju mialem takie dziwne wrazenie ze cos jest nie tak... polozylem sie i powiem tak w zyciu nie mialem tak duzych piskow... nie moglem przez nie zasnac... mysle sobie moze ktos chce zebym wszedl w oobe nie wiem no dobra probuje wejsc te piski coraz glosniejsze i zaczynaja zmieniac czestotliwosc dziwne uczucie czuje jak moje dwie pulkule pulsuja dostrajaja sie ... i nagle cos spadlo ^^ tzn dwie rzeczy... sasnalem...
dzien nastepny... tez poszedlem do tego kolesia miedzy innymi po to zeby zobaczyc czy znowu bede mial takie mocne piski... siedzielismy ogladalismy filmy, gadalismy gdy poszulem sie senny znowu zaczely sie te piski spytalem sie ich czy cos slysza oni odpowiedzieli mi ze nie... jednak bylem tak zmeczony ze poszedlem spac

i takie pytanie mi sie nasuwa czy cos w jego pokoju/domu mialo na to wplyw na tak duze piski w mojej glowie ? w domu jeszcze nie spalem wiec nie wiem czy tez bede mial tak duze piski

pytanie drugie
mam piski, obrazy przed oczyma, czuje jak moje dwie polkule sie synchronizuja, drgaja co mam dalej zrobic ? wyobrazac sobie ze patrze na siebie z gory ? czy po prostu wstac ? jak probuje wstac to wstaje moim czialem fizycznym... help :) i pozdro :P
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic