Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty

Reply to this topicStart new topic
> Jak To Nazwać?
kolaoseq
post 15.10.2008 - 15:37
Post #1

Przechodzień
Grupa: Podróżnicy

Nr użytkownika: 5547

Witam, jestem tutaj nowy.OOBE i Ld interesuje się od kilku dni. Tzn bardziej ld bo tamtego troche sie boje jednak;-) w kazdym bądź razie
to było z wczoraj na dzisiaj a dokładniej to dzisiaj
Kłade się spać tak 10 min po północy.Nie byłem zmęczony, oczy mialem zamknięte i tak leżałem spory kawał czasu. Jedyne co w tym czasie robilem, to skupiałem sie na tym, aby pamietac swój sen i miec ten tak zwany świadomy sen. W pewnym momencie straciłem świadomość, poczułem jakby ciało spadało i nie mogłem sie ruszyć. Nie wiem czy to był paraliż ale ja sie nie bałem, żadnych potwórów nie było nic. Wiedziałem, że nie śpie ale ruszyć się nie mogłem. Troche mi w głowie szumiało, taki dziwny szum, jakby przez całe ciało przechodził no i mialem lekkie drgawki a w głowie widziałem obrazy ale to tak jakbym film oglądał a dokładniej to bajke. Obraz ten leciał od prawej do lewej i był taki kolorowy, jakbym sobie taka typowa bajke oglądał, takie żywe fajne kolory. Troche sie wystraszyłem i poruszyłem ręką i sie mogłem poruszyć. Nie mówie, że sie obudziłem bo raczej nie spałem, bo wiedzialem, że nie śpie, bo nawet nie zdazyłem zasnać;-)
i teraz nie wiem co to było? jak pozniej sie kładłem spac to mnie głowa bolała caly czas i troche mi zimno było
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic