Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty

Reply to this topicStart new topic
> Dziwne...
Jack :)
post 13.10.2008 - 22:29
Post #1

Członek Rodziny
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 4380

Ostatnio zacząłem znowu ćwiczyć wczoraj robiłem 4+1. No i położyłem się na plecach relaks i wogóle. Zachwile przychodzi lekki pisk i zajebisty natłok myśli. Nie wiem czy dobrze definiuję hipnagogi, ale dla mnie hipnagogi to natłok myśli często głupich. Jak nie chce myśleć o niczym to zaczynam myśleć o wszystkim. Czasami mam tak że w myślach leci muzyka. Tylko jest tak że jakby czasami leci jakaś muzyka w myślach i za chwile przez sekundę słychać jakby leciała naprawdę i za chwile to mija. Co to wogóle jest te takie skoki ? Da się jakoś to wzmocnić ? Prościej. leżę natłok myśli i raz słyszę w myślach a raz uchem fizycznym :) Inaczej i prościej się nie dam. Czekam na odp. pozdro.
Profile CardPM
+Quote Post
6umerang
post 13.10.2008 - 23:51
Post #2

Dziadek do ożehuf
Nr użytkownika: 3906

Hipnagogie to nie natłok myśli (bo w to u ciebie nie uwierzę) tylko halucynacje tuż przed zaśnięciem i dostajesz chłopie warna i ****.
Profile CardPM
+Quote Post
post 14.10.2008 - 08:02
Post #3

Członek Rodziny

ale te halucynacje są pod powiekami ? Ja leżę jestem zrelaksowany mam pisk lekki w uszach i nagle oblegają mnie myśli często głupie, a ja się skupiam żeby nie myśleć o niczym ! Chcesz wstawiaj mi warna trudno dupo towarzyska :D
Profile CardPM
+Quote Post
Karakan
post 14.10.2008 - 08:06
Post #4

Listek
Grupa: OOBE VIP
Ikona Grupy
Nr użytkownika: 22

Hipnagogi to halucynacje przy zamkniętych oczach, zarówno widzenie obrazków, czucie zapachów, czy też słyszenie dźwięków. Hipnagogi są zalążkami snów, jeśli po jakimś czasie ich trwania (jeśli się na nich skupisz od razu znikną), podłapiesz jakiś najsilniejszy obraz, najprawdopodobniej uda Ci się zapaść z nim w sen, często świadomy.
Warna od 6umeranga dostać nie możesz, bo nie leży to w jego kompetencjach o_O :)
Profile CardPM
+Quote Post
post 14.10.2008 - 08:11
Post #5

Członek Rodziny

Aha nawet jeśli nie to i tak powinienem dostać warn mi się należy za lekkie spamowanie. Poprostu mam taki problem że potrafię leżeć w jednej pozycji nie ruszać się i zrelaksować się, leżę i przychodzi lekki pisk a jak chcę go wzmocnić to zanika ;/ I pozatym chcę nie myśleć o niczym wtedy łatwiej wyjść a ja mam natłok bezsensownych myśli słyszę muzykę w myślach i dalej się nie posuwam. Nie wiem co robić ;/ Poddać się tym myślom czy nie wiem ...
Profile CardPM
+Quote Post
Karakan
post 14.10.2008 - 13:52
Post #6

Listek
Ikona Grupy
Nr użytkownika: 22

Możesz skorzystać z rad Roberta Bruce'a. On zalecał w swoim Traktacie o projekcji astralnej, żeby przed próbą wyjścia poddać się kontemplacji, np. poprzez swobodny potok myśli, żeby pozwolić wszystkim myślą przelecieć swobodnie przez głowę, nie hamować ich. Co do pisku, to jeśli starasz się go podtrzymać, czy wzmocnić, to nie rób tego na siłę, bo wtedy na pewno zniknie. Spokojnie i powoli.

@Twistoid
O co chodzi? Jeśli osoba zasługuje na warna to jest opcja raportu, są moderatorzy. A jak ktoś powie "dostajesz chłopie warna i ****", to rzeczywiście poprawi sytuacje, że hoho... -.-'' Bez urazy, ale ludzie, myśleć trochę, a nie udawać nie wiadomo jakich kozaków przed mniej oobeznanymi. :)

Pozdro
Profile CardPM
+Quote Post
twistoid
post 14.10.2008 - 14:20
Post #7

http://demotywatory.pl/762
Ikona Grupy
Nr użytkownika: 1525

Karakan spoko probowałem tylko załagodzic sytuacje :)To nie ja tak napisałem tylko bumi:P Dla mnie temat jest ewidentnym spamem.
Profile CardPM
+Quote Post
Zbyszek
post 15.10.2008 - 09:44
Post #8

cialka.net
Ikona Grupy
Nr użytkownika: 99

Hej bumi,. Napisz coś więcej o zwykłych halucynacjach przed zaśnięciem. Chętnie poczytamy,
Profile CardPM
+Quote Post
Ketrab
post 15.10.2008 - 11:09
Post #9

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 496

CYTAT(Zbyszek @ 15.10.2008 - 13:14) *
Hej bumi,. Napisz coś więcej o zwykłych halucynacjach przed zaśnięciem. Chętnie poczytamy,

On wie tyle co zje a jego profesją jest konsekwentne dążenie zaprzeczenia prawdy absolutnej,szukanie trafnej antytezy i życia w sposób relatywnie niezgodny z rzeczywistością . A poza tym jest Cyganem którego utrzymujesz podatkami,nie wspominając że płacisz za niego abonament radiowo- telewizyjny.
p.s
Hipnagogi występują zaraz przed paraliżem sennym a także w jego trakcję,więc twoje ciało fizyczne jest jeszcze w pewien sposób zależne od twoich myśli, jak się całkowicie nie odetniesz i nie rozluźnisz,będziesz
miał ten problem za każdym razem . Nie jest to łatwe ale mi się dawno temu ta sztuka udała i innym tez się udaję więc Show must go on .
Profile CardPM
+Quote Post
SORROW
post 15.10.2008 - 17:28
Post #10

Guests

CYTAT(Ketrab @ 15.10.2008 - 12:09) *
On wie tyle co zje a jego profesją jest konsekwentne dążenie zaprzeczenia prawdy absolutnej,szukanie trafnej antytezy i życia w sposób relatywnie niezgodny z rzeczywistością . A poza tym jest Cyganem którego utrzymujesz podatkami,nie wspominając że płacisz za niego abonament radiowo- telewizyjny.
p.s

Mało tego: Od dwóch lat nie płaci alimentów i zadłużenie w funduszu alimentacyjnym przekroczyło ponad 10 000 zł , a on zamiast wziąść się za uczciwą pracę i zacząć to spłacać siedzi na forum pod różnymi pseudonimami (nerha !?, plantator dziubas, 6umeran9 ) i napier*ala spamem .

:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) ...

Odnośnie hipnagogii - lubię ten stan .Ostatnio zauważyłem , że budząc się świadomie z eldika , kiedy to obraz nagle zaczyna się rozjaśniać i nic nie możesz zrobić , to też powstaje coś w rodzaju hipnagogii .Powoli wprowadza w real .
+Quote Post
post 15.10.2008 - 20:08
Post #11

Członek Rodziny

Na tym forum powinna panować miłość. A ja widzę że wszyscy raz mają humor raz nie mają. Jak to życie. Ja jeszcze hipnagog nie miałem poprostu mam natłok myśli jak się im poddaje to zasypiam a jak się skupiam na tym żeby o niczym nie myśleć to się nic nie dzieje. I tak to wygląda.

ps. Bumi jest elektrykiem wysokich napięć i banda pier*#*#*ych polskich decydentów go okradła. :D
ps.2 w gruncie rzeczy piszę jak pesymista ale pesymistą nie jestem żeby nie było :)
Profile CardPM
+Quote Post
6umerang
post 15.10.2008 - 21:01
Post #12

Dziadek do ożehuf

Elektryk wysokich napięć - cofam warna bo jeszcze nikt mnie tak ładnie brzydko nie nazwał xD

No a miłość powinna panować w sercu a nie na forum bo forum to tylko wirtualne miejsce, gdzie każdy sobie gra jakąś tam rolę popijając piwko.
Profile CardPM
+Quote Post
Ketrab
post 16.10.2008 - 12:26
Post #13

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 496

CYTAT(6umerang @ 15.10.2008 - 21:40) *
Poza tym jak to jest, że ci co nigdy poczucia humoru nie mieli teraz nagle udają, że je mają zgrywając kretynów a ci co je mieli mieć przestali?

A ty kim jesteś w tym filmie?
Profile CardPM
+Quote Post
6umerang
post 16.10.2008 - 12:32
Post #14

Dziadek do ożehuf

statystą
Profile CardPM
+Quote Post
Shinya
post 19.10.2008 - 15:58
Post #15

Częsty Gość Rodziny
**
Nr użytkownika: 5567

Hm...Przeczytalam na pewnym forum o takim zjawisku...I nastepna rzecza ktora doswiadczysz to chyba bedzie pisk w glowie...
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic