|
|
![]() ![]() |
18.03.2007 - 19:02
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Jestem ciekaw waszej opinii na temat "przepowiadania przyszlosci", "przeczucia", "kobiecej intuicji", "De javu" i innych tego typu zdarzeniach oraz na temat połaczen miedzy swiatem astralnym a fizycznym.
Zaczne moze od dosc czestych przypadkow zwiazanych ze mna. Bardzo czesto zdarza sie, iz podczas snu przezywam rozne zdarzenia z dnia, ALE NASTEPNEGO. Bywa, ze widze lekcje na ktora pojde dopiero rano, przebieg spotkania, ktore dopiero zaplanowalem itd. Nie zawracalbym sobie tym glowy (bo w koncu kazdy ma pewne wzorce i nawet sny sa ukladane zgodnie z nimi) gdyby nie to ze sprawdzalnosc wydarzen wynosila okolo 85%. Bywaja i takie sytuacje, ze snie o jakims wydarzeniu, a w czasie dnia tak kieruje soba, ze zmieniam to. Inna rzecza jest wplywanie na rzeczywistosc swoja wola. Dotychczas zdarzylo mi sie to raz, ale z cala pewnoscia byl to efekt mojego dzialania (lub niezwykle trafny, niemozliwie nieprawdopodobny zbieg okolicznosci) -> rano kolega przyszedl do mnie (w szkole) i wiedzac ze interesuje sie takimi sprawami poprosil, zebym "zaczarowal" nastepny dzien tak, ze nie bedzie lekcji WoK'u. Wypowiedzialem wtedy slowa: "Ok, nie bedzie jutro WoK'u.". Nie minela godzina gdy w zastepstwach bylo napisane, ze tylko nasza klasa nie ma nastepnego dnia WoKu. Nie musze dodawac, ze teraz przychodzi do mnie codziennie caly tlum proszac o rozne rzeczy, ale wszystkich odsylam, bo nie do konca rozumiem ten fenomen. Co myslicie o tych przypadkach? Napiszcie swoje. Zapraszam do dyskusji. |
|
|
|
18.03.2007 - 19:48
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Ze mną jest podobnie ,ostatni sniło mi się ze będę miał kłopoty z nauczycielką od angielskiego ,3 dni pózniej siedzę na angielskim i jazda jak się patrzy(:nie skapnełem się od razu ,nazajutrz przeczytałem 10 snów wstecz w moim dzienniku i aż mnie zatkało.Często mam tak że potrafie przewidywać co się zaraz stanie,zdarza mi się tak często ,że zauważyełm pewną zależność a jest to tak:Gdy widze jakąś sytuacje ,w moim umyśle walczą rózne myśli wygrywa ta najśliniesza ta która najbardziej pasuję do danego zjawiska,jezli się na niej długo skupie to z "trafnego widzenia"nici,lecz gdy pomyślę o tym przez chwilę a potem zajmę się czymś innym to dana myśl się sprawdza.Nie chiałbym być sceptykiem ale wydaję mi się zę to wszystko to jeden wielki przypadek,nasze ciało odbiera tysiące wiadomości na sekundę do naszej percepcji dochodzą tylko te najsilniejsze ,nasz mózg rozpatruje możliwe zdarzenia i przesyła je do naszej śwaidomości
takie moje zdanie ,lecz moze ktoś myśli inaczej(: pozdrawaim |
|
|
|
18.03.2007 - 20:37
|
|
|
cialka.net Grupa: OOBE VIP Notatnik |
Takie rzeczy o ptrzyszlych wydarzeniach to paplaja cienie-astr.przyjaciele,o ktorych tyle mowy na forum.W snie jak sie doszukacie, to znajdziecie nawet narratora, co zawsze cos podpowiada.Ale kto by tam w to wierzyl, w baje -jak lepiej zwalic na podswiadomosc.
|
|
|
|
18.03.2007 - 20:46
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Jestem ciekaw waszej opinii na temat "przepowiadania przyszlosci", "przeczucia", "kobiecej intuicji", "De javu" i innych tego typu zdarzeniach oraz na temat połaczen miedzy swiatem astralnym a fizycznym. Zaczne moze od dosc czestych przypadkow zwiazanych ze mna. Bardzo czesto zdarza sie, iz podczas snu przezywam rozne zdarzenia z dnia, ALE NASTEPNEGO. Bywa, ze widze lekcje na ktora pojde dopiero rano, przebieg spotkania, ktore dopiero zaplanowalem itd. Nie zawracalbym sobie tym glowy (bo w koncu kazdy ma pewne wzorce i nawet sny sa ukladane zgodnie z nimi) gdyby nie to ze sprawdzalnosc wydarzen wynosila okolo 85%. Bywaja i takie sytuacje, ze snie o jakims wydarzeniu, a w czasie dnia tak kieruje soba, ze zmieniam to. Inna rzecza jest wplywanie na rzeczywistosc swoja wola. Dotychczas zdarzylo mi sie to raz, ale z cala pewnoscia byl to efekt mojego dzialania (lub niezwykle trafny, niemozliwie nieprawdopodobny zbieg okolicznosci) -> rano kolega przyszedl do mnie (w szkole) i wiedzac ze interesuje sie takimi sprawami poprosil, zebym "zaczarowal" nastepny dzien tak, ze nie bedzie lekcji WoK'u. Wypowiedzialem wtedy slowa: "Ok, nie bedzie jutro WoK'u.". Nie minela godzina gdy w zastepstwach bylo napisane, ze tylko nasza klasa nie ma nastepnego dnia WoKu. Nie musze dodawac, ze teraz przychodzi do mnie codziennie caly tlum proszac o rozne rzeczy, ale wszystkich odsylam, bo nie do konca rozumiem ten fenomen. Co myslicie o tych przypadkach? Napiszcie swoje. Zapraszam do dyskusji. Ws umie nie wiem dlaczego, ale też zmieniam bieg rzeczy z deja vu. Nigdy się nie zastanawiałem czemu. Robie to mechanicznie. Kiedyś (1/2 pdst.) jak zostawiałem bieg rzeczy działy się niezbyt przyjemne rzeczy(jakieś wybitnie niefartowne zbiegi okoliczności..). Ciekawe... |
|
|
|
| SORROW |
19.03.2007 - 12:36
|
|
Guests |
Pyro opisany przez Ciebie przypadek olekcji w szkole najprędzej mógł być zbiegiem okoliczności .Aczkolwiek opisujesz ciekawe rzeczy . Masz dużą sprawdzalność swoich wizji i faktycznie chyba przestroiłeś się na częstotliwości pozwalające już coś osiągnąć .
Może spróbuj z cyframi (toto-lotek) ,albo wyścigi konne ... |
|
|
|
19.03.2007 - 12:51
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
A myslisz ze totolotka nie probowalem :PP. Niestety nie wyszlo. Moze to ma cos wspolnego ze stopniem odprezenia. W czasie snu i przed szkola jestem zrelaksowany, a jak sie gra w totka to od razu cisnienie skacze :D.
|
|
|
|
19.03.2007 - 13:16
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Adept OOBE Kurs: 05-19.10.2006 Notatnik |
Ja umiem w pewien sposob programowac przyszlosc, przed snem bardzo intensywnie wizualizuje sobie przyszlosc (co sie kiedy stanie, jakie bede mial przy tym odczucia, poprostu tobie to wszystko barzdo dokladnie), nie raz sie to nie sprawdza ale wiekrzosc rzeczy tak. Najciekawsza rzecza jaka sie sprawdzila (to bylo 2 dni temu) wizualizowalem sobie wygrana w totolotka :) Mialem trafic 5ke. To sie nie sprawdzilo ale trafilem na 4ke :). By nie zmieniac fizycznie losu, postawilem 5 zakladow (10zł) na chybil/tafil. Dzis jestem posiadaczem 100zł :)
|
|
|
|
19.03.2007 - 14:25
|
|
|
Zrobie chyba w tym temacie podtemat, bo widze ze chyba trzeba. Po pierwszych postach wnioskuje ze wszyscy jestesmy cholernie materialnymi ludzmi. Dlatego stawiam pytania:
Jakie techniki metafizyczne stosujecie i z jakimi wynikami, aby wygrywac w konkursach,na loterii, itp (w szczegolnosci totolotek :D) ? Co byscie zrobili z taka kasa? :D:D:D:D I pytanie moralizujace. Jak sukcesy tego typu wplywaja na stopien wchodzenia w oobe, a raczej wychodzenia? :D |
|
|
|
19.03.2007 - 16:25
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Powiem, że ja często miewam cos jakby przecuicza. Pewna myśl łazi za mną przez kilka dni i w końcu się spełnia. Im ważniejsze zdarzenie przeczuwam, tym dłużej czekam na spełnienie i też im bliżej wydarzenia, tym przeczucie dokładniejsze.
W tego typu rzeczy ciężko mi nie uwierzyć, bo... sam wróżę z run (sprawdzalność moim zdaniem wynosi blisko 80%, chociaż znajomi się upierają, że jak ja im wróżę, to sprawdzalność wynosi dokładnie 100%). I raz w szkole kolega zadał mi pytanie, czy będzie sprawdzian z chemii. A ja powiedziałem, że może lepiej zadać runom pytanie nie czy będzie, tylko dlaczego go nie będzie! Runa wyszła jakaś taka mało adekwatna do sytuacji, więc pomyślałem, że runy wariują. Ale jak się później okazało, ja popełniłem błąd w interpretacji, bo sprawdzian... został odwołany! Nie przeniesiony na inny termin, tylko zwyczajnie odwołany! (sprawa zbyt skomplikowana, by teraz o tym pisać szerzej). |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |