|
Miałem napisać nowy temat, ale widze, że tutaj jest podobny.
Interesowałem sie oobe jakies 2 lata temu, temat opuściłem ponieważ mi nie wychodziło i miałem inne zajęcia :D.
Wczoraj właśnie siedze nad photoshopem ( tworze grafike do stron www, póki co trenuje, o tak sobie :) ) była godzina 4.30 i byłem po jednej kawie. Myślę sobie pora iść spać, ile można siedzieć na kompem ?. Chociaż spać mi się nie chciało, położyłem się spać.
Leże w łóżko, oczywiście jakieś słowa przepływają przez mój mózg. Moje myśli były na początku kontrolowane ( myslalem o dokonczeniu projektu), ale potem przez mój mózg przepływaly słowa o których nie miałem pojęcia ( analizowałem z tego co pamiętam zachowanie jakieś kasi <lol>, albo coś w tym stylu). Nagle powiedziałem sobie w myślach - Głupiejesz czy co ?
I po tych słowach poczułem jakby moja świadomość przesuwała się, trwało to ok. 15 sec ( to moje mini OOBE). Ale uczucia które doznałem podczas tego procesu są zajebiste, że się tak wyraże :).
Miałem zamknięte oczy, ale czułem, że nie jestem w swoim ciele, że jestem od niego trochę dalej i nie mam ciała, nic poprostu. Może letka " energia" przepływała przez moje ciało. Tyle
Nie chce pytać w stylu - "czy to było oobe ?, czy nie" bo nie jest mi to potrzebne, ale bardzo chętnie wróciłbym do tamtego stanu. I chciałbym w tym stanie otworzyć oczy, ażeby coś zobaczyć.
|