|
|
![]() ![]() |
24.10.2009 - 19:18
|
|
|
Przyjaciel Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Mam troche glupia prosbe. Choruje na bialaczke, leze w szpitalu od czerwca. Leczenie trwa dwa lata. Zafundowane skutki uboczne po chemioterapii, wielka nuda, niedobre jedzenie i oczywiscie teksnota za rodzina. Bardzo sie mecze. Wiecie... Zalamuje sie juz psychicznie. Niestety nie doswiadczylem jeszcze OOBE i chcialbym zeby ktos z Was zrobil cos za mnie. Czasami sie zastanawiam po co to? Tyle bolu... Czemu akurat ja? Mam 16 lat, nie pale, nie pije, jestem dobry dla innych. Po cholere sie tak mecze? Chcialbym zeby ktos z Was majac OOBE zapytal o to hmmm nie wiem kogo. Pewnie ktos odpowie. Wysylalem sygnal do NP ale jakos nie widze pomocy:/ Chcialbym znac odpowiedz na moje pytanie, mam nadzieje ze ktos zapyta i odpowie.
|
|
|
|
24.10.2009 - 19:23
|
|
|
http://demotywatory.pl/762 Grupa: OOBE VIP |
Lipa współczuję.
|
|
|
|
24.10.2009 - 20:00
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
masakra.. ziomek naprawdę współczuje... ale pewnie nie chodzi Ci o to .. niewiem sam co mam powiedzieć o oobe ostatnio cieżko u mnie.. dołączam się do prośby bardziej oobeznanych ! jesteśmy z tobą, niewiem na ile zaawansowany jest stopień Twojej choroby ale już nie takie uzdrowienia się zdarzały... jeśli jeszcze nie przeczytałes.. przeczytaj ksiązke od Darka Sugiera "miłość i wolność po za ciałem " a bedziesz mógł góry przenosić
|
|
|
|
24.10.2009 - 20:00
|
|
|
Znajomy Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Mogę Ci zaproponować tylko jedną rzecz. To ,,prawo przyciągania "
Oglądnij film THE SECRET , odwiedzaj forum http://forum.sekretwpraktyce.pl/, stosuj afirmacje uzdrów się i żyj jak król na tym świecie... Powodzenia |
|
|
|
24.10.2009 - 20:39
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Bracie, nie wolno Ci się załamywać. Walcz dla siebie, dla bliskich. Współczuję Ci bardzo. Jesteśmy z Tobą wszyscy, nie wiem jak inni, ale ja jutro na mszy pomodlę się za Ciebie.
Pozdrawiam qwerrty |
|
|
|
24.10.2009 - 20:52
|
|
|
Przechodzień Grupa: Validating Notatnik |
Dołączam się do poprzednich. Duchem jestem z Tobą. Dasz radę! Bo któż, jak nie Ty? Na tym świecie to silni wygrywają. Nie myśl, by zaprzeczyć, że nie jesteś jednym z nich. Każdy ma moc w sobie, może jeszcze nie odkrytą. Zaciśnij pięści i walcz! Bądź bohaterem, sam dla siebie! Nawet jeżeli ktoś będzie w stanie Ci pomóc, sam najpierw musisz to zrobić. Tej roboty nikt za ciebie nie odwali. ;) Niech Moc będzie z Tobą!
|
|
|
|
24.10.2009 - 23:33
|
|
|
Dusza Towarzystwa Grupa: OOBE VIP Notatnik |
Sporo czasu spédzilem w szpitalach, na oddzialach dzieciécych nie jest tak ciezko jak ze starszymi ale nadal to nie jest lekkie doswiadczenie...najpierw pytalem dlaczego ja, plakalem potem sie wkurwialem i znów zalamka. Latwo doradzac pozytywne myslenie i afirmowanie sobie powrotu do zdrowia jednak kazdy kto troche pomieszkal na oddziale wie jak jest. To wtedy zaczálem pisac i zastanwiac sie o co w tym wszystkim qrwa chodzi...czas kiedy bylem wsród zdrowych kolezków nie byl tak intesywny w przezycia ale to dopiero zdrowym i znudzonym fajnie sie szuka "wrazen". Inaczej jest kiedy one przychodza do Ciebie nie proszone-zwlaszcza takie jak cien smierci czy choroba w mlodym wieku. Jestes gdzie jestes i czujesz co czujesz-nie pytaj swiata czym to jest bo swiat huja wie...przezyj to sam i znajdz swoje wlasne odpowiedzi. To kim jestes jest tylko miedzy Tobá a Twoim Stwórcá.
Bycie czlowiekiem to prowadzenie zajazdu. Co ranka nowi goscie: radosc, depresja, mala podlosc. Czasami, jak niezapowiedziany gosc, zagláda przeblysk wyzszej swiadomosci. Przyjmuj i obsluz ich wszystkich! Nawet jezeli to banda smutków, które przeczesuja budynek i wynoszá meble. Traktuj kazdego goscia z szacunkiem. Byc moze oczyszcza ci przestrzen na nowa radosc? Ciemne mysli, wstyd, zlosc... z usmiechem witaj wszystkich u drzwi i zapraszaj do srodka. Bádz wdzieczny za kazdego, kto przychodzi. Bo kazdy z nich zostal wyslany do ciebie jako przewodnik stamtád. "Zajazd" Rumi |
|
|
|
25.10.2009 - 09:57
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Inkluzo masz mój miecz. Obiecuję ci że następne wybicie poświece na to, chociaż wątpie by to coś dało- za słabo jeszcze panuje nad fazą.
WIem, że to nie takie proste jak sie mówi, ale otwórz się na perspektywy. To, co nazywasz sobą to osobowość którą uformowałeś z czasem. To na pewno umrze. Nie skupiaj sie na tym, skup się na percepcji, na chwili. Nawet jeśli dane ci jest kopnąć w kalendarz a tego nie chcesz, nie bedzie to żadnym końcem, tylko początkiem twojej zabawy :-) wiesz, że to szurnięte miejsce jest podtwierdzeniem istnienia czegoś poza rzeczywistością fizyczną. Nie popadaj w deprechy. Aloha wyszedł z tego i ty wyjdziesz, wierz tylko w siebie i w sens całego tego cyrku :-) ps. nie pisze to żeby cie pocieszyć i pogłaskać po główce, spróbuj zrozumieć to co napisałem :) 3mam kciuki. Wpadaj czasem na chata dla podniesienia nastroju. |
|
|
|
25.10.2009 - 10:31
|
|
|
cialka.net Grupa: OOBE VIP Notatnik |
Czasami ludzie wybierają najkrótsza droge, obtłucze ich za życia co niemiara.
Z każdym siniakiem jaśnieją, każde zagniecenie na karku to kolejna prosta. Niby gupie, ale działa. Gdy ich czas przyjdzie to lecą jak strzała, a reszcie zostanie zazdrosne podglądanie jak pędzi gwiazda. Dlatego ta męczarnia:) |
|
|
|
25.10.2009 - 16:47
|
|
|
Doskonale Cię rozumiem.
Mnóstwo czasu sama spędziłam w szpitalu, zastanawiając się dlaczego. Miałam 18 lat kiedy lekarze powiedzieli, że przy mojej wadzie serca nie pożyję długo. Mówili, że nigdy nie będę mogła zostać matką, bo to zbyt obciąża serce...itd.itp. Przeszłam 4 operacje... I dzisiaj żyję tak, że naprawdę niewiele ludzi wie o mojej chorobie. Mam 6 letniego synka, świetną pracę którą uwielbiam, jeżdżę na kawasaki ER5 i tylko lekarstwa które codziennie muszę brać i blizny po operacjach przypominają mi jak było źle. Musisz wierzyć, że jesteś zdrowy. Walczyć. Nigdy nie wierzyłam w najczarniejsze scenariusze, zawsze miałam plany na „kiedyś”...kiedy wyjdę ze szpitala. Wiem, że nieraz będzie ciężko. Ból czasem jest nieznośny i nie pozwala normalnie myśleć, ale wiedz- będzie dobrze. Tymczasem postaram się pomóc, na ile pozwalają moje możliwości :) |
|
|
|
25.10.2009 - 17:06
|
|
|
Inkluzo,
napisz jeszcze coś o sobie, to co uważasz za istotne, niekoniecznie o chorobie. Jak widzisz, dużo ludzi chce ci pomóc, ale nasze możliwości są ograniczone, najwięcej w tej materii możesz zrobić sam, my możemy ci tylko podpowiedzieć to i owo... Trzymaj się! |
|
|
|
25.10.2009 - 19:38
|
|
|
Dzieki za odpowiedzi. Cos o sobie... Mieszkam w Bytomiu, leze w Chorzowie, jestem iluzjonista:) Chcialbym w przyszlosci cos osiagnac w iluzji, byc dobry w tym co robie. No i zainteresowalem sie OOBE. Aktualnie czytam trylogie Monroe'a, jestem przy "Dalekich Podróżach". Ksiazke Darka Sugiera czytalem, Sekret tak samo:) Juz troche lepiej ze mna, pomyslalem sobie ze w koncu wyjde na przepustke a ze szpitala wyjde, tylko ze trzeba to przetrwac. Gdybym wiedzial ze na 100% z tego wyjde to chyba byloby o wiele lepiej. W sumie to nie mam tej najgorszej bialaczki tylko limfoblastyczna wiec moze mnie wylecza.
|
|
|
|
25.10.2009 - 20:47
|
|
|
Ej, Ty, nie może Cię wyleczą, tylko na pewno Cię wyleczą :)
|
|
|
|
25.10.2009 - 21:30
|
|
|
Inkluzo, tez jestem z bytomia, jakbys chcial sie spotkac pogadac to wal do mnie smialo brachu ; ] moze wkoncu te oobespotkanie w bytomiu wypaliloby ; )
|
|
|
|
28.10.2009 - 20:16
|
|
|
no ja bym proponowal byscie sie koledzy z Bytomia i okolic Chorzowa pofatygowali i odwiedzili Inkluzo :)
musisz chlopie probowac. w tej chwili dostales od nas takiego kopa energetycznego, ze powinno Cie w najblizszym czasie wysrutnąc w kosmos :) Mozesz tam w szpitalu budzik nastawiac? to probuj 4+1 co Ci szkodzi! mysl o OBE i iluzionizmie 24 godziny na dobe. od dzis masz spisywac kazdy sen ktory zapamietasz! pozdrawiam! |
|
|
|
28.10.2009 - 23:33
|
|
|
Jak się czuje nasz przyjaciel? ;)
|
|
|
|
29.10.2009 - 01:01
|
|
|
|
|
|
|
29.10.2009 - 19:23
|
|
|
dobij sie do OBE, to ci sporo pomoże, myślę.
Przekonasz się, że to nie tylko fizyczna zabawa. i obyś sie nie godził ze śmiercią. Masz spore (z tego co wiem) szanse wyjść z tego, zmotywuj się i próbuj, chcij żyć : ) !! |
|
|
|
29.10.2009 - 19:37
|
|
|
Że tak powiem: nie staraj się tego osiągnąć w jeden dzień. ;) Pomyśl sobie, że uda się, albo się nie uda, to pomaga (przynajmniej u mnie, nie wiem, może jestem jakiś inny)
Ps. W szpitalu też spędziłem dużo czasu i jestem chory nieprzerwanie od ok. 7 lat tak więc moja rada: będąc w tym okropnym łożu rób to, co Ci sprawia przyjemność. Ćwicz oobe itp. ;) |
|
|
|
29.10.2009 - 19:39
|
|
|
|
|
|
|
01.11.2009 - 13:10
|
|
|
Dzieki Wam wszystkim;)
Fizycznie czuje sie bardzo dobrze. Tydzien temu w piatek powinienem wyjsc na przepustke, ale wyniki sie pogorszyly i leze tu caly czas:/ Lekarze mowia ze sami sie dziwia czemu tak spadly i nie chca rosnac:( Ale jakos daje rade... Aloha widzialem ten film "Motyl i skafander". Boze jak sobie pomysle ze to na faktach to... Ten czlowiek musial miec bardzo silna psychike. |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |