|
|
![]() ![]() |
16.12.2009 - 11:56
|
|
|
Częsty Gość Rodziny ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Chcialem sie pochawalic ze dzis po 3 tyg cwczen po raz pierwszy wyszedlem z ciala :D :D Jestem strasznie podjarany :D Noramlnie az mi sie skakac caly czas chce bez kitu :D k*** mac !! :D WIem ze pewnie macie to w dupie ale chcialem sie poprostu pochwalic, poprostu to komus przekazac :D podzielic sie :D
To moze opisze po krotce jak to bylo : Postanowilem ze zostane dzis w domu. A zeby sie nie opierd***c to rozpoczelem proby wyjscia z ciala . Godzina 9:00 rozpoczalem relaksajce na plecach. po 30 min. ( kiedy bylem juz w bardzo glebokim transie) przerwala mi siostra. Strasznie sie wkur*ilem. Przewrocilem sie na lewy bok i poprostu lezalem ze zamknietymi oczami. Cos mi zaczelo syczec w uszach, co chwile slyszalem dziwne urywane dźwieki. Nie myslałem o wyjsciu, poprostu lezalem. Po chwili postanowilem sprobowac obrotu o 180 stopni. Wyobrazalem sobie ze obracam cialem niefizycznym o najpierw 90 stopni potem 180. Gdy zmeczylem sie troche lezac na lewym boku obrocilem sie na prawy. Chwile probowalem techniki 180 stopni ale nie przyniosla rezultatu . Wtedy zaczalem wyobrazac sobie ze robie waving cialem (tancze popping a waving to jeden ze styli, polega na falowaniu calego ciala). I wtedy sie zaczelo po kilkuminutowym falowaniu zaczelo mnie odrywac. po kilku sekundach bylem na podlodze obok lozka. Najpierw nic nie widzialem dlatego zaczelem pocierac reka o podloge, efekt natychmistowy, po paru sekundach widzialem idealnie moj pokoj tak jak widze go teraz :D Wstalem pomyslalem o lataniu i zaczelm leciec w kierunku drzwi, chyba chcialem za szybko przez nie przejsc ( na chama) i cofnelo mnie do ciala, ale momentalnie wyszedlem z niego po razu drugi i po prau sekundach znowu widziałem swoj pokoj po wczsniejszyj dostrojeniu znowu polatalem po pokoju i chcialem wyjsc przez okno ( znowu na chama) i znowu mnie cofnelo. Lecz wyszedlem poraz 3 bez najmniejszego problemu :D Znowu chwile polatalem po pokoju i tym razem postanowilem otworzyc okno i wyleciec przez nie, tak tez zrobilem. Wylecialem przez okno na zewnatrz. Otoczenie bylo identyczne jak w realu dopiero potem zaczelo sie zmieniac. Nie wiem dlaczego nie moglem wzniesc sie wyzej niz na okolo 1 metr nad ziemia ale to sie nadrobi :D Nie bede opisywal tego wszystkiego co tam robilem bo nie chce sie za bardzo rozpiswac co i tak juz zrobilem :P Poprostu pod koniec chcac zaspokoic sie seksualnie z jakas dziewczyna co chwile nam ktos przeszkadzal ( bo szukalem miejsca w jakims bloku do ktorego weszlismy, w ktorym bylibysmy tylko we dwoje) Co chwile jakies dzieciaki gonily, wreszczie postanowilem olac przeszkadzajacych i gdy sie zaczalem juz namietnie dobierac do partenrki ( nie wiedzialem ze to moze byc tak przyjemne w astralu) to cofnelo mnie do ciala. Czytalem ze to czesty powod, dlatego nie zdziwilem sie. Sprobowalem jeszcze kolejny raz wyjsc ale chyba to bylo za duzo jak na 1 raz,bylem zmeczony i dalem sobie spokoj na dzis :P Cale to doswaidczenie trwalo ok 15 min moze wiecej ( oczywiscie podczas trzeciej , ostatniej proby ) Jestem mega k*** happy !! :D Wreszcie sie obudzilem jak nalezy ;D Mam nadzieje ze teraz bedzie juz nieco latwiej :P Pozdrawiam wszystikch !!!;:D P.S Sorki za wulgary |
|
|
|
16.12.2009 - 12:25
|
|
|
Częsty Gość Rodziny ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
O stary zajeboza - miło takie coś poczytać ... 3 tygodnie mówisz ? hmmm ... dam radę :D
Pozdro i Graty :D I tak się robi prawdziwe oobe !! |
|
|
|
| Gray |
16.12.2009 - 12:49
|
|
Guests |
haha gratulacje ziomek :D:D
|
|
|
|
16.12.2009 - 14:07
|
|
|
Znajomy Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Noo nieźle stary:D
ja ostatnio nie miałem możliwości do ćwiczeń mentalnych i medytacji itp. Cały czas ktoś przeszkadzał i nie dawał spokoju. Ale nad ranem jak się przebudziłem i postanowiłem poleżeć jeszcze troszkę i spróbować wyjść zasypiałem i spontanicznie mnie budziły wibracje :) tak z 3 razy w ciągu tygodnia. 2 razy nie wierzyłem i spałem dalej :P a raz myślałem, że się tak naprawdę obudziłem po czym mojej girlie, będąc poza ciałem, zacząłem mówić co mi się śniło, potem znów bach wibracje i się budzę na serio. Moja girlie wciąż grała na lapie, a kiedy zapytałem ją czy mówiłem jej o śnie odpowiedziała że nie - wtedy uświadomiłem sobie że miałem krótkie oobe :) Teraz tylko się nie zniechęcaj jak Ci nie będzie wychodzić przypadkiem. Mimo że czasem się nie uda myślę że będzie coraz łatwiej. Ja jak się ostro zabrałem od początku tego tygodnia z każdą próbą idą jakieś postępy i myślę że niedługo w pełni świadomie będę potrafił się wydostać z mego ciała :) Życzę Ci aby i Tobie się to udawało :) szacun \../. |
|
|
|
16.12.2009 - 16:43
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Zapewne zaraz usłyszysz, że takie rzeczy to się umieszcza w notatniku ale mniejsza o to...
Gratuluję! :) I to 3x pod rząd za pierwszym razem, nieźle ja po pierwszym kilkusenkundowym wyjściu byłem tak podjarany, że nie mogłem już później spać ;P Powodzenia przy kolejnych razach ;) |
|
|
|
16.12.2009 - 16:53
|
|
|
http://demotywatory.pl/762 Grupa: OOBE VIP |
Gratuluję.Zamykam.
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |