|
Drogi Tenzinie :) Nie mam pojęcia jaki jest cel tego tematu... Wątków ludzi, którzy ,,mają doświadczenie i wiedzą co jest grane w temacie" jest dużo... o każdym z Twoich podpunktów jest napisane coś na forum. W większości oddzielnie :) I nie mów, że nie :) Zakladanie kolejnego tematu, po to aby zebrać wszystko do kupy jest chyba niepotrzebne. Każdy byl tu kiedyś NOWY i każdy nauczyl się wykorzystywać opcję szukaj :) Ja np. siedze tu czasem godzinami i przeglądam "stare" tematy:) i zazwyczaj znajduję coś, co mi w jakiś sposób pomaga lub...zaspokaja moją potrzebę "wiedzenia" więcej
Jeszcze jedno, pozwól, że Cię zacytuję :) : ,,Mogło by to pomóc początkującym podróżnikom, a także doświadczonym, którzy nie wiedzą jeszcze wszystkiego i chcieliby rozwinąć swoje umiejętności i doświadczenia"
i jeszcze raz:
,,Ludzie, którzy zaczynają lub mają wątpliwości czy to aby to itd... proszę piszcie w innych tematach... Proszę o wypowiedzi jedynie ludzi którzy doświadczyli i są pewni że to właśnie to...."
czyli mam rozumieć, że temat ma pomóc początkującym, którzy jednocześnie, najlepiej będzie, jak nie będą się udzielać :D LOL
|