|
Nie skasowalam, wszystkie posty sa, tylko blog ulegl zmianie, jesli ci to nie odpowiada to trudno, nie zamierzam sie tlumaczyc z tego, ze zmienilam nicka, mam do tego prawo, nawet jesli jestem administratorem tego forum! A jesli juz to mam dość mowić poczatkujacycym o oobe i odpowiadać na pytania na privie, gdybys odpowiadał i opowiadal tysiac razy to samo to bys w koncu rzucil to wszystko w cholere i uciekl z forum jak najpredzej wiec sie nie dziw ze zmienilam nicka. Poza tym nigdy nie twiuerdzilam, ze jestem osobą wszystkowiedzacą, gdybyś mnie znał byś wiedział że długo walczyłam o to by mnie traktowano normalnie mimo wiedzy którą posiadam. Smutne ze traktowałeś mnie inaczej pod starym nickiem, kilkowiek jesteś po zmianie swojego nicka. Wieć jeśli apropo twojego nesczesnego postu, myśl sobie co chcesz, a ja nie zamierzam spełniać niczyich wymagan, a moje doświadczenia są takie jakie byly i nie zmieniam ich, podtrzymuje dalej to co wierzylam, nawet pod innym nickiem. Dlatego jesli Ci sie to nie podoba, to nie czytaj moich postów.
|